Ibrakadabra
Wimoweh, wimoweh...
- Член од
- 17 јуни 2007
- Мислења
- 1.748
- Поени од реакции
- 1.000
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.bestweb.com.mk
После 5 кола не ти е океј, после 10 кола не ти е океј, ајде после 38 ќе видиме, може и тогаш нема да ти биде океј.
Манчини дали ми е океј тренер? Да, големо ДА. Манчини знаеш какви успеси имаше со Интер додека ни беше тренер во првиот мандат. Манчини ја постави основата на денешниов тим на Сити, ги доведе сите играчи што го сочинуваат костурот на моменталната екипа на Сити, му зема титула на Ферги. Кај нас начека екипа ко Раштак оставена од дегенот Мацари, лека полека почна да ја средува со нови играчи, и искрено конечно после цели 4 години заличуваме на екипа, а не на некоја рандом селска бљувотина. Ти што сакаш, преку ноќ Барселона да станеме? Така мислиш функционираат работите, ко на менаџер, купи си се што е најдобро и ајдееееееееееееее цепај се по 10-0. Полека бе другар, скоро цел тим ни е нов, треба време да се уиграат, не бива ништо преку ноќ.
И да, Манчини прави грешки, никој не го спори тоа, ама дека е лош тренер па и не знам баш.
Ме заебаваш??
Манчини имаше успеси со Интер у време на Калчополи бе пријателе. Со Јувентус у втора лига и остали екипи на штаки. И Јонуз да беше и он ќе имаше успеси. Манчини ако добро памтам го ишутираа после освоена титула, ради брукање у ЛШ.
У Сити он ја поставил екипата... абе знаеш кој буџет го има Сити, и како освои титула?! Оној хајлајстон што иде на СпортКлуб.. со 2та гола на Агуеро у 90та минута.
Ја не барам 10-0, јас барам повеќе од 1 гол на утакмица, барам пресинг на слабите екипи, барам да не се инати ко што се инатеше до сега со Љајиќ на клупа, да не се брука со Паласио. ДА не го става Ранокија кога прашање колку е потребен.... итд итд.
Те прашав, не ми одговори. Кое место ќе завршиме годинава?