Фан Клуб: Интер

Што сте се фатиле за Кузманович ко слеп за стап ај тоа не ми е јасно,кој и да напраи грешка Кузмановиќ е крив.

Зато шо Кузманович пријателе мој никогаш нема да одигра утакмица како шо има одиграно Паласио, и да го прифатам фактот дека Паласио е дупка во моментов никогаш нема да заборам шо се има одработено Паласио на терен. Е тоа Кузманович ни на ПЕС не можи да го напрај, зато шо фудбалери од калибар на Кузманович, Додо, М'Вила и ред други се со 0 потенцијал и никогаш нема да покажат нешто.

а тука е инвалидот Оби кој како изгубен во простор е, кога го гледам Оби како игра искрено ми фали Џонатан на терен :icon_lol:

Дури и Оби е 100пати подобар од ова ретардиранава тројкава која ја спомнав погоре, верувај!

Доста бе со Оби не кур замарајте, бог да чува, не е он крив што игра десен бек.

Судот че не допоболи! :sick:
Деко и Џонтра ќе ни бидат главни аргументи. Ко че ги види судијата, Деко во депресија а Џонтра во лудило пцуе се живо и диво, гарант земаме групна оштета од Тихо.

Да стави некој торент од натпреварот?

На работа бев не го гледав па сакам да го гледам без да знам резултат, затоа не читам горните постови...

Или на youtube ако го има било како само да не пиши резултат. ;)

Ако сега не смени тактика со Сент Етјен, стварно незнам што ќе се праи со Мацари. Ко прво се гледа дека бековине немаат сила да одат, а не па да направат пробив и асален центрашут да дадат. Додо е чист пример за тоа, игра на последните 10 натпревари без измена и многу јасно е дека ќе има пад во форма. Мора нареднава да игра со 4ца назад! Хуан, Андреоли, Видич/Ранокија, Мбаје. Кога ќе размислам поубаво, и во средина и напад нема измени, ама Додо и Оби мора да одморат пошто они сигурно ќе играат пак наредна недела во лига. А како само им го спопика на сите летоска, демек ќе играме со 4ца назад ... ниедна утакмица не почнаа така, дури ни на подготовките :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom