D
Darko_ufo
Гостин
Најдобар случај Интер есенски шампион, најлош Јувентус. 
Среден Наполи нормално...

Среден Наполи нормално...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Abe morav dva pati da procitam za da sfatam dali zborish za medel ili za ikatdi. Dupka denes, pa i cela sezona, sto pobrzo zememe napagjac toa podobro.Бене што ти е на тебе бе пријателе? Па Икарди денес истрча 50 километри, премногу се трудеше. Имаше некои слаби реакции во нападот, два три пати не смири топка како што треба и погреши пасови, ама бркаше како луд напред, баш добро изигра. Абе цела екипа изгина, многу се бореа упм, зашо сме вакви проклети и мора да губиме на болни начини како овој денешниот, зошто побогу???
Абе да им дадевме еден гол после уште 20 ќе им дадевме, бем ти и Сасуоло и се.
На Икарди неможе да му се замери денес, се враќаше назад да прими топка и учествуваше во креирање на акции. Но сепак Љаич беше MOTM според мене. Насекаде беше типот и навистина штета што не успеа да погоди.Бене што ти е на тебе бе пријателе? Па Икарди денес истрча 50 километри, премногу се трудеше. Имаше некои слаби реакции во нападот, два три пати не смири топка како што треба и погреши пасови, ама бркаше како луд напред, баш добро изигра. Абе цела екипа изгина, многу се бореа упм, зашо сме вакви проклети и мора да губиме на болни начини како овој денешниот, зошто побогу???
Абе да им дадевме еден гол после уште 20 ќе им дадевме, бем ти и Сасуоло и се.
Па тоа ми е муабетот, не беше толку лош Икарди. Инаку да, Адем искина, и многу ми е криво што не дава голови а има одлични шанси, ајде да се надеваме дека ќе се смени тоа во следниот период.На Икарди неможе да му се замери денес, се враќаше назад да прими топка и учествуваше во креирање на акции. Но сепак Љаич беше MOTM според мене. Насекаде беше типот и навистина штета што не успеа да погоди.
Манчо не бил задоволен од ЈоЈо,ке сме го продавале
Тргна надоле работава...