Фан Клуб: Интер

Абе сите така викаат, ме боли кур не ги давам јас парите од џеб и ќе рокне 35 милиони за Гомез и утре ќе го продаде Јоветиќ за да подмири долгови.
Конташ?

Да, али зато на крајот напишав (не знам дали примети)... "конечно сакам да гледам квалитетен фудбал и моќ во тимот" - многу ја сменува смислата на реченицата

Да, али зато на крајот напишав (не знам дали примети)... "конечно сакам да гледам квалитетен фудбал и моќ во тимот" - многу ја сменува смислата на реченицата
Пун си синтакси. :icon_lol:

По не знам колку време видов дека нас ни даваат 1.15-1.20 коефициент за победа против Фросиноне на домашен терен..искрено ваков коефициент не памтам дека некогаш сме имале и сме биле толкави фаворити...

koj ke ne trpi vecer so pozdravite od vrvot. greemehehehehe
:pijani: :popce: :kafence:

Џони рече ни дале 1.2 коефициент, ни еба векот со јинксов, сеа ќе не напунат како крап во фурна.

Кој ќе не наполнат бе?..Фросиноне?..биди малце сериозен бе..нека се убијат сите до еден ако изгубат од Фросиноне

Кој ќе не наполнат бе?..Фросиноне?..биди малце сериозен бе..нека се убијат сите до еден ако изгубат од Фросиноне

Нека не те чуди ништо,ние чим од Новара изгубивме што незнам колку години немаа влезено у прва лига,другото е све прифатливо

https://www.youtube.com/watch?v=PUFQqfCH2cc
procitav negde go sledele skauti na inter vcera na utakmicata protiv lion

Како бразилскиот Роналдо им е, 9-ка им игра.
hatem.png

Нека не те чуди ништо,ние чим од Новара изгубивме што незнам колку години немаа влезено у прва лига,другото е све прифатливо
Па што ако сме изгубиле од Новара, тогаш не се знаеше кој пие а кој плаќа кај нас. Врска си нема тој настан со овој денешниот.

1 Handanovic; 55 Nagatomo, 25 Miranda, 24 Murillo, 12 Telles; 83 Melo, 7 Kondogbia; 11 Biabiany, 10 Jovetic, 22 Ljajic; 9 Icardi

Ми се свиѓа шо вака понапаѓачки им трга.. Можда место Бљабљани требало Перишиќ да го стави, али што е тука е, ваљда му дојде памет дека против маливе треба да иде all in.

INTER (4-2-3-1): 1 Handanovic; 55 Nagatomo, 25 Miranda, 24 Murillo, 12 Telles; 83 Melo, 7 Kondogbia; 11 Biabiany, 10 Jovetic, 22 Ljajic; 9 Icardi.

Малку побрз фудбал треба да се очекува според официјалната формација. Само не знам како може Бијабијани средина да игра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom