Фан Клуб: Интер

Ме изнервира Перишиќ иако не знаев дека е толку брз фудбалер у пм, сите ги претрча само мораше да му ја сврти таму на Икарди сам беше и празен гол.

Таблет брат, голем гз има оваа...

ти ебам тоа арамбашата :pos:

ааа така ли брат.Затоа ти пораснале бицепсите,од многу месење :pos:

Добро е што победваат нашите,ама ме плаши да не се случи како сезоната со Страмачиони кога во првите 10 кола имавме 9 победи за потоа се да си еби мајката..
Барем сега делува дека имаме поквалитетен тим од тогаш и не би требало дотолку работите да одат во неповрат при првиот пораз(ако го доживееме:misticen:)...добро е тоа што во следните кола играме со Верона и Сампдорија и перфектно би било доколку и овде извлечиме 6 бода..

И кој кур не го игра Љаич а го става отепаниот Паласио?..демек Паласио поискусен е и знае како да задржи топка и да извлечи прекршок?..да ти ебам Манчини да ти ебам,тој кутриот Паласио неможи да оди ,се влечка буквално по теренот иако влегува во 75 минута..а Љаич желен за игра седи на клупа...сигурно е физички поспремен од овај репот,јас да одам што се хранам со мусли и млеко појќе ќе истрчам од дедото да му ебам репот грд

Имав таа чест да го гледам Гуарин во Белград против Партизан , дечкото делува моќно на терен , србиве му се тргаа кога ке земаше залет на шут.

Добро е што победваат нашите,ама ме плаши да не се случи како сезоната со Страмачиони кога во првите 10 кола имавме 9 победи за потоа се да си еби мајката..
Барем сега делува дека имаме поквалитетен тим од тогаш и не би требало дотолку работите да одат во неповрат при првиот пораз(ако го доживееме:misticen:)...добро е тоа што во следните кола играме со Верона и Сампдорија и перфектно би било доколку и овде извлечиме 6 бода..

И кој кур не го игра Љаич а го става отепаниот Паласио?..демек Паласио поискусен е и знае како да задржи топка и да извлечи прекршок?..да ти ебам Манчини да ти ебам,тој кутриот Паласио неможи да оди ,се влечка буквално по теренот иако влегува во 75 минута..а Љаич желен за игра седи на клупа...сигурно е физички поспремен од овај репот,јас да одам што се хранам со мусли и млеко појќе ќе истрчам од дедото да му ебам репот грд
Па баш и си го изработи Паласио своето денес,10 прекршоца изнуди репот!

Сакам Паласио да го мавне гром во репот мртов и да не игра до крај на сезона. Изгуби ми се од тимов бе да ти ебам тенкото гласче ја на тебе. Језда откако влезе изнуди 9000 фаули ама не можам пред очи да го гледам.
Гуаро кине на физички план, а и онака си е одличен. Џофри гази се повеќе и повеќе, мајстор.
Перишиќ изигра за 10ка што е однесува до дефанзивните задачи и истрча милион километри. Одбраната коска, алелуја.

Идеме на 38 од 38 момци. :cool:

palasio centarski igra, oni kontra, on so grb se gradi i centarski ide poleka nakaj golot, sto si e sigurno sigurno, normalno deka ke iznudi prekrsoci zasto u italija uvek pri vakva situacicja pagaat i sekogas im svirat fauli da im ebam toa selskata liga.

mancini e putence, ako pamtite pred pocetok na sezona rekov deka inter konecno ima tim so koj ke mozat i na sila da gi dobivaat natprevarite i ovoj toa i go pravi, bekovite pickarski cekaat kaj centar, retko bushat napred, toa se instrukcii dadeni od terenero, u nekolku navrati se cekase na santon da dojde desno za da pokrie prostor i dobie pas, ovoj Telles do dusha malce poofanzivno izigra.
All in all rutinski dobien mec, ako za nesto treba da mu se oddade pocit sezonava na Mancini e toa sto odbranata e kade kade posigurna, denes Kievo bea bez asalna sansa cel mec a najefikasna ekipa se u Italija.
Greska bese sto ne go izvadi i Ikardi a ne go stavi Ljaic, da se nagazi topkata, vo situacija koga se branat ne ni imaat nekoja golema korist od Ikardi osven napred u kjosh da zadrzue vreme.

Vo prvo inaku Kondogbija izgazi, asistirase i za golot, vtoro bese mrtvilo i igranje na rezultat celo poluvreme, ic ne mi se sviga toj pristap, t.e. voopsto ne mi se sviga cel ovoj pristap sto go neguva Mancini ali eve mu nosi rezultati ... sega za sega.

Nema veze, 4 od 4, koj bi rekol, sledni Verona u Sreda, so nadez deka ke prodolzat tamu kade sto zastanaa.

Шо позиција игра Перишиќ во тимот?
Овој Манчини ќе го дозаебе скроз на скроз.
Го пушта Паласио, наместо Љајич малце да поигра, да му ебам тоа гнасата тешка. Демек многу промени во играта од коа влезе Паласио, последни дваесет минути им играа пред гол.

Ме изнервира Перишиќ иако не знаев дека е толку брз фудбалер у пм, сите ги претрча само мораше да му ја сврти таму на Икарди сам беше и празен гол.
a i toj ikardi ko detence, posle na kraj uste edna slicna sansa imase, iako imase igraci na kievo, ovoj dreme ne vlaga, demek ljut mu e, mu ebam toa voshkata kapitenska, ok e, ne ti ja dal ne ti ja dal, ebate papakot, ovoj kolku pati taka izigral pa nikomu nisto. A na perisic mu trebase natprevar ipol da se opusti, vtoro izigra ok, takvite prodori treba sto pocesti da se samo nekako ne mi e definirano toa sto Mancini mu go postavil ko zadaca, ko da igra pozadi napagacite a ne stranicno.
Melo man of the match. Iskina !
Koga sme kaj Melo

@JamesHorncastle: Melo asked about his playing style. Kicking opponents and all that. “We’re not playing tennis,” he says

a i toj ikardi ko detence, posle na kraj uste edna slicna sansa imase, iako imase igraci na kievo, ovoj dreme ne vlaga, demek ljut mu e, mu ebam toa voshkata kapitenska, ok e, ne ti ja dal ne ti ja dal, ebate papakot, ovoj kolku pati taka izigral pa nikomu nisto. A na perisic mu trebase natprevar ipol da se opusti, vtoro izigra ok, takvite prodori treba sto pocesti da se samo nekako ne mi e definirano toa sto Mancini mu go postavil ko zadaca, ko da igra pozadi napagacite a ne stranicno.
Се се, ама не очекував дека е толку брз, денес на два пати го докажа тоа, како од шала ги претрча играчите нешто слично како Бејл, било кој друг играч од тие две ситуации само аут ќе извлечеше.

Не знам што ќе биде помеѓу Јоветиќ и Манчини многу нервозен е Јојо, два пати го вади... Ај се надавеам дека го вади за да го одмори и плус некогаш стварно прави потег или дриблинг повеќе од што треба.

Abe jovetic ne trebase da startuva denes radi rasporedov sto sledi se spekulirase deka od klupa ke pocne, nema sto da se buni 75 min izigra i vodea, toa e toa, sea sto vleze palasio toa e drug muabet, do dusa i repot bese logicno da vleze ali i ljaic mesto ikardi, kako i da e tepaa sea dzabe cepidlacime sto kako zasto, samo mora poofanzivno da se vleze protiv vakvive ekipi i da se ide na 2 gola prednost pa tek posle neka se branat.
Mene jedino problem mi e sto eve 2 meca Ljaic ne dobiva shansa a e full spremen za igra, sea so verona u Sreda ubeden sum deka ke startuva.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom