Фан Клуб: Интер

11692622_977213875662085_6995900999328830581_n.jpg

Вечер во 21 презентација на екипата.
Во 20:30 пишува на официјалниот стрим на Youtube, освен ако има нешто предходно?

https://m.youtube.com/watch?v=Xbv2V3sWADA

Овој Кондогбиа има и фаца за фудбалер :)

Според Фасоне тимот е полу комплетен и има уште многу работа на трансфер пазарот.
После завршената работа во одбраната и средниот ред сега ке се фокусираат на нападот, а потоа во договор со Манчини ке се прави чистка во тимот.

Добра вест е тоа што преговорите со Јоветич се веќе во напредна фаза и неговиот агент денес е во Милано па најверојатно тој ке биде првото засилување во нападот.

talijanive informiraat deka sve e definirano za Jovetic, znak prasalnik e samo koga ke bide i oficijalno potvrdeno od klubovite, u prasanje bile saati.
izglea do krajov na vikendov dobivame uste edno zasiluvanje, u prava smisla na zbor.

Tesko deka 4 godini ke se isplaka, za toa ne sakale deal arapive pa izglea nesto drugo ke dogovorat ( t.e., najverojatno dogovorile veke ) ali toa nas najmalce ne zasega.

Последно уредено:
Јоветиќ одамна ми е желба... Само да нема проблеми со повредите и ќе биде екстра засилување. Уште Манчини да не го брка Шачири, и да се проба нападот со Јове-Икарди-Шачири, со Кова-Гуарин-Џофри во средина :drk:

Се сложувам со @beneamata тоа средина, со тој напад ветува многу, уште би сакал и Гуарин да ни биде капитен, го личи повеќе од сите манекени кои ги имаме во тимот.

Во случај да дојде ЈоЈо, нема ништо од Салах, и најверојатно ќе биде продаден во Рома, се плашам да не се распали малиов таму, па да се покајеме...

Vo shaq nemal doverba mancini, izglea nikakva :), ne mu se svigalo kako igral, kako se pokazuel na treninzi i izglea toa ke e toa, ke go dadat za 18m evra a mesto nego ke dojde perisic koj e zelba na Mancini.

Za Salah, ako biram pomegu nego i Jojo vo momentov, nema dilema, daleku pogolema potreba imame od vtoriov, pogotovo ako se forsira 4312 format, ne veruvam vo prikaznive za 433 formacija najiskreno, kolku saka neka ja probue, Inter so krila u Italija mnogu retko igral i skoro nikad u modernava istorija nemale uspesi vo Italija so takva formacija, pogotovo ne so onaa klasicna 433, ali so Jovetic u tim nema definitivno da se forsira toj sistem zasto on ne e krilo, eventualno onaa elkana na Karlo od Milan, 4321 sto mene licno mi e dosta ok format.

Vo shaq nemal doverba mancini, izglea nikakva :), ne mu se svigalo kako igral, kako se pokazuel na treninzi i izglea toa ke e toa, ke go dadat za 18m evra a mesto nego ke dojde perisic koj e zelba na Mancini.

Za Salah, ako biram pomegu nego i Jojo vo momentov, nema dilema, daleku pogolema potreba imame od vtoriov, pogotovo ako se forsira 4312 format, ne veruvam vo prikaznive za 433 formacija najiskreno, kolku saka neka ja probue, Inter so krila u Italija mnogu retko igral i skoro nikad u modernava istorija nemale uspesi vo Italija so takva formacija, pogotovo ne so onaa klasicna 433, ali so Jovetic u tim nema definitivno da se forsira toj sistem zasto on ne e krilo, eventualno onaa elkana na Karlo od Milan, 4321 sto mene licno mi e dosta ok format.
Епа 4-3-2-1 и 4-3-3- ти е е едно те исто... Шак и Јојо на 2ките, и Икарди на 1цата...

Епа 4-3-2-1 и 4-3-3- ти е е едно те исто... Шак и Јојо на 2ките, и Икарди на 1цата...
da ali ovie da deluvaat ko poluspicovi i plejovi, pozadi ikardi, a ne ko krila ko sto Murinjo sakase so kvaresma i mansini i propadnaa i dvajcata u inter zasto ovoj na kraj smeni u 4312 i nemase mesto za nitu eden od niv.

obicno koga ke se kaze 433 format se misli na takov format, ala murinjo, ili karlo so Real eden period, ili barsa, 433, 4 1 4 1, sto ti ja znam, seedno, ama cim Jovetic doaga sekako takva formacija vo Inter nema da gledame sto e dobro, zasto nikad ne bila uspesna za timov.

Шаќири најверојатно го јаде немиен ради то шо изгледа е колатерална штета , пошто најмногу пари на него можат да направат, тргајки ги настрана Матео и Икарди нормално, а ако ги зачуваат Ернанес и Гуарин и нема така лошо да испадни на крајот.
Кога сме веќе кај формацијата, Манчини дава на знаење дека ќе батали класична крилна позиција, покрај моменталните пробивни бекови.. Е сега Перишич тука драпа мадиња шо го позрзуваат сеуште ама има време. До сега сме ТОП ! :)

Шаќири најверојатно го јаде немиен ради то шо изгледа е колатерална штета , пошто најмногу пари на него можат да направат, тргајки ги настрана Матео и Икарди нормално, а ако ги зачуваат Ернанес и Гуарин и нема така лошо да испадни на крајот.
Кога сме веќе кај формацијата, Манчини дава на знаење дека ќе батали класична крилна позиција, покрај моменталните пробивни бекови.. Е сега Перишич тука драпа мадиња шо го позрзуваат сеуште ама има време. До сега сме ТОП ! :)
Ne moze ova da e slucaj zasto so tie pari ke bide doveden Perisic, taka da paga muabetot deka Shaq e kolateralna steta i zrtva cisto radi parite koi ke gi donese negovata prodazba.

Ама ги преебавме Виола за Салах :noze:
Освен Јојо и Перишиќ ќе дојде на местото на Шакири и најверојатно некој искусен шпиц како замена за Икарди, Кваљарела и Денис се у игра, ја сум за Пинила..... или Балотели хохо.

Фасоне денеска изјави дека тимот е полукомплетиран, има многу играчи и некои од нив треба да си идат пошто само 25 играчи треба да се пријават за следната сезона.
Не знам што е проблемот со Додо, ни го спомнуваат на тренинг ни ништо ни па има шпекулации дали ќе останува или ќе си иде. И тој Зујановиќ доаѓа или не доаѓа да го ебам.

Според мене
Голмани;
Хандановиќ
Карицо
Берни

Одбрана;
Монтоја
Дамброзио
Ранокија
Миранда
Мурило
Хуан
Зукановиќ
Сантон

Средина;
Медел
Кондогбија
Ковачиќ
Брозовиќ
Гуарин
Гнукури
Хернанес

Напад;
Јоветиќ
Перишиќ
Бијабијани
Паласио
Икарди
Кваљарела
Пушкаш

da ali ovie da deluvaat ko poluspicovi i plejovi, pozadi ikardi, a ne ko krila ko sto Murinjo sakase so kvaresma i mansini i propadnaa i dvajcata u inter zasto ovoj na kraj smeni u 4312 i nemase mesto za nitu eden od niv.

obicno koga ke se kaze 433 format se misli na takov format, ala murinjo, ili karlo so Real eden period, ili barsa, 433, 4 1 4 1, sto ti ja znam, seedno, ama cim Jovetic doaga sekako takva formacija vo Inter nema da gledame sto e dobro, zasto nikad ne bila uspesna za timov.
Да де, не се класични крила Јове и Шачири, ќе си играат позади Икарди, со тројца во линија во средина.

Јас за бекови би ги оставил Сантон и Додо, али тешко дека нешто такво ќе гледаме засега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom