Фан Клуб: Интер

Озил го поврзуваат со Јувентус... а вие пак да им се радувате на Монтоја, Миранда, Мурило, Кондогбиа, Перишич и остала багра сомнителен просек.

И право да ви кажам ептен не ве разбирам, мене како навивач ку*о не треба да ме боли кој и што чувствувал спрема тимот, тоа си оди со симпатиите кон еден фудбалер што е сосем друга работа. Не ми треба да го сакам, треба да си ја врши работата и да ми го носи тимот кон успеси, а мое е дали ќе го сакам и поштовам и колку. Побитни се други работи, особено за еден тим кој е во ваква очајна состојба.

Зборот ми беше.. ступидно би било "некој" да речи "Не за Ибра" оти не знам.. го "фрлил дресот", си заминал педерски, заминал ваму заминал таму. Човекот е машина и сигурен сум дека неговиот придонес и после толку време е несомнен! А тоа дека трансферов е невозможен е друга работа.

Добро овие дали се нормални бе ? Го стаиле Yoyo на холд дур не видат со Салах што после ?

Зависи кај читаш.
Засега има премногу шпекулации.
Јас прочитав дека се е договорено само уште Сити треба да прифати позајмица или рати.

Озил го поврзуваат со Јувентус... а вие пак да им се радувате на Монтоја, Миранда, Мурило, Кондогбиа, Перишич и остала багра сомнителен просек.

И право да ви кажам ептен не ве разбирам, мене како навивач ку*о не треба да ме боли кој и што чувствувал спрема тимот, тоа си оди со симпатиите кон еден фудбалер што е сосем друга работа. Не ми треба да го сакам, треба да си ја врши работата и да ми го носи тимот кон успеси, а мое е дали ќе го сакам и поштовам и колку. Побитни се други работи, особено за еден тим кој е во ваква очајна состојба.

Зборот ми беше.. ступидно би било "некој" да речи "Не за Ибра" оти не знам.. го "фрлил дресот", си заминал педерски, заминал ваму заминал таму. Човекот е машина и сигурен сум дека неговиот придонес и после толку време е несомнен! А тоа дека трансферов е невозможен е друга работа.

Одма те замислив каков токмак си во живо . :)

Иде по градинки и им кажува на децата дека Дедо Мраз не постои. :D

Не, сериозно, како уште не почнале со тренинг а веќе ги провали дека се просеци. Јас сметам дека ако успеат да донесат барем уште еден од Салах и Јоветич дека ова ќе ни биде најдобар трансфер период во задните години, појачувања во ранг на големите екипи.

Дали новите играчи ќе кликнат останува да видиме.

Хахаха токмак би бил ако не ти променам мислење после првата средба во живо! Само ќе треба да ми потврдиш уште еднаш дека нашиве засилување се подобри од (по претпоставка) засилување од типот на Озил во Јуве, за понатаму јас си знам, ок? :D

Не, сериозно, како уште не почнале со тренинг а веќе ги провали дека се просеци. појачувања во ранг на големите екипи.

Не стварно, мислиш ли дека освен со Јоветич и Салах, со другово можиме да се пофалиме со класно појачување? Ако ова го мислиш, или си ептен страстен фан на Интер, и се што се поврзува со Интер за тебе е добро, или си па тешка ретарда, трето нема. Истите муабети беа и лани за Шакири, а сега си оди и никому ништо, готово, го заборавивме, никој не повторува каква класа сме изгубиле, но чекајте, Перишич иди, нова надеж дека дека ќе успееме да се пласираме во ЛЕ.

Јас не знам во што сакате да верувате и да читате, треба ли да избришам мислења и да ги заменам со коментари од типот "браво, све класа до класа, сигурна титула во Серија А".

И претходно имав кажано... можи претерувам шо не се задоволувам со вакви засилувања, али то не ви дава право за вака цинично да се понашате. Зар треба да ја сереме темава со пцовки и вреѓања? Толку ви е тешко да прочитате некој што не се слага со вас во нешто? Не беше ли попаметно од ваша страна да одберете друга стратегија, не знам .. демант со факти?

А со тебе тегло по вторпат расправаме за иста работа, а ти по вторпат истата работа ја поновуваш, што е доволен доказ дека си ретардиран.

Тоа е тоа, ние сме ретардирани а за господинот погоре Шакири и Лавеци се класа фудбалери. :kafence:

Тоа е тоа, ние сме ретардирани а за господинот погоре Шакири и Лавеци се класа фудбалери. :kafence:

Шакири не беше класа за тебе, или да почнам да и се сомневам на меморијава?

:eek:

Напрај си банџи џампинг од повисоко, без јаже! :P
Па јас кога велев дека и тој не е ништо фазла од просек ти прпаше море.. закочен хахаха
Мешаш поими, никогаш не сум рекол дека Шакири е класа играч, далеку од тоа. Ако е класа играч треба да е на исто ниво со Агуеро, Меси, Роналдо, Суарез, Нејмар итн. Шакири е добар играч, има потенцијал а сепак е класа кога станува збор за твојот омилен Ето што го бараше зимоска :pos: Сеа ти ги читам муабетите, каков човек си ти. :гик:
Тоа што не се снајде тука не се снајде, јеби га, не се само утакмиците каде беше тиња, и на тренинзи не покажувал знаци дека може да се очекува многу од него, ако Шалке сака да плати 18 милиони колку што го земавме, одма нека го дадат кој кур, барем да не дреме на клупа џабе пошто очигледно нема да игра.

Мешаш поими, никогаш не сум рекол дека Шакири е класа играч, далеку од тоа. Ако е класа играч треба да е на исто ниво со Агуеро, Меси, Роналдо, Суарез, Нејмар итн. Шакири е добар играч, има потенцијал а сепак е класа кога станува збор за твојот омилен Ето што го бараше зимоска :pos: Сеа ти ги читам муабетите, каков човек си ти. :гик:
Тоа што не се снајде тука не се снајде, јеби га, не се само утакмиците каде беше тиња, и на тренинзи не покажувал знаци дека може да се очекува многу од него, ако Шалке сака да плати 18 милиони колку што го земавме, одма нека го дадат кој кур, барем да не дреме на клупа џабе пошто очигледно нема да игра.

Ок, во муабетот со Ето можам и срамежливо да се повлечам со коментар дека ете.. избрзав јбг, ваљда сум носталгичен по тоа време кога Ето растураше и сеуште мислев дека можи барем дел...

Значи за разлика од тебе и од другиве погоре јас можам да си признаам кога и каде сум згрешил, и да се извинам, една работа, друга работа... никогаш не вреѓам особи, зошто? Зато што не делиме исто мислење? Можам само да му изразам чудење и да прашам зошто како шо, а ваков си таков си никогаш, со тоа на старт сум левел над вас со култура.

А што ако ти кажам дека верувам да флопнат и овие за кои се буните кога велам дека не се класа туку обични просеци (до сега, а од сега не знам). Не знам во што е проблемот кога велам просеци? :eek: Значи ништо друго не реков, не реков дека се тиња, далеку од тоа, но се просек. Ама вие не разбирате и од својство на интелекти се обраќате со термини од типот на "токмак". Мислам за мене не е проблем хаха како што можиш да видиш и да ме процениш не ми смета, и јас уживам да се карам и да вреѓам, рејџ кид сум:P ама ете на крајот од денот пак имам некое Супер его што ме корегира и ме прави да се каам за тоа што сум го рекол. И гледам да се воздржувам од таков вид на комуникација, претендирам да сум разумен, и да поштовам сешто, па макар и да е скрос различно од моето.

Ама да ви ги сфатам реакцииве кои ги правите кога велам "просек"... не можам. :oops:
Значи што очекуваш ти и другиве не знам, јас во секој случај очекувам повеќе од лани морам да признаам, пошо лани полошо и не можеше да биди :pijanco:Ама тоа што го сакам да го гледам не го очекувам, а тоа е убедливо водство на врвот од табелата преку цела сезона. позз!

Нема везе тоа што имаш различно мислење, форум е за дискусија и таман работа сите исто да мислиме. Проблемот е што ти секогаш ги имаш овие doomsday мислења, т.е. без разлика што потези клубот прави за тебе никогаш нема да биде доволно.

Јас пишав предходно дека појма неам кои се играчиве што доаѓаат, освен Салах/Јоветич пошто пратам Серија А. Но јас оставам да почне сезоната, да изиграат неколку натпревари па да видиме на што сме. Можеби нема сите да се уклопат во составот, што и е нормално, ама пак на толку фрлени пари ниеден да не се погоди и во ова не верувам.

Битно е видоа дека составот од лани не носи резултати и направија целосен ремонт на тимот, останува уште да се засили нападот, а на тоа моментално се работи. Почнаа и со чистење на играчи кои до пред 2-3 години со тогашниот менаџмен ни на сон не би ги продале, а еве сега добиваме по некој милион од нивни трансфери (Кузманович, Оби, Алварез, Бота, Переира). Раскинуваат договори на играчи од типот на Кинг Џонатан кои земаат плата а не допринесуваат. Give credit where credit is due.

И сега пошто заклучи дека сум ретардиран, да се вратиме на нормална дискусија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom