Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како играа цела утакмица како да браниме водство од 3-0 па ајде ќе ја тупиме со игра во средина и враќање до голман. Тренираат ли некои акции таму во тоа тренинг центарот?
Најинтересен момент беше Мацари како прави финта со шишето.
Среќа во најлесната група паднавме па некако ќе поминеме во следната фаза но вака ли ќе освојуваме ЛЕ оваа година?
Морати си замина кога го продаде Интер. После тоа за да нема паника, почесен претседател, акции, ти реков ми рече, и на крај тивко ја здувна на задња врата зошто знае дека не чекаат многу полоши времиња. А тој не сака да биде тука кога тоа ќе се случи.
Ако ништо друго освоивме триплета, станавме прваци на Италија и на Европа. И тоа е нешто. Тешко е да се верува, ама можеше да биде многу полошо.
pred nekoja nedela izleze soopstenie od glavniot na CN, za razlika od nas tuka oni ja gledaat golemata slika, sto se odnesuva do Tohir on ima potpolna podrska za golemite promeni sto se napravija ova leto i svesni se i samite deka posle godini i godini loso rabotenje plus neigranje vo LS premnogu mal period e ova za da se promenat naglo rabotite kon podobro.Не се секирај Италјанците не се како нас па туку така да си ќутат, ако продолжат со вакви катастрофални резултати секоја година Курва Норд ќе ги запалат сосе куќи и не ајвар туку домата и вино ќе почнат на трибини да прат..нема заебанција со Италјанските ултраси