Фан Клуб: Интер

Трол победа од пенал...
Clean sheet...
Пресврт момент у сезона...
Титула на пролет...
И така :D

Ковачиќ и Хернанез функционираат одлично кога се заедно на терен, јас би го играл Гуарин наместо Паласио и ќе има поголем ефект. Вечерва барем создававме шанси, ова никој не може да го оспори е сега тоа што Паласио утиња скоро сигурна шанса е друга работа. Мацари цело време го даваат се поти човекот.

Абе дали тоа Хернанес проигра или мене ми се чини така? :D
Ако сум у право ондак на арно е работата, одличен тандем ќе се со Кова во средината, плус надополнети од Медел позади нив.

Нема непоразени екипи, чуда треба да се десат и секакви работи, и на крај Мартинс, Виери и Рекоба направија чудо!
Неможе да не се наежиш на ова видео, макар го гледаш и 100-ти пат..

Кога никој не очекува тогаш само победваме,иначе кога цела јавност и медиуми е вперена во нас тогаш нормално ќе се испосерат сите играчи сосе џигерицата..сега против Парма 1X 10000%,додека Мацари е во Интер немаме сврзано три победи со ред,плус Парма има 5-6 порази со ред па нормално против Интер ќе излезат како животот да му зависи и Касано ќе ни тресни голче обавезно

Pricina plus Stekot da go saka Bonacoli

Il mio idolo è Rafa Nadal

ti ebam toa kopiljot.

Za vcera inaku, Macari nemase iskoristeno 3 izmeni, posle penalot ja iskoristi, pred penalot go smeni hernanes za kuz, povreda mala na hernanes, i potoa obi za mbaje, ova realno e fail, vo situacija da sakas da pobedis, baska sto Palasio i sam priznava deka ne e od start na sezona radi povredata 100% fit, a on go igra do kraj, ne ni dodava napagac plus. Vcera mac ocajno go vodese inter ali mu se nasmevna srekata ... pak, i pak ne igraa do tolku loso so ogled na faktot deka bea mnogu loso dirigirani, pak bea bolji od sampdoria.

Fakt e deka seuste nema nikakva stabilnost, pak timov deluva ko da e prasanje na vreme koga pak nekoj ke gi rasljaka, za ova vlijanie ima i faktot sto i navivacite im se nameraceni pa negoduvaat ( osven CN ) pa vo takva situacija potesko se igra, stegnati se nekako, se plasat, ali ajde, ovie 2 pobedi dobro im dojdoa a i ostanatite kiksnuvaa oa da se digne moralot na ekipata i da se krene atmosferata u timot. Eventualno pobedi nad Parma i Verona i vo top forma da vlezat vo dvata derbi duela so Milan i Roma.

Zamislete kako plus bi dosol igrac vo sredina namesto nekoj od trojkata nazad da e zamenet so Guarin na primer i da igrame razumna formacija .
Bi bile mnogu podobri..
Nego kaj se Dzoni i Ambrozio ?

Па знае малиот за кој да биде, затоа и ќе биде играчиште во иднина. :cool:

Едит: Леле видеово што го остави Пеџа, ау какви спомени само ми врати.

П.с. Колку само Бранко немал врска од коментирање, 100 грешки направи само на клипов од 6 минути. :D

Последно уредено:
Кова изигра многу добра утакмица, да имаме класа напаѓач досега ќе имаше едно 7-8 асистенции.
^ Колку и лошо да коментираа и врска да нема, мене ептен јаки ми беа..и ептен фалат заедно со калчото на Телма, а не сега арапите и русите да ги слушаме, и добро понекогаш Арена и србиве. :)

Парма поцрепови се од нас...така да мора да ги тепаме кучките

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom