Фан Клуб: Интер

Се чисти со позајмици за да се донесе напаѓач, моментално во напад ги имаме Ославдо, Паласио и Икарди.
Сакав да дојде Роландо, мора да се има уште еден поклалитетен стопер ако се игра со оваа формација, кој и да се повреди или суспендира од Хуан, Видиќ и Ранокиа мора да го замени добро, а не верувам дека Андреоли може.

Медел денеска презентиран, го зел број 18.
1422396_715815168505916_3044585704745280258_n.jpg

Силвестре не го протнавме на некој? Штета што Милан не го сака а таман ќе им се уклопеше во составот за оваа сезона.

Уште еден напаѓач мора да се земе пошто Паласио ме плаши да не испадне како Милито од ланската сезона.

Силвестре не го протнавме на некој? Штета што Милан не го сака а таман ќе им се уклопеше во составот за оваа сезона.

Уште еден напаѓач мора да се земе пошто Паласио ме плаши да не испадне како Милито од ланската сезона.
У Самдорија на васпитавање кај Синиша.

Најс. Скоро сите цепеници ги тргнавме од екипа што беше незамисливо во времето на Бранка.

Се на позајмица, и така ќе ги влечкаме, а тоа ѓубре секоја година што го купуваме пак исто ќе го даваме по позајмици и ќе се вртиме у круг со ЛЕ како врв...

Го нападнавте дечкото што постирал погоре од некој босанчеро, али проблемот не е што демек сите знаеме не мора да повторуваш, туку што сите се надевате ете дека утре Интер ќе биде пак прв во Италија со оваа трансфер политики и дека е само транзиционен период, јебала ве вас транзиција што би рекол некој, транзиција додека не отиде пак Јуве во втора лига...

Не можам да сватам зошто да се продаваат Гуарин и Алварез кога се едни од најквалитетните играчи во тимот. Со нив ке имаме поголема конкуренција и посилна клупа.

Летово не вложивме ни евро, сите играчи се купени на позајмица а се ослободивме од многу играчи и тоа оние кои земаа најголеми плати во тимот.

Тим кој има амбиции за лига на шампиони не смее да чека продажба на играч кој колку толку вреди за да купи друг играч. За 10-12 мил сигурен сум дека може да се доведе Пато...

Vaka se raboti,ako si ekipa od rangot na udine,pa nekoi vakvi gluposti (vleckanje po pozajmici) ke ti se gledaat ko kuznae kakvi potezi.Vo megjuvreme nekoj pregovara so falcao,go kupuva tevez za smesna suma i tn i tn...I od kade pa ovoj bota ispadna deka e tolku los igrac?Stvarno neznam sto tolku e podobar ljubimecot na mazzari i tiho(se sto moze da se zeme do 5 mil. eura za nego e super igrac) golemiot bljabljani?Taa muva bez glava

Ja se izvinuvam sto ne sum gledal fudbal 2 godini... Koi se Insinje, Dodo, Frogly i Benatia? I dali posledniov e vo rodninska vrska so Bene?

Ja se izvinuvam sto ne sum gledal fudbal 2 godini... Koi se Insinje, Dodo, Frogly i Benatia? I dali posledniov e vo rodninska vrska so Bene?

Инсиње(Италјански-аргентинец) сега засега е само талент..има 21 година мислам и е мало,брзо дриблерче со одлична техника и е поцврст од Нејмар но не е дотолку брз..можи да игра крило и по потреба помошен напаѓач(SF)..

Додо бесно бразилче каде ровари по левата страна и има одлична техника со левата нога ..и исто така добар центаршут шо е многу битно..

Бенатиа и овај другиот не ги знам

Уште Инсиње ни фали иако е подобар за класа од ланските засилувања...

Го шитнаа Рики на позајмица во Сандерленд :facepalm:. Уште Гуарин да го дадат на позајмица и таман сме, а како стојат работите и он ќе иде. Не дека не требаше да ги даваат ама бар да лапнеа некој денар од нив. Вака на четири дена пред крај на трансфер период ќе останат без замена за Кова и Хернанес. Па бар порано да го дадеа, да можеше да се реагира на време. Сега и да земат некој или ќе го преплатат или ќе биде Бијабијани :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom