Фан Клуб: Интер

На брозович се што има женско дома да му изнаебам!

Икарди од три 100% шанси само една реализираше. И судијава е очаен...[DOUBLEPOST=1454534503][/DOUBLEPOST]Лелел ќе се брани будалава ццц

Последно уредено од модератор:
Леле колку паничат на крај, ништо чудно што ни израмнуваат во продолжеток.

Разочаран сум од резултатот на толку шанси мораше да примат минимум 3 комада. Битно 3 бода земавме па за следната ќе му ја мислиме и ќе се тресиме пак.

Брозовиќ пак се багна последните 20 минути, пред тоа играше супер.
И пак мора да се паничи после даден гол и да се повлекуваат, можеа да ни го начукаат на крај асално, само ептен се боси Киево ништо не разбираат од фудбал.
Нагатомо и Телес искинаа денеска поготово овој првиот хехе Џони позз Диамбросио и Сантон грмехехехе

На брозович се што има женско дома да му изнаебам!
На два наврати ја пимплаше пред наш гол место да ја исфрли. Миранда треба да го тепа у соблекувална за жолт што доби ради него.

inter.png

8 удари на гол а 10 ван гол, Киево КОМПИР... Многу шанси пропуштени што поради голманот што поради намалена самодоверба, но се надевам дека штуракот ретардиран ќе продолжи вака да игра и да притиска на нивно поле повеќе и дека нема да се повлекува како денес. Добро малку паника беше, мораше да се победи.

Сега мора да се продолжи сигурно, малерот е скршен и лека полека да се врати самодовербата. Едер е ѕвер само мора да продолжи со давањето голови кај што застана во Сампдорија.

Брозовиќ пак се багна последните 20 минути, пред тоа играше супер.
И пак мора да се паничи после даден гол и да се повлекуваат, можеа да ни го начукаат на крај асално, само ептен се боси Киево ништо не разбираат од фудбал.
Нагатомо и Телес искинаа денеска поготово овој првиот хехе Џони позз Диамбросио и Сантон грмехехехе

Само се демантираш тука,па кој фактор се Киево да ги земаш за пример дека Нагатомо и Телес добро изиграле..ако се толку добри што не ги играше со Јувентус или Милан кога не посерија по 3-0?.таму се гледаат кој се играчи а кој се инвалиди а не со Киево да ми изиграваат некои играчишта..

Еве за неколку кола нека се покажат против Јувентус и Рома па да ги видиме какви играчишта се Нагатомо и Телес и посебно првиот,само немој да пцуеш кога ќе ни ебат мамицата...па и Виола даде гол во 100-та минута..:tapp:

Само се демантираш тука,па кој фактор се Киево да ги земаш за пример дека Нагатомо и Телес добро изиграле..ако се толку добри што не ги играше со Јувентус или Милан кога не посерија по 3-0?.таму се гледаат кој се играчи а кој се инвалиди а не со Киево да ми изиграваат некои играчишта..

Еве за неколку кола нека се покажат против Јувентус и Рома па да ги видиме какви играчишта се Нагатомо и Телес и посебно првиот,само немој да пцуеш кога ќе ни ебат мамицата...па и Виола даде гол во 100-та минута..:tapp:

Ако мерило е сегашниов Милан за да се докажат играчи ебаму мајката,тури пепел на цел тим

Ако мерило е сегашниов Милан за да се докажат играчи ебаму мајката,тури пепел на цел тим

Ваков таков Милан ни е најголем ривал и најголемото дерби кое мора да се победи и да се даде најдоброто од тимот..а посебно кога Милан е вака мизерен и све освен победа против нив беше катастрофа па затоа сме толку изреволтирани..

Значи како им ги разбрануваме голманчињава на ова тиња екипиве - тоа е чудо едно!И овој денес и тој на карпи и на сасуоло,у Ноер ги претвараме маме им ебам :-)

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Ги видовме твоите Сантон и Дамброзио против Јуве и Милан хехе
Мороните ни против овој Киево немаше да имаат 100 убацувања у шеснаесетник.
Да не не се покажа Нагатомо на првата со Рома?

Доста ќе ги урочиш, откако ќе пофалиш бек наредните 5 натпревари се губат. Денес изиграа топ само да не фати клетвата твоја се ќе биде добро.[DOUBLEPOST=1454537697][/DOUBLEPOST]
Значи како им ги разбрануваме голманчињава на ова тиња екипиве - тоа е чудо едно!И овој денес и тој на карпи и на сасуоло,у Ноер ги претвараме маме им ебам :)

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
7 одбрани има копилето од кои 3-4 одлични одбрани...

Ти изгледа не ме читаш јас што пишувам..јас сите бекови што играат во Интер ги мразам а најмногу Нагатомо и тој "мојот" Ди Амбросио..нив најмногу му сум накурчен а Телес и Сантон се исто така за никаде ама тие не добиваат толку шанса да ги плукам колку самурајот и келнерот..тотално неупотребливи и неквалитетни играчи кои освен да покриваат назад за ништо друго не ги бива..ниту да истрчаат напред,ниту да отворат простор,ниту имаат некоја контрола на топката,за напад тотално бескорисни,центаршут во минус,дуелите 90% ги губат....многу лоши играчи нека си ебат глајте па ништо чудно што сме на вакво ниво со вакви странички бекови..

Телес евентуално за напред е поарен малце бидејќи има некоја техника и контрола на топката,Сантон е мизерија и аматер само што не добива доволно шанса бидејќи Манчини знае колку му е квалитетот и него..

Јас неможам да разберам зошто по демоните не тргнаа сега во Јануари да го ангажираат Мајкон за минимална плата..зошто?..чоекот на 40 години пак ќе биди доктор за овие што ги имаме и плус сигурно ќе се сложеше да дојди во Интер..па убедливо најдобар бек што го имам гледано не само во Интер туку општо..таква атлета нема да се роди повеќе..еден од ретките погодени трансфери на Интер во последните 25-30 години за мали пари заедно со Рекоба

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom