Фан Клуб: Интер

Читам секакви мислења и се чудам... Дали може да има некој кој не би сакал да се врати Ибра во Интер!?

Ке го задушел Икарди, ке правел проблеми... Мене ме боли к.. и за икарди и за проблемите ако ни донесе скудето. Јас не верувам дека може да дојде, но ако има најмала шанса тоа да се случи не треба воопшто да се размислува за тоа.

Ако дадат 20м за просечен играч како Перишич (кој во ништо не е подобар од Бијабијани кој веќе си го имаме) можат да му дадат 10м плата на играч кој ке го крене тимот за 1-2 нивоа погоре.

daleku od toa deka perisic e prosecen igrac, uste podaleku e momentot za sporeba so bijabijani :)
prosecen igrac ko bijabijani ne bi imal tolku nastapi ko starter za ekipa koja e vtora momentalno vo germanija i koja imase odlicna sezona lani, isto i ne bi bil starter kaj hrvatite koi realno imaat odlicna generacija na fudbaleri.

Ne deka mi pravi merak nekoj a i ne mi e tolku biten za razlika od Jovetic na primer, ama da ne go degradirame do tolku sea i spustame na nivoto na bijabijani. Mancini inace go saka po sekoja cena, jebiga, ako go zemat, go zemat, se nadevam ke izbusi u inter i ke napreduva ko igrac, ali jovetic nosete go da ne vi iznaebam 100 majki. Ibra e sci fi i ne veruvam deka bi se vratil u Italia sega, vo ovoj del od karierata, poveke bi rekol deka ima sansa da go angazira nekoj od Anglija ( united ) ili pa Real.

Читам секакви мислења и се чудам... Дали може да има некој кој не би сакал да се врати Ибра во Интер!?

Ке го задушел Икарди, ке правел проблеми... Мене ме боли к.. и за икарди и за проблемите ако ни донесе скудето. Јас не верувам дека може да дојде, но ако има најмала шанса тоа да се случи не треба воопшто да се размислува за тоа.

Ако дадат 20м за просечен играч како Перишич (кој во ништо не е подобар од Бијабијани кој веќе си го имаме) можат да му дадат 10м плата на играч кој ке го крене тимот за 1-2 нивоа погоре.

хахахахахах да бе, Ибра само ќе му пречи на Икарди, зошто ти е?!!! :ROFLMAO: Така иди работава.

Ах бе... сваштари!

Класични крила тешко успеваат во Интер, што ќе ни е Перишиќ?

Иако мислам дека за Перишиќ има надеж дека може не е лош играч ама кај споредбата со Биабиани
P Bundesliga 110 26 16

B Serie A 167 21 32

Не е нешто класа :P. A и не ми се свиѓа фактот што Дортмунд толку лесно го шитна и во Влозбург си беше резерва... Ама ајде може ќе се погоди како Пандев во Интер, реално со Мурињо многу ни се погоди.

Кај бил Перишич резерва во Волфсбург бе ? Прва играше цело време (ја бар дур ги следев ....) можда Шурле од кога дошол нешо да напраиле некоја рокада или нз што па да го бенчнале ?

Толку си го гледал у Волфсбург па што викаш дека бил резерва.[DOUBLEPOST=1436743793][/DOUBLEPOST]Коа дојде Шурле си играше лево, Перишиќ десно Де Брујне централно, пред тоа Калигури и Виериња играа после овој првиот си седеше на клупа а Виериња играше бек.
Перишиќ им беше еден од најстандардните у прва постава сезонава.

Па добро со Интер беше резерва :) Плус 21 настап во Германско не е нешто најјсајно и само 5 голови и 4 асистенции. Ама ај еве земете ја споредбата со Бијабијани тука се некаде, Перишиќ има повеќе голови, Бијабијани асистенции. Не тврдам дека Першиќ нема да успее во Интер... Никогаш не се знае.

Бундес има 2 кола помалце. Без разлика, само 3 пати влегол од клупа, на пример Калигури има поише настапи од Иван ама што кур кога пола од тие настапи му се како резерва.
Тие 5 гола му се само од десно крило. Не е фасцинантна статистиката, ја бар никад не се водам по статистика.
Смешно е да го споредуваш со Бијабијани, тој не знае кај тера, едино што е брз и ништо друго, добро знаеме кој е и што е Бамбини, малце ли се губеше претходниот мандат.

Никој не го праи ни Перишиќ класа ама па кога за Салах и Квадрадо (кој е бајаги преценет играч) бараат по 25-30 милиони тогаш 15ка за Перишиќ е сосема солидна сума.
И Шакири дојде како класа па фејлна, да не се повторувам со муабетите за него.

A do koga e Jojo na "hold"?

Sho koj kur se nashive zapnati po Salah - ni zatrebal igrach koj ke igra na toa africkiot kup sekoja godina i koj sho ke bide van forme totalno dur "posti"...

Јас незнам зошто толку желба за Салах и Јојо.Јоветич го немам гледано ама би требало да е мн паднат во формата спрема игрите во фиорентина, а салах ми е ептен преценето џупче.Како без компас да ми игра...Можеби ќе го подигнат квалитетот овие, ама не се сигурно некои јаки засилувања со кои што ќе се бориме за топ3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom