Ајде сеа вака...
Некој ("многу паметен"), да одвои малку време и да ми ги раздроби овие 450 милиони од долгови. Да ги прецизира во детали сите долгови кои наводно тимот успеа некако да ги стекне.
Но паралелно на тоа и сите добивки од трансфери, намалување на плати, триплета, продажбата на најдобрите фудбалери, спонзорства и ред други работи. А после тоа... СУМА СУМАРУМ!
Пошо не само да трпате глупости и да пишувате цифри кои сте ги виделе на секакви сајтови, а притоа појма немате во нивната точност.
Еве јас ќе признаам дека не знам и не можам да тврдам колку и колкави долгови имаше клубот, дали се покриени и колку и кој го направи тоа.
Бујрум со веродостојни факти некој поупатен... А после тоа јас зачепувам засекогаш и нема да спомнувам долгови.
Дај престанете да лупате глупости и копи-паст на цифри од интернет за кои појма немате дали се точни.
Не го спорам тоа дека постоеја долгови, но тие цифри ми се ноу сенс!
А вашиот Тохир доколку го откупи тимот со цел да го оживее фудбалот во него требаше досега да направи нешто повпечатливо, а не трансфери од типот на Броз и Перишич. Туку Ди Марија, Агуеро, Левандовски, Ројс, Азар, Мата...
А сигурен сум дека доколку сакаше и беше спремен да плати ќе добиеше најмалку еден од нив. Па оти бе да не се радувам на некоја мега ѕвезда и јас како фан?! Кур ме боли за долговите!
И преку кур ми е од вашиве оправдувања со долговите, што фанови сте вие бе? Лацио сме ние бре?
Имам големо право да барам многу подобри фудбалери од овие кои ги имаме, пошо сметам дека Интер како клуб е заслужен за поголем квалитет. И никој нема право да вели дека претерувам со желбите, пошо јас не навивам за екип4е, навивам за ИНТЕР!
Позз!