Фан Клуб: Интер

Ке се мачиме уште едно полувреме и замисли даваме гол во 90. Манчини има да се исере, ке го напраат новиот Мурињо

Многу брз напад има Рома, Ранокоја и Хуго тешко се справуваат, ама не е толку проблем назад кога средината потфрла.

Овој Жервињо не се чува у пичку.

Гуарин е машина и добро функционира напред со Паласио/Освалдо. Додо и Кузманович добри исто.

Вака во глобала ја подигнавме играта, подинамично се игра ама пак имаме моменти кога се нема идеа и се рога топка напред. Мислам дека ќе се среди и ова со тек на време.

Мајсторија, веројатно гол на колото.

Кои камења сме во одбрана, па Ранокиа веќе не можам да го гледам...

тоа е тоа,желбата за надигрување ја имаат играчите,но се немаат соодветните играчи.Ако со Мацари имавме мртва игра без никаква идеја,сега се напаѓаше и се играше вистински фудбал,но со бавни играчи како Кампањаро и Ранокија против Жервињо и Пјанич не се може.Средниот ред потфрли,посебно Мвила,Додо уморен веќе,го исцедија од играње.На зима мора да се купува на критичните позиции,во одбраната и во средниот ред,крилен напаѓач од типот на Лавеци.

Формацијата им одговара на играчите,ја разбираат играта,но да бидеме реални,Рома во моментов е тип топ скоцкана на секоја позиција и тешко е да се победи.Барем првите голови на домашен терен ги примија од Интер :D

за Раџа не сакаа да ги дадат потребните пари,сега ќе го гледаме како не гази.Момакот е машина !![DOUBLEPOST=1417383983][/DOUBLEPOST]тоа е тоа,желбата за надигрување ја имаат играчите,но се немаат соодветните играчи.Ако со Мацари имавме мртва игра без никаква идеја,сега се напаѓаше и се играше вистински фудбал,но со бавни играчи како Кампањаро и Ранокија против Жервињо и Пјанич не се може.Средниот ред потфрли,посебно Мвила,Додо уморен веќе,го исцедија од играње.На зима мора да се купува на критичните позиции,во одбраната и во средниот ред,крилен напаѓач од типот на Лавеци.

Формацијата им одговара на играчите,ја разбираат играта,но да бидеме реални,Рома во моментов е тип топ скоцкана на секоја позиција и тешко е да се победи.Барем првите голови на домашен терен ги примија од Интер :D

за Раџа не сакаа да ги дадат потребните пари,сега ќе го гледаме како не гази.Момакот е машина !!

На тој што му кажа на ранокија со фудбал да се занимава - поколенија да му трпат!!!Па уште капитен!Па уште 18 мил еура!!!Абе имаат ли очи бе мамицата у пичка да им ја изнаебам!!!
Инаку ништо страшно,сосема очекуван пораз.Само се надевам дека ке сфати конечно жутокљунецот дека подобро еден саглам играч да донесе (Најголан) него 3-4 Мвили Медели и сл.

Значи полека полека на моето...
Одбранава е камен. Преспора, а според мене фудбалер без брзина в канта!

i ja poise preferiram pobrzi i pouniverzalni fudbaleri, pred se aludiram za sredina i napad, 21vi vek e, fudbalot dozivuva evolucija, preku kur od ograniceni fudbaleri ( kaj roma realno osven stoperite, koga igrata e aktivna sekoj moze gol dadade i sekoj ucestvuva vo igrata od napad ), ama striktno za odbranava, primer i samuel ne e mnogu brz, ama kinese, ranokija e los, ima golem potencijal ama da ne ostane na toa, ili pa nema trener sto moze da go izvadi toa od nego ( tek sea ke vidime so mancini zasto do mancini koj od koj bea polosi trenerite ), neznam, primer za Italija so Konte e odlicen ...
ali denes ne bi go izdvoil, zasto site izigraa bedno, i guarin lele majko, kolku dezerterski izigra, toa cudo edno e, namerno igrac da igra loso nema vaka da izigra, bruka.

Никад у живот да не фатиш спортска, све што имаш да изгубиш у кладилница. :нинџ:

Истава клетва да ги фати сите пички што играат контра своите клубови.:гомце:

Колку сакаш колни ме..мене секоја недела по селата на секое ме колнат па голема работа и тука еднаш ако се случи..не мислам ништо лошо ниту навредив некој..туку едноставно мислев дека ќе изгубиме и не смеев оваа шанса да ја пропуштам :D[DOUBLEPOST=1417388951][/DOUBLEPOST]И не знам зошто сте дотолку накурчени..Рома е поквалитетен тим од нас и очекувано беше да не победи..и тоа без Ковачич и Хернанес бевме и пак дадовме 2 гола..е сега одбраната е голем проблем и плус бекојте ни беа катастрофа,Ранокија делува како халф од трета регионална македонска лига.

Последно уредено:
Колку сакаш колни ме..мене секоја недела по селата на секое ме колнат па голема работа и тука еднаш ако се случи..не мислам ништо лошо ниту навредив некој..туку едноставно мислев дека ќе изгубиме и не смеев оваа шанса да ја пропуштам :D[DOUBLEPOST=1417388951][/DOUBLEPOST]И не знам зошто сте дотолку накурчени..Рома е поквалитетен тим од нас и очекувано беше да не победи..и тоа без Ковачич и Хернанес бевме и пак дадовме 2 гола..е сега одбраната е голем проблем и плус бекојте ни беа катастрофа,Ранокија делува како халф од трета регионална македонска лига.
Бегај бе педер си! :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom