Фан Клуб: Интер

Најдобар случај Интер есенски шампион, најлош Јувентус. :)

Среден Наполи нормално...

@Џонтра Волта
Покрај Консиљи, и Ханданович имаше свој ден, и он бранеше ко луд, поготово онаа со гради што ја одбрани у прво.
Пристапот од старт му беше промашен, во прво идентичен број на шанси имаа и двата тима, со тоа што Интер во средината беа надиграни, не успеаа да наметнат игра, а верувам дека со Јоветич наместо Брозович далеку подобро ке го отвореа мечот и ке имаа постигнато барем 1 гол, едноставно поставеноста на Интер беше таква да Сасуоло се осоколија и нападнаа. Уствари они и играат напаѓачки фудбал, поим немаат од бранење а оној кој најмногу требаше да биде свесен за истото денес фејлна, фејлна и со измените, како може Јоветич у 85та да влага, тоа не ми е јасно, Гуарин у 90та, кои му се овие нерезонски потези, апсурдни и глупи до максимум, како ке го објасни ова, има ли некој новинар таму со клизач да му влезе на глупаков и да го избрука јавно.

Па овој со ваков пристап и идеи у ЛШ ќе биде торпедиран од првиот посериозен противник, и не, тука не ги ставатм големите тимови у Европа, некои ко Волфсбург, Тотенхем, такви некои.

ЕПа као бе брат Јоветиќ место Брозовиќ сакаш а викаш дека сме биле надиграни у средина?
И Јојо не е у форма последно време а се буни што излага секоја утакмица коа стартува.
Денеска Манчини можда утна тактички што извади крило и ја стесни средината со Паласио у напад, истото ќе беше и Јоветиќ да влезеше место него. Требаше Бијабијани да влезе десно и да ги рашири уште повеќе, тој мртвакот Пелузо ќе немаше никакви шанси таму. Вака со Паласио само им ја олесни работата на Ачерби и Канаваро, пак шансите дојдоа од страна, односно од Љајиќ и Дамброзио лево. Што кур ми бараше овој лево и Нагатомо десно денеска поима неам.

Nagasaki beshe krsh po desna strana vo napad, i ambrozio isto, ne znam zasto ne se proba so dodo i sto e so telles?
A nashata zvezda Ikardi sto pravime? Edna shansa go utna golot, posle 80 minuti ne napravi shansa, faul da iznudi nishto... palacio e krsh ali pre bi go igral nego, polosho ne moze

Бене што ти е на тебе бе пријателе? Па Икарди денес истрча 50 километри, премногу се трудеше. Имаше некои слаби реакции во нападот, два три пати не смири топка како што треба и погреши пасови, ама бркаше како луд напред, баш добро изигра. Абе цела екипа изгина, многу се бореа упм, зашо сме вакви проклети и мора да губиме на болни начини како овој денешниот, зошто побогу???

Абе да им дадевме еден гол после уште 20 ќе им дадевме, бем ти и Сасуоло и се.

Абе шо ви е, има и такви денови кога нејќе да влезе, се испромашивте. Манчини сеа за сеа добро го води тимот, мислам дека у топ3 ќе сте секако. На лето со 3-4 засилувања посебно на бековските позиции и нападот другата година ќе бидете многу посилни.
Паласио, кој е тој играч бе да му ебам тоа репот, па и уште го пуштаат пред Јоветич да му ебам стариот. Исто и тој Нагатомо.. оди бе прај телефони таму коли некој од кај вие со фудбал. Тоа све треба да се избрка од Интер, една чистка од 6-7 души. И да се донесат квалитетни 3-4-5 засилувања ако сакате конкурентен Интер во ЛШ и Италија.
Ако можете да го земете Лавеци и да влезе у форма Јоветич страшни ќе сте.

Икарди
Лавеци - Јоветич - Љаич​

И да, Љаич ви е моментално најдобар играч у тимот.

Бене што ти е на тебе бе пријателе? Па Икарди денес истрча 50 километри, премногу се трудеше. Имаше некои слаби реакции во нападот, два три пати не смири топка како што треба и погреши пасови, ама бркаше како луд напред, баш добро изигра. Абе цела екипа изгина, многу се бореа упм, зашо сме вакви проклети и мора да губиме на болни начини како овој денешниот, зошто побогу???

Abe morav dva pati da procitam za da sfatam dali zborish za medel ili za ikatdi. Dupka denes, pa i cela sezona, sto pobrzo zememe napagjac toa podobro.
A kondogbia isto slabo, nezainteresiran.

Ќе биде пеколно тешко од сега натака.
Незнам кој кур му е на Манчини што не го игра повеќе Јојо, кога сите знаеме дека он заедно со Икарди можеби се единствени играчи кои можат да решат утакмица со индивидуален потег(овој другиот зависи од асистенција), Адем не го ставам тука бидејќи се добро прави, али завршницата му е за никаде.

Инаку ова е добро да не се залетат премногу, туку да работат уште повеќе, и дека ги чека уште потешка работа.

Ова беше утакмица каде и среќата не беше на наша страна, а во такви случаеви нема што да бараме повеќе.

пс. На Consigli и со тениска топка да им шутневме одлучил со тој паметот дека мора се да брани, а следната недела ќе јаде 3 комада од некоја жгл екипа, да му ја ебам жената:kuracc:.

Абе Консиљи у второ реално, фати све што и треторазреден голман би фатил ( така иде зборот ), немаа некој апла зицер ко у прво, а у прво она на Љаич покрај гол, каде веќе Консиљи крена раце, и онаа кога со врвот од ракавиците одбрани, тие беа ситуациите кога Интер имаше најголеми шанси да даде гол, па и Икарди кога излезе сам пред голман а изреагира очајно лошо.
Иначе ок секоја чест што си одбрани добро али најмногу треба да ни биде криво за ситуациите у прво, поготово оние први 2 изгледни шанси, онаа втората беше реално боља и од пенал, никад нема да ми биде јасно како од толкава оддалеченост играчиве го промашуваат цел гол, никад.

Ова е една од ретките утакмици каде Икарди учествува у скоро секој напад. Денеска беше супер, играше со топка, се отвараше на страна, се извлекуваше често пати, сто пати комбинираше со Љајиќ.. буквално денеска изигра се што треба да изигра една класична 9ка. Имал и доста полошо утакмици, ова денеска беше супер од него.

Манчо не бил задоволен од ЈоЈо,ке сме го продавале :sramezliv:
Тргна надоле работава...

На Икарди неможе да му се замери денес, се враќаше назад да прими топка и учествуваше во креирање на акции. Но сепак Љаич беше MOTM според мене. Насекаде беше типот и навистина штета што не успеа да погоди.

На Икарди неможе да му се замери денес, се враќаше назад да прими топка и учествуваше во креирање на акции. Но сепак Љаич беше MOTM според мене. Насекаде беше типот и навистина штета што не успеа да погоди.
Па тоа ми е муабетот, не беше толку лош Икарди. Инаку да, Адем искина, и многу ми е криво што не дава голови а има одлични шанси, ајде да се надеваме дека ќе се смени тоа во следниот период.

Манчо не бил задоволен од ЈоЈо,ке сме го продавале :sramezliv:
Тргна надоле работава...

Манчо да не јаде многу гомна, бидејќи Мур сеуште е слободен, да не лета случајно овој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom