Џ
Џонтра Волта
Гостин
Икарди. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Сантон-Дамброзио и Монтоја-Додо,четворица играчи за две позиции,а не играме во Европа,па и не е толку лошо.
Сантон и Дамброзио можат и лево и десно да играат,не е толку страшно.
Централните бековски позиции се исто така солидно пополнети,нема што да се чепка таму.
Видиќ,Ранко,Исус,Мурило и Миранда.
Останатите што го сочинуваат остатокот од одбраната ќе си одат.
Средниот ред би требало да биде составен од Кова,Кондобија,Имбула,Броз,Гнокури и Хернанес.
Сигурни во средниот ред би требало да бидат Кова,Имбула и Кондобија.
Нападот малку ќе шкрипи ако не се земе нешто добро на тие позиции.
Икарди е само класичен шпиц,Паласио би играл повеќе на крило заедно со Шачко,а ако се земат Јовче и Салах,тоа ќе биде полн погодок.
Е сега бидејќи нападот според мене е најтенок,да одиме да запалиме свеќа да не се повредат стандардните првотимци пошо ебали смо ежа у леџа.
Тука најмногу мислам на Јовче и Салах ако дојдат бидејќи тоа се играчи што со еден потег можат да решат утакмица.

mora nekoj na pozicija 1 i 2 da igra be, niska petorka, ko ker u finalevo, ke apeme182 и 186 ги сметаш за високи??
Имбула изгледа нејќе да дојде да му ебам тоа старата згужвана фаца. Не му било сигурно местото и размислува за Валенсија и Саутемптон.
Кој те ебе црнец и така многу пари се 20 милиони. Остај си го Фреди со тие заштедени 20 милиони атакувај на Јоветиќ и Обамејанг и мрш у пичку матер.
Па Саутемптон дестинација што да ти причам.Имбула изгледа нејќе да дојде да му ебам тоа старата згужвана фаца. Не му било сигурно местото и размислува за Валенсија и Саутемптон.
Кој те ебе црнец и така многу пари се 20 милиони. Остај си го Фреди со тие заштедени 20 милиони атакувај на Јоветиќ и Обамејанг и мрш у пичку матер.
Како бе не вреди 20, кога може Бертолачи да вреди 20Имбула изгледа нејќе да дојде да му ебам тоа старата згужвана фаца. Не му било сигурно местото и размислува за Валенсија и Саутемптон.

Нов Ранокија си земавме изгледа
Џонтра прашуваше за него затоа![]()
.Уште првпат кога го видов ми личеше на муле,клипов ме убеди 
Добро сеа Бејл кариера изгради на грбот на Маикон, овој каков мајмун го праеле па знаеме што стана од него у Интер, не може никаков заклучок да се извади од само едно клипче и праќање по цигари.Нов Ранокија си земавме изгледа.Уште првпат кога го видов ми личеше на муле,клипов ме убеди
![]()