D
Darko_ufo
Гостин
Да ти го стегне Пеџа да ти развиори коси...На кур да те носи.

Он топик: Мора да го донесат Банега во Јануари, тогаш мислам дека коцките ќе се наредат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ти го стегне Пеџа да ти развиори коси...На кур да те носи.
Daj molimte ne tropaj gluposti ako voopsto ne si go gledal Banega.Јас повеќе би сакал Сориано да дојде во Јануари, него овој Банега, кој повеќе ми личи на тип играч ко Гатусо во Милан, а ние веќе го имаме Мело, и Медел за таа намена.
Daj molimte ne tropaj gluposti ako voopsto ne si go gledal Banega.
De be sto sum ti zgresil tolku, da ne sum ti go navredil omileniot klub?Факт е дека не сум го гледал многу, но чим ти имаш високо мислење за него, веќе се ми е јасно, и уште повеќе нека не доаѓа.
Као бе можеш да го споредиш Банега со Гатузо.. Едниот класичен плејмејкер а другиот копач што не знаеше да подаде топка подалеку од 5 метри.![]()
De be sto sum ti zgresil tolku, da ne sum ti go navredil omileniot klub?
Као бе можеш да го споредиш Банега со Гатузо.. Едниот класичен плејмејкер а другиот копач што не знаеше да подаде топка подалеку од 5 метри.![]()
Како мислиш како класичен плеј многу малце има изиграно?Да.
Јас уште на почетокот кажав ми изгледа на таков играч, не дека он сигурно е копач, факт е дека не сум го прател многу, би рекол многу минимално.
Но вие експертите на форумов, дај кажете за каков играч станува збор, а не само да изигравате сезнајковци како тој уфото погоре.
пс. Сега гледам статистики, и формации на Севилја, Банега многу малце има изиграно како класичен плеј.
Zdravo Dobredojde Na ForumovZdravo Jas Sum Nov Vo Forumot Deneska u 12 Casot Se Registrirav
Poz
Zdravo Dobredojde Na Forumov![]()
Zdravo Dobredojde Vo Forumov![]()