Фан Клуб: Интер

Како може Ковачич да го вади кога брка резултат ? Немаше боље опција да биде Паласио да влезеше место Хернанес ? деген со џигерица, кур да пушиш у уста да те беам!

Ќе дојдат до пред шеснаесетник и се губат у простор немаат идеја,браво за Гуарин добро изигра бар до сеа

Како може Ковачич да го вади кога брка резултат ? Немаше боље опција да биде Паласио да влезеше место Хернанес ? деген со џигерица, кур да пушиш у уста да те беам!

Ковачич очигледно има кондиција само за прво полувреме..второто не знаеше кај тера и сто топки изгуби[DOUBLEPOST=1411331289][/DOUBLEPOST]ДО пред 4-5 години какви филмчиња си праев дека некогаш во составот ќе ги имаме Зарате и Хернанес..какви играчишта беа двата во Лацио буквално везеа..и двата дојдоа кај нас и си ебаа мајката

Замисли наместо Нагатомо да имаш играч кој може да пројде и да нафрли.

Замисли наместо Хернанес да имаш играч.

Замисли на клупа да имаш тренер... било кој друг тренер.

Замисли наместо Нагатомо да имаш играч кој може да пројде и да нафрли.

Замисли наместо Хернанес да имаш играч.

Замисли на клупа да имаш тренер... било кој друг тренер.

Замисли линиските судии да беа нормални[DOUBLEPOST=1411333203][/DOUBLEPOST]Да го имавме Џонатан 1-3 ќе беше резултатот...ваков таков ама за Сакатомо е Мајкон

Кој бе Гуарин најдобар?!?! Мајмунот 100 топки усра напред, башка до кога со овие аматерски грешки со офсајди? Мацари 3 пати смени формација у тек на игра,нека направи фиксен состав дека ме нервира константната ротација на бековите.Скурца нека идат со губење бодови на вакви натпревари!

Гуарин губи премногу топки, ја успорува цела акција и се бутка со двајца а има човек слободен со кој што може да ја изигра... Иако денес беше меѓу подобрите, уствари само он и Ковачич играа нешто

ama ke dojde sea so palermo gosti pak cepidlatorskoto, smireno, cekaj greska na protivnik, pretpazlivo, mislis mesi i ronaldo im se u tandem napred, abe busi gi be shlakaj gi be oteraj sve u tri lepe ti ebam toa macarito, koj respekt go zasluzile oni, koj tim go imaat be da im se plasis mocko eden.
posle sasuolo
na zapadot nisto novo, macari si ostanuva pussy, picketina prvoklasna, ne napaga od start, a ovoj pat i gubese, dadoa na sreka gol na kraj od prvo, i vtoro sto napadna 15 min i se izgubija na teren, mnogu jasno, Umorot si go napravi svoeto be picko edna gnasna, u prvo ako ne obezbedis prednost i ne gi napadnes sekako u vtoro deka ke pagjaat zasto radi negovoto mizerno fudbalsko iq, 80% od timov igrase i vo cetvrtokot.

glupak be, i ne mi e krivo sto vidic zgresi, kolku sto mi e krivo sto radi taa ebana greska sega ovoj ke se vadi pred mediumi demek gresele a u, odnosno, ke ima uste edna osnova za izgovori, tipicno za edna picka od covek, so nikakov karakter, luzer.

eden tim doma, drug na gosti, i ne zasluzuvaat nieden mec da go dobijat na gosti radi vakviot luzerski pristap, ne zasluzija ni na kraj osvaldo da go dade toa ( uste edna osnova za izgovor ). Nema da kritikuvam nitu eden od onie koi bea na terenot, jedino da go pofalam Medel, Kova i Guarin iako posledniov gresese ali u toa sivilo na teren i se izdvoi so odredeni potezi, ali ne e bitno, kapetanov na brodov e umobolen taka da sekako potencijalov na timov, pogotovo na gosti, ke si se desetkuva bajagi.

Sea naredni 2 ocekuvam da gi pobedi doma i posle pak macenjeto i ocobolot na gosti koj ocigledno cela sezona ke go gledame, bukvalno nikakva razlika od mecevite so torino, dnipro i ovoj denes vo odnosot na teren.

Imase edna situacija u prvo, gresat inter na svoja polovina zasto palermo gi pritiska im prai presing i ovoj siri race, pa toa sto palermo go igra Inter treba da go igra kreten debilen, sto siri race, istoto da zeme da go pravi od start pa da vidime dali do gol ke dojdat, a ne so odenje da pominuvaat centar. :facepalm:

Гуарин беше дрво, 100 пати проба дриблинг да направи, 100 пати се утепа/лизна/му ја одземаа топката. За Нагатомо немам коментар освен тоа дека некој го излажал да игра фудбал. Што убаво у Јапонија си имаат традиционални спортови ко џудо, мудо и остали боречки вештини, ја не знам кој кур го донесе во Интер. Поима нема од животот, одвратно глупо џуџе кое се мачи да нафрли.

Мацари не ми се коментира уопште, пичка глупа лузерска.
А на судиите се да им ебам, до кога само??? Секоја сезона е истата приказна, ни

Гуарин беше дрво, 100 пати проба дриблинг да направи, 100 пати се утепа/лизна/му ја одземаа топката. За Нагатомо немам коментар освен тоа дека некој го излажал да игра фудбал. Што убаво у Јапонија си имаат традиционални спортови ко џудо, мудо и остали боречки вештини, ја не знам кој кур го донесе во Интер. Поима нема од животот, одвратно глупо џуџе кое се мачи да нафрли.

Мацари не ми се коментира уопште, пичка глупа лузерска.
А на судиите се да им ебам, до кога само??? Секоја сезона е истата приказна, ни
ne ne, dvata gola si bea cist ofsajd, za prviot osvaldo direktno vlijaese na akcijata, nema veze sto ne ja dopre topkata povlece igraci na sebe i bese tuka kaj vidic, morase da krene, za vtoriot isto koga izveduvase guarin bese ofsajd, ne treba da im se zameri denes na sudiite realni da bideme.

najgolema zamerka treba da imame za macari zasto na gostinski teren se brani i ceka gol na sreka da padne, od nekoja kontra ili korner, denes taka bese, gol na sreka, ponisteni golovi od prekini, definitivno covekot ne e za golem tim da vodi, so vakov pristap moze da uspee samo vo timovi koi se borat za vlez vo LE. Na krajot najgolemata greska ja napravija tie sto go donesoa i sto ne iskalkuliraa so kolkav kapacitet raspolaga Macari, veke mislam deka poveke od evidentno e deka kapacitetot mu e daleku pod nivoto potrebno za eden vakov klub, ko i na sekoj trener sto dojde posle Murinjo. :facepalm:
Strama najgolemi muda pokazuvase, na teren, gi napadna i juve na gosti, ama za zal apla go miniraa od gore so zabranata da igra Snajder i tuka pocna i negoviot pad, steta.[DOUBLEPOST=1411335329][/DOUBLEPOST]
WTF следната против Аталана играме:facepalm:..Герман Денис има да ни ја издупи глата..вечни пациненти му сме
doma igraat, uzivaj.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom