R
red.devil
Гостин
Деј донт хев пауерс хиер!Немој бе не ги провоцирај.
Ќе те опсипат со и
Деј донт хев пауерс хиер!Немој бе не ги провоцирај.
Ќе те опсипат со и
И јас го делам тоа мислење за Квардадо ќе се утепа од правење финти и дриблинзи за на крај да не направи ништо корисно... Едина шанса што ја имаше против Интер беше кога Муриљо ја изгуби топката назад и Квардадо ја доби во празно да излезе сам пред голот на Интер и пак ја давеше си даваше фор трт,мрт за накрај да ја шутне и Хандановиќ да ја фати. Тоа е тоа еден шут...Не знам дали се заебавате или не ама поимпотентен трикстер од Куадрадо е Жервињо само и никој друг. Неговата игра се сведува на трик, трик, трик испосерување. Нема еден сериозен тим кај што би фатил место.
Значи ковачич за ич пари го дале?INTER BILANCIO ACQUISTI CESSIONI KONDOGBIA KOVACIC / MILANO - L'Inter ha pubblicato il bilancio per l'esercizio finanario 2014/2015, dove si possono trovare anche alcuni numeri relativi ai costi degli acquisti dell'ultima campagna trasferimenti e ai ricavi ottenuti con le cessioni.
Ad esempio, il francese Kondogbia non è stato pagato 40 milioni di euro come tutti credevano, ma a bilancio il suo costo è di 31 milioni. Miranda è stato, invece, pagato 4 milioni di euro con l'obbligo di riscatto alla prima presenza nella prossima stagione fissato a 11 milioni (a partire dal 1° luglio 2017). Infine Perisic e Melo sono costati rispettivamente 16 e 3,7 milioni di euro.
Sul fronte cessioni, invece, l'addio di Kovacic ha portato nelle casse nerazzurre 29 milioni di euro, mentre quello di Hernanes ha fruttato 11 milioni.
Ај жити се прати ми ги головите и асистенциите од ''Шачко'' во Интер, а посебно задржи се на тие од Стоук... Ако ништо друго Перишиќ веќе има и асистенција и гол, а неговиот придонес во одбраната е поголем и од Нагатомо лани, уствари ај нешто полесно, прати ми колку центаршутови имал ''Шачко'' и успешни дриблинзи. Никаде не сум рекол дека најјаките играчи играат во Интер, ти беше тој што викаше дека после 8 кола Интер ќе биде во зоната за опстанок.Значи ковачич за ич пари го дале?
А и кондогбија бил само 31мил(а не 40 како шо се тешеа миланезите)
Е сеа се поставува прашањето - Дали вредеше жртвата на ковачич (кој јас и многу не го бендисував,ама некои тука до нервен слом дојдоа ) и плус 2 милиона за џефри кондогбија???Ако ништо друго барем знаеше да проигра хрватот мајсторски,овој нигеров сеа за сеа е само кандидат за златна канта
Друго - Шо перишич игра поише од Сачко?Го избркаа планинарот ко пес и само покажаа голема несериозност во фудбалскиот свет.Се ебаваа цел Јануар да го дмкнат па го пратија експресно у Стоук.Го гледав у понеделникот против Свонси,со Кркич си изиграа и двајцата топ!Секоја топка напред преку него идеше.(плус ме ебаа за 200 000,ама тоа е друг муабет )
Мене искрено овие работи многу ме нервираат!Управата и Манчо како да не знаат кај тераат!Остајте лепакот што мисли дека во Интер играат најдобрите играчи на светот и дека Интер е кузнае што годинава.Како стојат работиве,пак 5-8 место ке си дремеме у Мај
Ај пошто не се разбирам у фудбал,стај ме таму на игнор и чао пријатно!Од што многу знаеш ти цел форум се смее со тебе!Те молам не ме цитирај,стварно досадно ми е со тебе да се расправам.Чувај ги форите се враќал у одбрана,не бил нигерот напаѓач и сл. за со некој другАј жити се прати ми ги головите и асистенциите од ''Шачко'' во Интер, а посебно задржи се на тие од Стоук... Ако ништо друго Перишиќ веќе има и асистенција и гол, а неговиот придонес во одбраната е поголем и од Нагатомо лани, уствари ај нешто полесно, прати ми колку центаршутови имал ''Шачко'' и успешни дриблинзи. Никаде не сум рекол дека најјаките играчи играат во Интер, ти беше тој што викаше дека после 8 кола Интер ќе биде во зоната за опстанок.
За Кондогбија не знам што очекуваш, сега за сега добар се покажа солиден во дуели, лесно ја изнсува топката и добар е во одбрана, не е напаѓач па да кине голови и асистенции, но има еден проблем што ти од фудбал не се разбираш бе другар...
Еве ти видео гледај ги и прашувај се како овие не играат во Бареслона пошто според тебе се 10 класи подобри од Меси
Aјде поздрав фудбалски стручњаку!
Земи си ги Крчко и Шачко од Стоук на менаџер и терај...Ај пошто не се разбирам у фудбал,стај ме таму на игнор и чао пријатно!Од што многу знаеш ти цел форум се смее со тебе!Те молам не ме цитирај,стварно досадно ми е со тебе да се расправам.Чувај ги форите се враќал у одбрана,не бил нигерот напаѓач и сл. за со некој друг
Пс.Јас колку што имам изгледано утакмици и колку што имам погодено резултати,ти толку влакна на главата немаш
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Искрено да се надоврзам малку ја претеруваш со Перишич и Кондогбија..знаеш и самиот колкав хејтер и песимист сум за секој играч што игра во Интер и за самиот клуб како функционира ама овие двајцата сега засега си играат солидно и се трудат во секој натпревар да се докажат..нема теорија да потенцираш за Перишич дека е фелј кога трча и се бори како за тројца на теренот,тоа што Манчини е ретардиран и излегува дефанзивно со 8 дефанзивци и Перишич е опколен со 6 души околу него не е негова вина...Кондогбија ако се сеќаваш против Милан кога победивме 1-0(Гуарин) искина на теренот и ги доби сите можни дуели..ама некако делува осамено на средината од теренот односно како да нема подршка..и тука сметам дека Манчини со неговите тактички замисли и систем(ако воопшто ги има) е виновен за овие работи..Пс.Јас колку што имам изгледано утакмици и колку што имам погодено резултати,ти толку влакна на главата немаш
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Три пати те прочитав, не ми се верува што си напишал.Искрено да се надоврзам малку ја претеруваш со Перишич и Кондогбија..знаеш и самиот колкав хејтер и песимист сум за секој играч што игра во Интер и за самиот клуб како функционира ама овие двајцата сега засега си играат солидно и се трудат во секој натпревар да се докажат..нема теорија да потенцираш за Перишич дека е фелј кога трча и се бори како за тројца на теренот,тоа што Манчини е ретардиран и излегува дефанзивно со 8 дефанзивци и Перишич е опколен со 6 души околу него не е негова вина...Кондогбија ако се сеќаваш против Милан кога победивме 1-0(Гуарин) искина на теренот и ги доби сите можни дуели..ама некако делува осамено на средината од теренот односно како да нема подршка..и тука сметам дека Манчини со неговите тактички замисли и систем(ако воопшто ги има) е виновен за овие работи..
oftopic: name song?????//Ај жити се прати ми ги головите и асистенциите од ''Шачко'' во Интер, а посебно задржи се на тие од Стоук... Ако ништо друго Перишиќ веќе има и асистенција и гол, а неговиот придонес во одбраната е поголем и од Нагатомо лани, уствари ај нешто полесно, прати ми колку центаршутови имал ''Шачко'' и успешни дриблинзи. Никаде не сум рекол дека најјаките играчи играат во Интер, ти беше тој што викаше дека после 8 кола Интер ќе биде во зоната за опстанок.
За Кондогбија не знам што очекуваш, сега за сега добар се покажа солиден во дуели, лесно ја изнсува топката и добар е во одбрана, не е напаѓач па да кине голови и асистенции, но има еден проблем што ти од фудбал не се разбираш бе другар...
Еве ти видео гледај ги и прашувај се како овие не играат во Бареслона пошто според тебе се 10 класи подобри од Меси
Aјде поздрав фудбалски стручњаку!