Фан Клуб: Интер

Ова што денес го направи Ханданович, колку што мене ме држи меморијава, мислам дека е може и најмизерното голманско издание на еден голман на екипава у модернава историја на клубов, помизерна голманска партија од оваа ја лично не памтам а тимов го глеам добри 15 години.
Ти у дерби меч вака дезертерски 2 гола да поклониш е јад и беда која мора да биде санкционирана следниов период, денес он ја шитна утакмицата, после 0-1 веќе го дестабилизира цел концепт, после 0-2 све отиде у три лепе, све што можеше денес погрешно да се деси, бидна, почнувајќи од Јоветич, завршувајќи со црвениот на Миранда.

Ужасно издание, да влезам у главата на Манчини вака би размислуел, индивидуалните грешки одлучија, системот е ок.
Ова е лошото, сеа дестабилизирани и рашамарани да ги видиме за недела дена како ќе се понашаат уз истиот систем, криво ми е што после 5 победи вака мизерно поклонија триумф без борба, со Сампдорија ханда не смее да брани али манчини не е ферги, кој после лоши изданија на првите голмани на гол ставаше босоноги резерви, али битно праќаше порака дека ваков курташак е недозволивв за голем тим.

Глеам на нет пишуваат ок е, секој има лош ден, не бе, ваков лош ден е Недопустлив за екипа како Интер.

Честитки btw до навивачите на фиорентина.

И да... коментаторов на Арена е заљубен во Ронкаља...

1. Ранокија го вика Ронкаља
2. Ронкаља го вика Ронкаља
3. Ронкаља искача (повреден), после 2 минути некој од Фиорентина фаќа топка и овој вика Ронкаља...

страшно![DOUBLEPOST=1443386491][/DOUBLEPOST]Ок, левак со десна... ама овој е смеење со десна, сфаќаш. Уште ја бараат топката надвор од стадион што ја рогна у прво...

П.С. Манчини измените само ги погоди денес, за да не му се повредат (според него) битните играчи.

Два гола на сметка на сантон, два на ханданович... чиста сметка
Сантон не смее да игра бе, пишав пред неколку дена за него, денес само се потврди каков МЕКУШ е, губат 1-3 и како влезе у дуел педерски, мислиш е на граница на црвен, чекај малце копиљ, застани, абе отвори ѓон извади му јетра на терен, што кур ти е бе тебе со такво педерско стартче у ваков меч, му ебам тоа џерсишор фризурата, типично италијанско педерче.
Или Медел, или Бијабијани ко десни бекови, никој друг у моментов.

Дај бе не заебавајте, денес 11те на терен Ништо не покажаа, буквално ниту еден од нив, глупо е на ваков меч да се фаќате за индививдуалци, једина работа која сите мислам дека ја знаеме е дека Паласио моментално може само да се бори за прв тим у Фросиноне, евентуално у Карпи, ако за нешто можеме и мораме да му замериме денес на Манчини е фактот што Паласио стартуваше пред Љаич.

Нема ни да го обвинам за лошата реакција после првиот гол ни за ништо, денес дефакто индивидуалните грешки ја ебаа работата, оние на Ханда, ама ова со Паласио и Љаич е чкартоина од потег, тотално нелогичен веќе зашто Паласио е мртов фудбалер, нема душа, нема игра, нема ништо, не е ни за бока а сака таму да иде.

Сантон јас го бранев ланската сезона и летово, али мислам дека веќе ги истроши сите кредити. Лингур класичен, мекуш, не е за во Интер, нека се изгуби. Исто и тоа копилето на гол, да не ги гледам. Немојте да сте ме цитирале некад ако фати пенал, се ќе ви ебам.

Денеска утамицава ја изгубивме ради него. Им поклони пенал после аматерски потег, и подоцна интервенираше нетипично, ја ко што знам тие топки голманите ги исфрлаат или над гол или на страна, али ајде небитно ја изби како што ја изби, но после тоа што кур правеше бе? За кој кур си одеше до гол линија? Што кур не се стрча се да му ебам.

Битно Љаич за на клупа е купен.

Каков дебил е Манчииниво бе лелелеле ...... Значи Љаич Јојо у Фиорентина газеа, овој не ги пушти заедно да играат ни 5мин.

Да му го офукаат Мело, Кондогбија и Бијабијани (Јер јебе као што трчи) прво на помладиот па на постариот и на крај на тебе се да ти ебам.

Guarin zasluzuva da bide zamenet so Brozgara.
он не заслужуе да игра, пред некој ден ви пишав тука, до јануари сеа мисли дека има кредит после голот со Милан, он после тој гол има повеќе изгубени топки и згрешени пасови отколку погодени пасови, за асистенции, или креирање на шанси, учествување у акции за шанси за гол или оние кога давале гол муабет да не праам.

Сантон не смее да игра бе, пишав пред неколку дена за него, денес само се потврди каков МЕКУШ е, губат 1-3 и како влезе у дуел педерски, мислиш е на граница на црвен, чекај малце копиљ, застани, абе отвори ѓон извади му јетра на терен, што кур ти е бе тебе со такво педерско стартче у ваков меч, му ебам тоа џерсишор фризурата, типично италијанско педерче.
Или Медел, или Бијабијани ко десни бекови, никој друг у моментов.

А со Дамброзио шо бидна?.... Знам го видов минатото коло се маткаше негде по клупа, или по трибини ...

Ај да цртаме малце...

1. Јоветиќ се повредува, дебилот го става Паласио
2. Хандановиќ грешка, прави пенал, среќа нема црвен... 0:1
3. Тука запни стани од клупа, дери се, мотивирај екипа... урлај малце, покажи некаква емоција дебилу еден.
4. Бомба шут беше на Иличиќ можеше одма да влезе, што е грешката на Хандановиќ? Што ја фати првата?! А Кондогбија што летна ко млад мајмун?!
5.Третиот гол кого направија мајмун горе? Сантон? И у петерец не затвори никој...
6. Миранда сам им направи контра (лошо, кратко нафрли), па после црвен направи, дибек. Очај игра... можеше и на вториот гол нешто да направи.
7. Сантон за последниот гол што да се каже...
8. Манчини додека е на клупа ова треба да сме свесни дека може да ни се дешава и од Палермо, Аталанта... 5 да ги добиеш и да спиеш на тоа уво дека се е ок... беден тренер.
Само измените ги погоди за да не му се повреди некој. Утакмицата заврши на 0:3...

Дада, системот на манчини делува толку лабилно што треба од секого да стравуваш, затоа пишав прееска дека овој наметнат систем ќе значи дека половината од својата половина против јаки екипи у ЛШ нема да можат да ја поминуваат.
Факт е дека не чини бе еве читајте и колумни на жабари на фудбал италија, истото го викаат, све делува лабилно, ко прашање на време да е кога ќе цркне, а системот на тренерот е Кличен за СЕ, и кој како игра, кој како се поокажва, и целокупно тимот на што ќе личи.
овие 15 бода у први 6 кола ни се Премија огромна али кине фактот што вака поклонија денес 3 бода, а не со борба до последна минута.
А со Дамброзио шо бидна?.... Знам го видов минатото коло се маткаше негде по клупа, или по трибини ...
И монтоја го забораам увек, овој бар еднаш нека добие шанса да видиме како ке изигра, од сантон сигурно бољи ке биде. А диамбросио имал собраќајка вчера и отпадна од комбинација за денес али секако немаше да стартува, они сакаа да го продадат него летоска али не успеаа, така да за јануари е еден од кандидатите дека ке лета.

Ајде олабајте со глупостите малце и напишете нешто за утре..јас реално мислам дека Виола ќе не надигра и ќе ни ја дупнат глата бидејќи претходните настапи и самиот Манчини не ми влеваат надеж дека ќе успее да победи два дерби натпревари со ред..значи одете утре изиграјте сија 2 и т2 и сркајте си пари..

ЗНачи сепак одлично сум го предвидел денешниот натпревар и не ја изиграв вкладилница поради љубовта што ја чуствувам кон Интер..да се мочам во емоциите што ги имам и јас будала..кур да ме отепа

ЗНачи сепак одлично сум го предвидел денешниот натпревар и не ја изиграв вкладилница поради љубовта што ја чуствувам кон Интер..да се мочам во емоциите што ги имам и јас будала..кур да ме отепа
Ајде бе не плачи и ти сеа!Голем кур не си ја стаил т2!Кој интераш ке бидеш да навиваш да му дадат на Интер 2 гола жити се?Илјадници денари ми бегале дека не сум го стаил интер место некој друг (а сум бил сигурен дека ке го јадат) и никад не сум плачел за тоа

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom