Фан Клуб: Интер

Биди сериозен малце..каков притисок очекуваш со Паласио и Икарди како напаѓачи? и со Телес и Нагатомо како бекој ?..за притисок треба цел тим да шпарта, а бекојте се најклучни..ние не сме во состојба да му изиграме пресинг ниту на аматерска екипа со овие играчи
Не знам дали си приметил ама сум гледал и на тренинзи и мислам дека физички во трчање Паласио е најспремен, да сериозен сум, не го сакам последнава сезона како игра ама во трчање е најдобар. Зборам кондиционо.

Треба со најјак состав да излезе пошто не смееме да игубиме бодови од овие. Ма да и со овој состав нема изговор да не победи, башка што клучни играчи им се повредени на нив.

Во ситуации 1 на 1 Паласио ни е најдобар. Си има човекот техника за тоа и не е фер да го бламираме за се и сешто.

Но дека заслужува место пред Јоветич... не сум сигурен.

Абе први три минути Киево исто ни играат со пресинг, абе копилето глупо Манчини има ист пристап, лелеле колку ретардиран е, страшно.

Абе први три минути Киево исто ни играат со пресинг, абе копилето глупо Манчини има ист пристап, лелеле колку ретардиран е, страшно.
Доста бе со тој пресинг, еве ти пресинг, за 15 минути 2 гол шанси. Што сакате.

Доста бе со тој пресинг, еве ти пресинг, за 15 минути 2 гол шанси. Што сакате.
Два гола, само голманиве против нас сите се супермен се да им ебам[DOUBLEPOST=1454530196][/DOUBLEPOST]Трета гол шанса само Кондо... ај... ај прва му е

Последно уредено од модератор:
latest

Мораше една шанса да се искористи, ептен се боси овие Киево, сеа ќе се затворат уште толку. Брозовиќ како да не е оној од пред 3 дена, одличен сега за сега, исто и Кондогбија гази.
Едер е топ само едно голче му фали. Нека го пушти Љајиќ место Паласио и да ја завршат за 15 минути утакмицава.

6-7 добри шанси за гол имавме, да не ни се врати утакмицата со Сасуоло, кога Љајич промаши 209402492094 шанси и ја изгубивме во 90+.
Со вие шанси најмалку 2-0 требаше да водиме.

Се супер играат, задаволен сум од играта ама сите ривали за 3 место водат :)

Плус Киево немаа ни една ебана шанса....

Не ги сватив уште тренериве ваши што кур гледаат во Паласио ??? Најбос играч ви е во цела екипа.

До утре да нафрламе нема гол да постигнеме пошто немаме човек на втора статива ниту пак можеш да направиш нешто во гужвана од 10 дефанзивци на Киево. Треба дриблери да ги отворат како паштети инаку ќе биде 0-0. Љаич мора да влезе место еден од средниот ред.

Паласио и Икарди со по една одлична асистенција до сега. Паласио најинволвиран до сега. Ќе клапне во второ гарант и тогаш мора да се замени со Јоветич или Перишич.

Се супер играат, задаволен сум од играта ама сите ривали за 3 место водат :)

Плус Киево немаа ни една ебана шанса....
Шо вака ти скромен?Нели за прво место бевме фаворити?Од кај сеа ова ривали за 3 место?

Шо вака ти скромен?Нели за прво место бевме фаворити?Од кај сеа ова ривали за 3 место?
Па со овој тим греота е да не се фаворити сеа што имаме полуретардиран тренер тоа е друга приказна... Што Наполи да не има подобар тим? Или подобри бекови со тој Аљбанецот?[DOUBLEPOST=1454532767][/DOUBLEPOST]Икардиииии ево гаааааа :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom