Фан Клуб: Интер

Најслаб натпревар оваа сезона, оној црниот и Гомез ни се шетаа низ одбрана. Губиме безвезе поени. :(

Си доаѓаат работите на свое... Си го губиме времето со стручњаков на клупа, не дека нешто посебно има вина денес, али да му ебам мајката негова јас :)

Ханданович го погодуваат у рамо, кај е тој изгубениот што го ругаше...

3то место е врвот... а и тоа нема да го имаме на крај, па заедно, хорски ќе го пцуеме Манчини.

П.С. Продужуваме бинарно... 1:1.

Манчини не може да се криви за утакмицава, добар прв состав, добри измени. Пак истите глупости ко претходните мечеви, нема поврзаност од одбраната до средниот ред и нормално немаме потентен напад. Паласио мајко мила, што направи на крај ххаахахахахаа

Ханда како ја одбрани онаа, ја више се помирив дека е 2-1, спремен бев да мавам од земја даљинско, лап топ и мобилен.

Криво ми е што не освојуваме 3 бода против вакви мртви екипи.

Паласио колку само е деген пичка му матер.

Денес е крив исклучиво Манчини и никој друг... Наместо да ја подигне формата на тимот он направи тотално да падне да биде дури полошо од првиот натпревар на сите фудбалери, како прв пат да играат заедно, подавањето е очајно и тоа не само на поединци буквално на цел тим, почнувајќи од Медел, Брозовиќ, Јоветиќ, Љаиќ, Икарди, Гуарин, бековите Дамброзио и Телес нејќам ни да ги спомнам. Кога исфрла одбраната топка 90 посто прават шанса на противничкиот тим, нападот помизерен никогаш не бил, немаат никаква идеја, фрустирани, не знаат да изведуваат корни, поима немаат да изведуваат корни, на наша корна ние примаме голови. За слободни удари да не ни зборам, не се знае кој да изведува како воопшто да не се тренирани прекини, на последните утакмици имавме 4,5 слободни удари во зоната од 24 метри, ни еден не дојде ни блиску до гол.
Манчини е тежок идиот и тоа е тоа, можам да му ги замислам тернинзите чим никој не знае да подаде и секој втор пас е грешка.

Толку многу веруев у Манчини, и никад, апсолутно никад нема да сватам како е можно играта на неговиот тим да е ваква, идентична, срање, а го вади најсилниот состав на терен. Еве не играше денес Кондогбија, истите грешки и анемичност од играчите на тој дел од теренот, типичен пример колку само Манчини има чкартна филозофија со која мисли дека ке успее денес у фудбалот.
Ова не е случајно, едноставно ова е резултат на неговите замисли, кои дефакто се погрешни, апла е евидентно тоа кога еве денес и Аталанта ги надигра, тим кој има 4 порази по ред и 7 у задњи 10 меча, значи ги надигра у буквална смисла на збор.
Гаден тренер е, одвратен, инат ала бенитез, и у таа група на тренери е моментално, чкартни и бајати. Има време да ме демантира, и неам ништо против тоа, ама буквално со ништо не се наговестува такво нешто сега, у моментов. Разбирам до декември да се мачеа, а имаа добри резултати и све, ипак нов тим, уигрување и се, дојдоа удинезе ги рашљакаа и баш кога требаа да земат залет уз лесен распоред они изгледаат вака, мизерно. Каква шанса само прокоцкаа дури и да се одлепат на табела и муабет веќе да не праиме за тоа трето место и да се мисли само на титула, па па па, емполи, аталанта, сасуоло, карпи, сеа за сеа 5 бода изгуби кретенот, ако се додадат на ова и лацио дома, 8.

Дамброзио топ класа бекот, Маиконот за Нагатомо денеска го напраи тој Драме да изгледа како Роберто Карлос да ти ебам келнерот мртов. Иди таму запросувај жени на Дуомо не кур се замарај со фудбал.

ovoj pa, za nagatomo e doktor dambrosio, e tolku e los nagatomo sto i ovoj fegetov e DOKTOR, doktor.
I bolje da go nametnese Montoja desno mancini, koga veke vide deka ne ide so 2ca drugi igraci, montoja eden los mec izigra i gotovo go sedna na klupa, bem ti shansata sto ja dobi.
Za Dodo ne mi se ni prai muabet, izglea ne sakaat da go igraat za da ne im platat na roma pari, tolku da se nema doverba u odredeni igraci koj ubeden sum deka mozat da ponudat mnogu poveke od tie sto dobivaat sansa cela ebana sezona.

Ama sto be poveke da ocekuem od strateg koj zaklucil deka trebalo da mu se prodolzi dogovor na Palasio. :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Kako e ova dobro za inter, kako ??? Dobar e za alternativa ? Ne e, a i ako e za toa planiran, pusti be dete nekoe, poveke moze da ponudi od ovoj fudbalski mrtovec.

p.s. prviot gol na atalanta e ofsajd.

Последно уредено:
Не е, не ни бил и никад нема да биде доктор за Нагатомо. Поима нема од фудбал дечкото, Кордоба беше боље бек од тромавиов.

Иначе Паласио да, требаше да се избрка у Бока зимово они договор му продужија, бог да чува. Па боље Лонго да го оставеа или овој Манај да добива шанси барем ќе гриза у напад а не умрениов да се сопнува од воздухот му ебам све мртво и живо.

Ја гледав до 30 минута, онака никаква утакмица, како и поголем дел оваа сеозна, без среден ред, со Супер Ханда на голот.
И како што читам, добро е што не изгубивме, и треба да се биде задоволен со бодов, па првата утакмица ја добивме со гол во продолжението, а и ова гостување е тешко, па до лани немавме победено од 2008 година.
Значи мора да се купат бекови, неможе со сакатури да се игра назад, и дај утре 17 е, треба досега да се донесе некој играч.
Наредна утакмица со Карпи дома, а пред тоа играме во купот со Наполи, најверојатно на гости.

Карпи-Милан-Киево.. сите на Меаца.

У среда мислам со Наполи на Сан Паоло.

Добро е што и рома киксна,битен ке ни биде секој бод во борбата за ЛШ и тоа фамозно 3то место :)

12507506_10153841807239183_330281347386599892_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom