Фан Клуб: Интер

@Ibrakadabra горе доле си у право за Кондогбија, и ја го приметив дека многу солира у средина, сака сите да ги дрибла. Ама тоа за десната нога не ти држи вода. Научно е докажано дека леваците не се способни да научат `да работат` со десната нога. Едноставно не е можно.
Не постои левак што знае добро да игра со десната нога како што деснаците можат подеднакво добро да играат со двете нозе.

Мело покажа на дербито со Милан, со Киево камен, денеска нејќам да го коментирам, додавање не можеше да погоди. У реду е за мотивација и такви ствари ама додека не помисли дека е газда на терен и да се дере по соиграчите, од такт ме извади коа му се развика на Медел.

Следната со Сампа само ако не го стаи Љајиќ прва постава, мислам кој кур му е со Паласио мртвакот. За кој кур го зема Љајиќ?
Исто и Монтоја треба да почне место Бамби, апла лигав играч е овој, озбилно. Или Монтоја или Дамброзио секако у одбрана не можат да бидат полоши од бубуљичавиот.
Иако ја ако се прашувам Нагатомо би го рокнал десно. Најквалитетен бек ни е, па вие што сакате кажете.

А диамбросио имал собраќајка вчера и отпадна од комбинација за денес али секако немаше да стартува, они сакаа да го продадат него летоска али не успеаа, така да за јануари е еден од кандидатите дека ке лета.

Го боли стојко пријателов, денес/вчера клекнал пред Дуомо да ја запроси цурата... :) Поголем аплауз у живот немал добиено, па сеа види зашо не игра :)

Смеј се до сабајле да ти ебам крфта коцкарска, еве ти аватар да ти ебам све битолско. :D

Кажи бе кој од моменталниве бекови е боље од Нагатомо?
За Телес уште неам оформено мислење пошто 2 утакмици има изиграно иако се кладам дека тука негде ќе биде со Нагасаки.

Џонтра пријателе, за Кондогбија ок, левак со десна не бивало... Ама до толку бе?! Солирањето башка е. Преголем притисок има на него, едино што е млад го вади, да се надеваме дека може да напредне. Освен предиспозиции досега нешто посебно немаме видено од него. Бар јас.
Види у дефанзива денес, го пратија по мекици за вториот гол. Мело ќе направи фаул тука... Ја го мрзам Мело, да се разбереме. Али до сеа игра, мене ми е ОК.
Има мудри пасови у него, протнува топки...

Смеј се до сабајле да ти ебам крфта коцкарска, еве ти аватар да ти ебам све битолско. :D

Кажи бе кој од моменталниве бекови е боље од Нагатомо?
За Телес уште неам оформено мислење пошто 2 утакмици има изиграно иако се кладам дека тука негде ќе биде со Нагасаки.

Oди бе лечи се ретардиран еден :D..Нагатомо бил најдобар бек во тимот:tapp:..треба да ти е избегана чавката за вака да размислуваш па ти препорачувам да излезиш малце во тоа селото кај шо си и да одиш пред коперација да се напиеш некоја бира па ќе ти помини :D.

Неможи бе да напишиш дека Нагатомо бил добар па макар и мајтап да правиш не па сериозен....[DOUBLEPOST=1443388950][/DOUBLEPOST]
Има мудри пасови у него, протнува топки...
bonera.jpg

Oди бе лечи се ретардиран еден :D..Нагатомо бил најдобар бек во тимот:tapp:..треба да ти е избегана чавката за вака да размислуваш па ти препорачувам да излезиш малце во тоа селото кај шо си и да одиш пред коперација да се напиеш некоја бира па ќе ти помини :D.

Неможи бе да напишиш дека Нагатомо бил добар па макар и мајтап да правиш не па сериозен....[DOUBLEPOST=1443388950][/DOUBLEPOST]
bonera.jpg
Јас пак ќе побарам одговор на прашањето кој од моменталните бекови што ги имаме е подобар од Нагатомо? :pipi:

Јас пак ќе побарам одговор на прашањето кој од моменталните бекови што ги имаме е подобар од Нагатомо? :pipi:

Едноставно...СИТЕ...нема послаб од Нагатомо бе,позиционирање никаков,изгубен како кокошка,сите можни дуели ги губи,неупотреблив во напад,каатстрофален назад,центрашут во минус,дриблинг и пас исто така во минус..го шибаат како сакаат...катастрофален играч и да го ебам вуста тој што го донесе односно инсистираше на трансфер на Нагатомо пред 4-5 години...триста нервози ми има донесено тој саморајот глуп

Денес и Мело беше очај, колку топки изгуби у прво, и при 0-1 и при 0-2, цел тим не можеше да се консолидира после првиот гол, рачунајте дека тоа беше прв пат сезонава да се у ситуација да губат во еден натпревар, а они уште не излегоа од соблекувални а веќе беше 0-1 после поклон, дур се консолидираа некако ( ако може тоа така да се нарече ), а грешеа ко луди и се гледаше дека сите се изгубени, плус веќе имаа играч мање на терен у Паласио кој веќе не претставува никаква опасност за противникот, Ханда пак поклоно гол.

Да, Кондогбија лошо покри, ама тоа никако не смее да се спореди со интервенцијата на Ханданович кој ќе си дадеше автогол, да не беше калинич кој ја протна само топката ввнатре, реално не уби денес голманот, кога еден голман поклонува 2 гола у 20 мин во дерби меч, 95% се шансите тој меч да го изгубиш ко магаре ( ако тренер ти е манчини ).
Ај што ти ебе ( ограничена )концепција, апла евидентно дека на психа им влијаеше тоа на играчите, буквално сите беа утепани, што секако е лошо и не дека ги правдам со тоа, едноставно делуваа изгубено, ко да не беа спремни за сценарио у кое интер би губеле у текот на мечот што секако е нешто кое треба и те како да го изанализира стратегов наш голем.

Едноставно...СИТЕ...нема послаб од Нагатомо бе,позиционирање никаков,изгубен како кокошка,сите можни дуели ги губи,неупотреблив во напад,каатстрофален назад,центрашут во минус,дриблинг и пас исто така во минус..го шибаат како сакаат...катастрофален играч и да го ебам вуста тој што го донесе односно инсистираше на трансфер на Нагатомо пред 4-5 години...триста нервози ми има донесено тој саморајот глуп

Ќе го ебеш Гасперсон со 3-4-3 формација вуста а ? :pos::pos:

Сантон? Што не знае кај тера? Манекенот од Милано кој што знае само да дрифта према средина и ништо друго, у напад е непостоечки за одбрана е марионета, онаква класична марионетка со искинати врвки, не знае кај тера.
ДАмброзио? Спориот залижан фото модел? Што нема две чисти у напад?
Кој друг? Монтоја глушецот?

Не заебавај, не дека со ова што го ставив како најдобар бек Нагатомо го праам Роберто Карлос, баш напротив, ова ни кажува на што ни личат останатите бекови.

Мело покажа на дербито со Милан, со Киево камен, денеска нејќам да го коментирам, додавање не можеше да погоди. У реду е за мотивација и такви ствари ама додека не помисли дека е газда на терен и да се дере по соиграчите, од такт ме извади коа му се развика на Медел.
Тоа тие Мело ретосот. И мене ме изнервира ако за интер не навивам цел живот ретос е ебате играчот ебате.

@Syn -e, муабетов е крвотОк или крвотЕк кај домашните животни...

Влечеш накај Кондогбија, сакаш да го биде, и јас сакам... ќе видиме.
Муабетот ми е Ханданович згрешил што ја одбил глупо, па таква бомба можеше и да влезе директ. Тој што дозволи шут не е крив?! Одбиената што не ја исфрли Миранда, он и Калиниќ еден до друг се, али овој сенс за гол добар и тргна во прав момент.

Ретко прави киксови Ханданович, не знам зошто го ругате толку... и Цезар правеше не дека не... солиден е, не е проблемот кај него за да се размишља за нов голман. После Буфон е он.

Перишиќ како до сеа? Ви фаќа око? Преценет е, тоа исто го зборев... Позицијата не ја бивало, ово оно... не знае кај тера.
Можеа тие пари подобро да се искористат, а ние цело лето бевме у исчекување на fucking Перишиќ!

И да, уште ми е криво за Шаќири! ... и за Ковачиќ!

И Барса изгубија 4-1 од Селта. И на најдобрите може да им се деси ваков кикс, уживајте. Следните 5 ги тепаме и тоа е тоа. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom