D
Darko_ufo
Гостин
Ме изнервира Перишиќ иако не знаев дека е толку брз фудбалер у пм, сите ги претрча само мораше да му ја сврти таму на Икарди сам беше и празен гол.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Таблет брат, голем гз има оваа...
ти ебам тоа арамбашата![]()
Па баш и си го изработи Паласио своето денес,10 прекршоца изнуди репот!Добро е што победваат нашите,ама ме плаши да не се случи како сезоната со Страмачиони кога во првите 10 кола имавме 9 победи за потоа се да си еби мајката..
Барем сега делува дека имаме поквалитетен тим од тогаш и не би требало дотолку работите да одат во неповрат при првиот пораз(ако го доживееме)...добро е тоа што во следните кола играме со Верона и Сампдорија и перфектно би било доколку и овде извлечиме 6 бода..
И кој кур не го игра Љаич а го става отепаниот Паласио?..демек Паласио поискусен е и знае како да задржи топка и да извлечи прекршок?..да ти ебам Манчини да ти ебам,тој кутриот Паласио неможи да оди ,се влечка буквално по теренот иако влегува во 75 минута..а Љаич желен за игра седи на клупа...сигурно е физички поспремен од овај репот,јас да одам што се хранам со мусли и млеко појќе ќе истрчам од дедото да му ебам репот грд
a i toj ikardi ko detence, posle na kraj uste edna slicna sansa imase, iako imase igraci na kievo, ovoj dreme ne vlaga, demek ljut mu e, mu ebam toa voshkata kapitenska, ok e, ne ti ja dal ne ti ja dal, ebate papakot, ovoj kolku pati taka izigral pa nikomu nisto. A na perisic mu trebase natprevar ipol da se opusti, vtoro izigra ok, takvite prodori treba sto pocesti da se samo nekako ne mi e definirano toa sto Mancini mu go postavil ko zadaca, ko da igra pozadi napagacite a ne stranicno.Ме изнервира Перишиќ иако не знаев дека е толку брз фудбалер у пм, сите ги претрча само мораше да му ја сврти таму на Икарди сам беше и празен гол.
Koga sme kaj MeloMelo man of the match. Iskina !
Се се, ама не очекував дека е толку брз, денес на два пати го докажа тоа, како од шала ги претрча играчите нешто слично како Бејл, било кој друг играч од тие две ситуации само аут ќе извлечеше.a i toj ikardi ko detence, posle na kraj uste edna slicna sansa imase, iako imase igraci na kievo, ovoj dreme ne vlaga, demek ljut mu e, mu ebam toa voshkata kapitenska, ok e, ne ti ja dal ne ti ja dal, ebate papakot, ovoj kolku pati taka izigral pa nikomu nisto. A na perisic mu trebase natprevar ipol da se opusti, vtoro izigra ok, takvite prodori treba sto pocesti da se samo nekako ne mi e definirano toa sto Mancini mu go postavil ko zadaca, ko da igra pozadi napagacite a ne stranicno.