Фан Клуб: Интер

Јувентус за година дена доби 12-3 милиони лајкови на Фб, ако вашите се уозбилат лесно ќе дојдат на бројка од 12тина милиони за година.
Ама треба многу маркетинг и рекламирање, да не објаснувам се каде Јуве се рекламираше и ја ставаше таа Фб страна во прв ред, од Тајм Сквер до Сиднеј.

Sent from my D2403 using Tapatalk
Па знам, тоа значи дека Јувентус донеле некои луѓе што знаат како да работат, само има други начини преку ФБ кампањи лесно да се стигне до фановите и тоа за ситна пара да речеме со 1м евра било кој поголем клуб ќе донесе 10-15м фанови.

Па знам, тоа значи дека Јувентус донеле некои луѓе што знаат како да работат, само има други начини преку ФБ кампањи лесно да се стигне до фановите и тоа за ситна пара да речеме со 1м евра било кој поголем клуб ќе донесе 10-15м фанови.
Лесно е, зато ме чудат Интер зошто не го направат тоа, можеби се активни но мислам дека не се доволни ангажирани за тоа пошо ако беа и јас ќе начекав некоја нивна акција за зголемување на атрактивниоста на нивната страна.

Лесно е, зато ме чудат Интер зошто не го направат тоа, можеби се активни но мислам дека не се доволни ангажирани за тоа пошо ако беа и јас ќе начекав некоја нивна акција за зголемување на атрактивниоста на нивната страна.

juventus.png

Еве ги земјите од каде што Јувентус има најмногу фанови односно слична е базата на сите клубови и знам пошто сум работел со тоа дека од овие земјите фановите се многу евтини, што не значи дека не можеш да правиш пари од нив затоа што пасијата за фудбал и за клубот е голема. Со мали пари ќе стигнеш до многу луѓе и ако знаеш да работиш ќе направиш многу пари.

Добро мислете си вие дека така е тоа, плукни залепи. Скоро 2 години е у клубов, го купи заглавен до максимум и што очекувате вие пари од негов џеб да троши ко Морати, како да не. Не го споредувајте со шеици, не е шеик човекот, бизнисмен е и сеа за сеа е сосема океј, што се однесува на нови директори и скроз нова постава горе во управа. Собрани се маркетинг директори, луѓе што направија бренд од Манчестер Јунајтед и Ејпл.

Еве глеам и Јувентус со новата постава директори уште првата сезона почнаа да купуваат мега ѕвезди. Дури 5 години им требаа да застанат на нозе од кога се вратија од втора лига. Рачунајте дека и ние сме како дојдени од втора лига последниве 3 години, е до толку сме дно и заглавени.

Како да троши Тохир пари коа нема грам прилив, мора да се обезбеди ЛШ прво и основно, после е друго.
Ама што кур па ја се трудам да објаснувам не знам
.

Полека ќе сватиш зошто ти велев 'битно Рома си лапна 15мил од пролаз во 1/8 финале ЛШ'

Тохир е нешто налик на нашиот газда и гледам дека многу слично функционира.. Не играње ЛШ значи секој трансфер период жртва по едно заминување на некоја ѕвезда, а осеќам на лето Сабатини ќе дојде кај вас, оти некако сте статични во купување на млади играчи кои во иднина можат да станат огромен капитал :)

Полека ќе сватиш зошто ти велев 'битно Рома си лапна 15мил од пролаз во 1/8 финале ЛШ'

Тохир е нешто налик на нашиот газда и гледам дека многу слично функционира.. Не играње ЛШ значи секој трансфер период жртва по едно заминување на некоја ѕвезда, а осеќам на лето Сабатини ќе дојде кај вас, оти некако сте статични во купување на млади играчи кои во иднина можат да станат огромен капитал :)
Тохир ако е налик вашите газди уште утре нека го продаде клубот. Интер треба да се бори за титули а не да купува играчи за 10 милиони и после да ги шитка за 30.
Такви бизниси ич не ми требаат.

Тохир ако е налик вашите газди уште утре нека го продаде клубот. Интер треба да се бори за титули а не да купува играчи за 10 милиони и после да ги шитка за 30.

Реално ти треба еден стап по грб да те шлапа дур не се искрши на пола бем ти 100 маики ти бем :pos:

Епа јас зборам врз основа на шпекулациите за Љајич, Јоветич и Телес, доколку се точни, Тохир ќе испадне како наште газди.. И ја сакам титули и трансфери од 50мил, ама нема моментално :)

Феноменот на фејсбук: Perché l'Inter è stata, è e sarà sempre la mia famiglia

12715506_1053844301341052_4582330400621495003_n.jpg
Ќе биди на Сан Сиро утре, и Мурињо исто така ќе биди присутен, Морати ги поканил на вечера, по кој повод појма немам.
Сега уште фали да се изрезилат и да изгубат со Сампдорија :icon_mrgr:

Ќе биди на Сан Сиро утре, и Мурињо исто така ќе биди присутен, Морати ги поканил на вечера, по кој повод појма немам.
Сега уште фали да се изрезилат и да изгубат со Сампдорија :icon_mrgr:
Ко прво, не постои Сан Сиро, Џузепе Меаца се вика стадионот. :D

Иначе да, ќе бидат присутни Роналдо и Мурињо, Феноменот е во Италија пошто ќе му биде доделено признание односно влез во куќата на славните на италијанскиот фудбал а Мурињо да потпише договор хехехехе not.
Да ги гледа Икарди и Миранда, ако им се верува на шпекулациите, тие двајца први ќе ги сака во Манчестер.
Ама не е свесен дека Манчини е курназ голем и може да ги закопа на клупа утре. :ROFLMAO:

Ко прво, не постои Сан Сиро, Џузепе Меаца се вика стадионот. :D

Иначе да, ќе бидат присутни Роналдо и Мурињо, Феноменот е во Италија пошто ќе му биде доделено признание односно влез во куќата на славните на италијанскиот фудбал а Мурињо да потпише договор хехехехе not.
Да ги гледа Икарди и Миранда, ако им се верува на шпекулациите, тие двајца први ќе ги сака во Манчестер.
Ама не е свесен дека Манчини е курназ голем и може да ги закопа на клупа утре. :ROFLMAO:
Значи ако се точни шпекулациите за Икарди утре пак ќе ме поздрави изгледа :D

Може Икарди утре да го ''одмара'', од што е курназ ќе им го ували Голасио (Ѕверасио) на Манчестер Јунајтед. Шала на страна мислам дека ако конечно го скине репот дека ќе ја скрши клетвата и ќе почне да дава голови (иако не игра лошо последниве 3,4 натпревари).

Летам за еден сат за Милано. Прв пат во животов одам на утакмица на Интер. Леле леле 0-0 ако заврши, има да ме видите в терен таму кај шо се тепам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom