R
red.devil
Гостин
Деј донт хев пауерс хиер!Немој бе не ги провоцирај.
Ќе те опсипат сои
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Деј донт хев пауерс хиер!Немој бе не ги провоцирај.
Ќе те опсипат сои
![]()

И јас го делам тоа мислење за Квардадо ќе се утепа од правење финти и дриблинзи за на крај да не направи ништо корисно... Едина шанса што ја имаше против Интер беше кога Муриљо ја изгуби топката назад и Квардадо ја доби во празно да излезе сам пред голот на Интер и пак ја давеше си даваше фор трт,мрт за накрај да ја шутне и Хандановиќ да ја фати. Тоа е тоа еден шут...Не знам дали се заебавате или не ама поимпотентен трикстер од Куадрадо е Жервињо само и никој друг. Неговата игра се сведува на трик, трик, трик испосерување. Нема еден сериозен тим кај што би фатил место.
За кур ми е Квадрадо во тимот, Перишиќ ора 90 минути, покрива назад, пробивен е по страна... Само Манчио да не го игра више на 10ка да не му ебам крвта.Значи ковачич за ич пари го дале?INTER BILANCIO ACQUISTI CESSIONI KONDOGBIA KOVACIC / MILANO - L'Inter ha pubblicato il bilancio per l'esercizio finanario 2014/2015, dove si possono trovare anche alcuni numeri relativi ai costi degli acquisti dell'ultima campagna trasferimenti e ai ricavi ottenuti con le cessioni.
Ad esempio, il francese Kondogbia non è stato pagato 40 milioni di euro come tutti credevano, ma a bilancio il suo costo è di 31 milioni. Miranda è stato, invece, pagato 4 milioni di euro con l'obbligo di riscatto alla prima presenza nella prossima stagione fissato a 11 milioni (a partire dal 1° luglio 2017). Infine Perisic e Melo sono costati rispettivamente 16 e 3,7 milioni di euro.
Sul fronte cessioni, invece, l'addio di Kovacic ha portato nelle casse nerazzurre 29 milioni di euro, mentre quello di Hernanes ha fruttato 11 milioni.
) и плус 2 милиона за џефри кондогбија???Ако ништо друго барем знаеше да проигра хрватот мајсторски,овој нигеров сеа за сеа е само кандидат за златна канта
)Значи ковачич за ич пари го дале?
А и кондогбија бил само 31мил(а не 40 како шо се тешеа миланезите)
Е сеа се поставува прашањето - Дали вредеше жртвата на ковачич (кој јас и многу не го бендисував,ама некои тука до нервен слом дојдоа) и плус 2 милиона за џефри кондогбија???Ако ништо друго барем знаеше да проигра хрватот мајсторски,овој нигеров сеа за сеа е само кандидат за златна канта
Друго - Шо перишич игра поише од Сачко?Го избркаа планинарот ко пес и само покажаа голема несериозност во фудбалскиот свет.Се ебаваа цел Јануар да го дмкнат па го пратија експресно у Стоук.Го гледав у понеделникот против Свонси,со Кркич си изиграа и двајцата топ!Секоја топка напред преку него идеше.(плус ме ебаа за 200 000,ама тоа е друг муабет)
Мене искрено овие работи многу ме нервираат!Управата и Манчо како да не знаат кај тераат!Остајте лепакот што мисли дека во Интер играат најдобрите играчи на светот и дека Интер е кузнае што годинава.Како стојат работиве,пак 5-8 место ке си дремеме у Мај

Ај пошто не се разбирам у фудбал,стај ме таму на игнор и чао пријатно!Од што многу знаеш ти цел форум се смее со тебе!Те молам не ме цитирај,стварно досадно ми е со тебе да се расправам.Чувај ги форите се враќал у одбрана,не бил нигерот напаѓач и сл. за со некој друг[emoji6]Ај жити се прати ми ги головите и асистенциите од ''Шачко'' во Интер, а посебно задржи се на тие од Стоук... Ако ништо друго Перишиќ веќе има и асистенција и гол, а неговиот придонес во одбраната е поголем и од Нагатомо лани, уствари ај нешто полесно, прати ми колку центаршутови имал ''Шачко'' и успешни дриблинзи. Никаде не сум рекол дека најјаките играчи играат во Интер, ти беше тој што викаше дека после 8 кола Интер ќе биде во зоната за опстанок.
За Кондогбија не знам што очекуваш, сега за сега добар се покажа солиден во дуели, лесно ја изнсува топката и добар е во одбрана, не е напаѓач па да кине голови и асистенции, но има еден проблем што ти од фудбал не се разбираш бе другар...
Еве ти видео гледај ги и прашувај се како овие не играат во Бареслона пошто според тебе се 10 класи подобри од Меси
Aјде поздрав фудбалски стручњаку!
Ај пошто не се разбирам у фудбал,стај ме таму на игнор и чао пријатно!Од што многу знаеш ти цел форум се смее со тебе!Те молам не ме цитирај,стварно досадно ми е со тебе да се расправам.Чувај ги форите се враќал у одбрана,не бил нигерот напаѓач и сл. за со некој друг[emoji6]
Пс.Јас колку што имам изгледано утакмици и колку што имам погодено резултати,ти толку влакна на главата немаш
Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Пс.Јас колку што имам изгледано утакмици и колку што имам погодено резултати,ти толку влакна на главата немаш
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Три пати те прочитав, не ми се верува што си напишал.Искрено да се надоврзам малку ја претеруваш со Перишич и Кондогбија..знаеш и самиот колкав хејтер и песимист сум за секој играч што игра во Интер и за самиот клуб како функционира ама овие двајцата сега засега си играат солидно и се трудат во секој натпревар да се докажат..нема теорија да потенцираш за Перишич дека е фелј кога трча и се бори како за тројца на теренот,тоа што Манчини е ретардиран и излегува дефанзивно со 8 дефанзивци и Перишич е опколен со 6 души околу него не е негова вина...Кондогбија ако се сеќаваш против Милан кога победивме 1-0(Гуарин) искина на теренот и ги доби сите можни дуели..ама некако делува осамено на средината од теренот односно како да нема подршка..и тука сметам дека Манчини со неговите тактички замисли и систем(ако воопшто ги има) е виновен за овие работи..

Ај жити се прати ми ги головите и асистенциите од ''Шачко'' во Интер, а посебно задржи се на тие од Стоук... Ако ништо друго Перишиќ веќе има и асистенција и гол, а неговиот придонес во одбраната е поголем и од Нагатомо лани, уствари ај нешто полесно, прати ми колку центаршутови имал ''Шачко'' и успешни дриблинзи. Никаде не сум рекол дека најјаките играчи играат во Интер, ти беше тој што викаше дека после 8 кола Интер ќе биде во зоната за опстанок.
За Кондогбија не знам што очекуваш, сега за сега добар се покажа солиден во дуели, лесно ја изнсува топката и добар е во одбрана, не е напаѓач па да кине голови и асистенции, но има еден проблем што ти од фудбал не се разбираш бе другар...
Еве ти видео гледај ги и прашувај се како овие не играат во Бареслона пошто според тебе се 10 класи подобри од Меси
Aјде поздрав фудбалски стручњаку!