- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Како може Ковачич да го вади кога брка резултат ? Немаше боље опција да биде Паласио да влезеше место Хернанес ? деген со џигерица, кур да пушиш у уста да те беам!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
3 пати ќе примевме гол ради ГУарин =)Ќе дојдат до пред шеснаесетник и се губат у простор немаат идеја,браво за Гуарин добро изигра бар до сеа
Како може Ковачич да го вади кога брка резултат ? Немаше боље опција да биде Паласио да влезеше место Хернанес ? деген со џигерица, кур да пушиш у уста да те беам!
Замисли наместо Нагатомо да имаш играч кој може да пројде и да нафрли.
Замисли наместо Хернанес да имаш играч.
Замисли на клупа да имаш тренер... било кој друг тренер.
posle sasuoloama ke dojde sea so palermo gosti pak cepidlatorskoto, smireno, cekaj greska na protivnik, pretpazlivo, mislis mesi i ronaldo im se u tandem napred, abe busi gi be shlakaj gi be oteraj sve u tri lepe ti ebam toa macarito, koj respekt go zasluzile oni, koj tim go imaat be da im se plasis mocko eden.
ne ne, dvata gola si bea cist ofsajd, za prviot osvaldo direktno vlijaese na akcijata, nema veze sto ne ja dopre topkata povlece igraci na sebe i bese tuka kaj vidic, morase da krene, za vtoriot isto koga izveduvase guarin bese ofsajd, ne treba da im se zameri denes na sudiite realni da bideme.Гуарин беше дрво, 100 пати проба дриблинг да направи, 100 пати се утепа/лизна/му ја одземаа топката. За Нагатомо немам коментар освен тоа дека некој го излажал да игра фудбал. Што убаво у Јапонија си имаат традиционални спортови ко џудо, мудо и остали боречки вештини, ја не знам кој кур го донесе во Интер. Поима нема од животот, одвратно глупо џуџе кое се мачи да нафрли.
Мацари не ми се коментира уопште, пичка глупа лузерска.
А на судиите се да им ебам, до кога само??? Секоја сезона е истата приказна, ни
doma igraat, uzivaj.WTF следната против Аталана играме..Герман Денис има да ни ја издупи глата..вечни пациненти му сме