Фан Клуб: Интер

Jakиот играч у пм.30 годишен второ-класен играч од 10тина милиони го договараме 2 трансфер периода.
Неспособно племе да им ебам

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Колку пати го имаш гледано Едер?
Ниеднаш.

Преку кур ако има 30 години и Милито имаше 30 кога дојде и он беше ``јакиот играч у пм.30 годишен второ класен играч``

Колку пати го имаш гледано Едер?
Ниеднаш.

Преку кур ако има 30 години и Милито имаше 30 кога дојде и он беше ``јакиот играч у пм.30 годишен второ класен играч``
Kako бе преку кур?И што го мешаш Милито?Милито пред да дојде имаше педигре 10 пати подобро од факинг едер...
И на крај краева што е подобар едер од јоветич?Или да не мислиш дека 2цата ке играат случајно?Ова е уште една бљувотина од транфер,нешто како кондогбија.Апсолутно не ни е потребен таков профил на играч како едер!

Kako бе преку кур?И што го мешаш Милито?Милито пред да дојде имаше педигре 10 пати подобро од факинг едер...
И на крај краева што е подобар едер од јоветич?Или да не мислиш дека 2цата ке играат случајно?Ова е уште една бљувотина од транфер,нешто како кондогбија.Апсолутно не ни е потребен таков профил на играч како едер!
Не ги споредив Милито и Едер туку годините, немора ништо да значи ако има 30 години ако дава голови и игра на ниво. Исти кур и Милито даваше голови у Сарагоса и Џенова и го земавме, и овој исти кур еве го 2 сезони игра на ниво, дава голови у Сампдорија го земаа и за репрезентација. Не е многу 12 милиони, бљувотина од трансфер ќе беше да платевме 20 колку што сакаа летоска.
А и ни треба напаѓач, од кај тоа дека не ни треба, нема кој да смени од клупа. Не реков нигде дека е подобар од Јоветиќ. Ќе играат сите зашто да не, Едер и на крило може, универзален напаѓач е.

На крај краева ништо не праиме ако останеме само на Едер као засилување зимово, без креативец у средина тури му кур. Соријано најверојатно за јуни го договориле а сеа го сакаат Банега, летоска му истекува договорот па ќе пробаат да го земат за минималец.

Не ги споредив Милито и Едер туку годините, немора ништо да значи ако има 30 години ако дава голови и игра на ниво. Исти кур и Милито даваше голови у Сарагоса и Џенова и го земавме, и овој исти кур еве го 2 сезони игра на ниво, дава голови у Сампдорија го земаа и за репрезентација. Не е многу 12 милиони, бљувотина од трансфер ќе беше да платевме 20 колку што сакаа летоска.
А и ни треба напаѓач, од кај тоа дека не ни треба, нема кој да смени од клупа. Не реков нигде дека е подобар од Јоветиќ. Ќе играат сите зашто да не, Едер и на крило може, универзален напаѓач е.

На крај краева ништо не праиме ако останеме само на Едер као засилување зимово, без креативец у средина тури му кур. Соријано најверојатно за јуни го договориле а сеа го сакаат Банега, летоска му истекува договорот па ќе пробаат да го земат за минималец.
Ако некогаш ги видиш заедно на терен Икарди јоветич перишич љаич и едер,букмаркирај го постов и тагни ме.У момент го гасам профилов тука за сва времена!
Друго,место да лупаат пари по едер,нека ги додадат тие 12-15 милиони на поквалитетен креативен играч каков шо ни треба како леб!
Околу годините - не би имал против ништо да се земе на пример руни или суарез (лупам) на 30 години.Али Едер кој ништо нема посебно напраено до 30 год.,сеа ама ич не ми го сака душава.
Се надевам ако го зееме дека ќе ме демантира[emoji4]

Ако некогаш ги видиш заедно на терен Икарди јоветич перишич љаич и едер,букмаркирај го постов и тагни ме.У момент го гасам профилов тука за сва времена!
Друго,место да лупаат пари по едер,нека ги додадат тие 12-15 милиони на поквалитетен креативен играч каков шо ни треба како леб!
Околу годините - не би имал против ништо да се земе на пример руни или суарез (лупам) на 30 години.Али Едер кој ништо нема посебно напраено до 30 год.,сеа ама ич не ми го сака душава.

5 нема шанси да играат ама 4ца од нив би требало. 4-2-3-1, Перишиќ може да седи на клупа, а и ротира Манчини единствен сигурен му е Љајиќ сега за сега.
За годините искрено ич не се замарам, као што кажав и Милито дојде на 30, и Паласио дојде на 30 па даде 1-2 добри сезони, сам играше. А, и Касано на 30 го земавме исто.

За креативецот се слагам, тоа требаше да биде примарна цел, боље парите да ги уложеа во Соријано/Банега па напаѓач да се бараше на позајмица, вака со Едер само ништо не сме напраиле.
Имаат уште 3-4 дена да изненадат со еден од Соријано или Банега.

Овој па Џонтра неписмениов мислиш сите екипи од Серија А ги глеа :pos::pos::pos: лингур белимбеговски гарант само против Интер ги имаш глеано и на менаџер имаат јаки оцени и секој трансфер шо го спремаат СУПЕР биле играчите.

Жими куров Едер е супер .... ќе го преплатат и ќе биде флоп, као и сите до сега.

+ до кога ќе се расправаме дека не е до играчите проблемот, до треЊерот е

Според мене Едер не e класичен напаѓач повеќе е како полушпиц и крило а тоа си кажува и колку голови има дадено. На пример во Сампдорија дал 45 гола на 131 натпревар, тоа е на секој 3 натпревар трпал по еден гол и тоа Сампдорија од секогаш негувала понапаѓачки фудбал. Сезонава му тргна добро на 19 натпревари дал 12 гола и 3 асистенции, што му е над просекот, се надевам ако дојде во Интер нема да го задржи стариот просек и да не постигне ни еден гол. Дека е добар играч добар е, дека ни го пиел мозокот кога игра против нас и тоа стои, има техника има дриблинг, брз е и има некоја интегленицја. Е сеа како ќе се снајде во Интер, и како тренерот наш прославен ќе го уигра тоа е друго прашање. Мора уште од старт да му влезе со шамари, неколку казни и два пати да го пушти во игра во 89 минута за да знае со кого си има работа и ваљда ќе тргне на подобро одма.

Моите зборови дека не вреди Шаќири да се жртвува за Перишиќ еве полека си излегувaат, Перо сеуште непокажа со ништо дека вреди 20М, а поготово дека е поквалитетен од Шачко. Уште еден фејл на Манчини, така да јас мислам дека Едер добро ќе ни дојде во крило кај што игра Перишиќ.
@Fredy Guarin не мора сите да играат, сепак ни требаат и квалитетни алтернативи, според мое мислење Едер е топ алтернатива ако што има 29год.

Инаку го пратев многу Eder, поготово ова сезона, дечкото вреди за 12М без некој проблем.

Сега за кој ќе навиваш за Шангај Шензу или за Интер? :) Дај види таму смени го никот во Бегроми, Занети...

Сега за кој ќе навиваш за Шангај Шензу или за Интер? :) Дај види таму смени го никот во Бегроми, Занети...
Уште ми е омилен лик фреди,кај и да иде ќе го поштувам [emoji4] .Мислам не може да се мења ник,ако има некој идеа како би го сменил би бил благодарен на совет.
Пс.Среќа кај лоповите не заврши,ќе беше смеење [emoji4]

Еве ти еден лајк.

Еј многу плачеш :) Не може чоек да те буцне малце педерче мало .....

Али реално, зашо ни е потребен Едер? Ги имаме Икарди Јојо и Паласио со продужен договор - шо кур ќе ни е уште еден напаѓаЧ?

Соријано разбирам ама не со Манчини пошто или ќе го игра дебилот на местото на Перишич или на местото на Љаич .... факт е дека средината ќе остане со Мело Брозгара и Медел

Еј многу плачеш :) Не може чоек да те буцне малце педерче мало .....

Али реално, зашо ни е потребен Едер? Ги имаме Икарди Јојо и Паласио со продужен договор - шо кур ќе ни е уште еден напаѓаЧ?

Соријано разбирам ама не со Манчини пошто или ќе го игра дебилот на местото на Перишич или на местото на Љаич .... факт е дека средината ќе остане со Мело Брозгара и Медел
По твој рецепт, ти така се лигавеше коа те дупеше Стекот. Еве ти едно лајк4е сеа и другар ти ќе ти стаи. :icon_mrgr::kuracc: Ја сум плачел, ти си поим за плачко на форумов. :D

Паласио сме го имале, Деко иди брат играј у кладилница Т1, Т2 рандом тимови од Германија 3та лига и не умарај.

По твој рецепт, ти така се лигавеше коа те дупеше Стекот. Еве ти едно лајк4е сеа и другар ти ќе ти стаи. :icon_mrgr::kuracc: Ја сум плачел, ти си поим за плачко на форумов. :D

Паласио сме го имале, Деко иди брат играј у кладилница Т1, Т2 рандом тимови од Германија 3та лига и не умарај.

Дечко шо е боље Едер од Паласио бе ? Ќе му даат 3-4 годишен договор и ќе не може да го избркаат после ?

Зашо ?

Дечко шо е боље Едер од Паласио бе ? Ќе му даат 3-4 годишен договор и ќе не може да го избркаат после ?

Зашо ?
Пер бладаш бе брат. Шо ти е? :гик: Лошо ти делува таа трета смена, халуцинираш. :нинџ:

Што е боље Едер од Паласио :shook:
Баже Илијоски од Работнички е боље од Паласио моментално а не па Едер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom