Фан Клуб: Интер

Guarin i tehnika hahaha, statisticki najmnogu izgubeni topki, go sviri cel stadion radi neserioznosta, ja go sakav i seuste go sakam ko igrac, zasto ima ogromen potencijal ama neznam koe fajde Inter go imale od nego i Alvarez, eve Alvarez e tuka od 2011, ja po nisto ne go pamtam, isto i Guarin, gubat topki ko ludi, Alvarez lani prvi 6 kola top i posle se izgubi nacisto, ne postoese vo ostatokot od sezonata, nemam nisto protiv nivna prodazba ama da se donesat Bonaventura, Kagava i Insinje, ili Shakjiri i eden od poslednive dvajca nabrojani ...
Site bolji klasa od guarin i alvarez, vaka da se prodadat Guarin i Alvarez a nikoj da ne se donese sekako ke e fail, ama ne veruvam deka toa ke bide slucaj.

Alvarez od sto e fenomenalen gledam se potepaa za nego, osven eden tim od PL koj za cel ima da opstane, nikoj drug ne dostavi ponuda, istoto e i za Guarin, Zenit samo oficijalno, za Juve samo spekulacii se. A i negoviov agent mnogu gomna pocna da jade, valjda zasto u momentalniov Inter nema mesto zagarantirano za nego vo prv tim pa go kreva nosot, ali eve i u Kolumbija rezerva bese, za toa samiot e kriv zasto si go trosi potencijalot ala Baloteli, kurtasak na teren i nisto poveke, samo sto ne e problematicen ko Balo vo i von terenot.

out Guarin i Alvarez
in Bonaventura,Kagava, Insinje/Shakjiri (y), do dusa dvajca ako si idat logicno e i dvajca da nosat, taka da ja bi Bonaventura/Kagava i Insinje.
Zdravko,obi ,khrin ni dremat vo ekipa,tebe guarin i alvarez ne ti cinele?Abe ti me dupis mene?Pa uste kagawa i insinje ke sme gi donele mesto niv[emoji2] [emoji2] [emoji2] Kakva smejurija od ekipa sme,bljabljani nemozeme da go domkneme,celo leto go moljakame,a ne pa kagawa koj klop kako lokum kje si go lapne.Muabetov me potseti na onoj u fan klub juve kade eden so cel pamet pisuva deka falkao bi go odbral juventus pred real[emoji51]

Guarin i tehnika hahaha, statisticki najmnogu izgubeni topki, go sviri cel stadion radi neserioznosta, ja go sakav i seuste go sakam ko igrac, zasto ima ogromen potencijal ama neznam koe fajde Inter go imale od nego i Alvarez, eve Alvarez e tuka od 2011, ja po nisto ne go pamtam, isto i Guarin, gubat topki ko ludi, Alvarez lani prvi 6 kola top i posle se izgubi nacisto, ne postoese vo ostatokot od sezonata, nemam nisto protiv nivna prodazba ama da se donesat Bonaventura, Kagava i Insinje, ili Shakjiri i eden od poslednive dvajca nabrojani ...
Site bolji klasa od guarin i alvarez, vaka da se prodadat Guarin i Alvarez a nikoj da ne se donese sekako ke e fail, ama ne veruvam deka toa ke bide slucaj.

Alvarez od sto e fenomenalen gledam se potepaa za nego, osven eden tim od PL koj za cel ima da opstane, nikoj drug ne dostavi ponuda, istoto e i za Guarin, Zenit samo oficijalno, za Juve samo spekulacii se. A i negoviov agent mnogu gomna pocna da jade, valjda zasto u momentalniov Inter nema mesto zagarantirano za nego vo prv tim pa go kreva nosot, ali eve i u Kolumbija rezerva bese, za toa samiot e kriv zasto si go trosi potencijalot ala Baloteli, kurtasak na teren i nisto poveke, samo sto ne e problematicen ko Balo vo i von terenot.

out Guarin i Alvarez
in Bonaventura,Kagava, Insinje/Shakjiri (y), do dusa dvajca ako si idat logicno e i dvajca da nosat, taka da ja bi Bonaventura/Kagava i Insinje.
Zdravko,obi ,khrin ni dremat vo ekipa,tebe guarin i alvarez ne ti cinele?Abe ti me dupis mene?Pa uste kagawa i insinje ke sme gi donele mesto niv[emoji2] [emoji2] [emoji2] Kakva smejurija od ekipa sme,bljabljani nemozeme da go domkneme,celo leto go moljakame,a ne pa kagawa koj klop kako lokum kje si go lapne.Muabetov me potseti na onoj u fan klub juve kade eden so cel pamet pisuva deka falkao bi go odbral juventus pred real[emoji51]

krhin e dete na inter, nema nisto loso da e del od timot, mlad e, sekoj tim ima igraci ala krhin, bukvalno sekoj, da ne nabrojuvam sega, Obi isto alternativa moze da e bocno samo mnogu se povreduva a Kuzmanovic nema koj da go zeme, neznam toa kolku tebe ti e jasno ...
so sila ne mozes da go izbrkas, ednostavno nema klub sto saka da go zeme i toa e toa, ne deka mi e seedno sto e tuka ama sve sto e shut u timov a ima dobri ponudi, komotno neka zamine, tuka spaga i Kuzmanovic. Za Krhin nemam nisto protiv da ostane, za Obi uste nemam definirano stav, i on ko i Krhin, dete na klubov e, vtoriov ne ali prviov da ne prkne nekade ko Pirlo sto prkna da pa se lupame u zid, nikad ne se znae so vakvive igraci, da kazes deka e netalentiran pa i u ista recenica so Kuz e smesno. A Alvarez i negovata desna noga iskreno veke i smesni stanaa, lani mu se smeea na meaca koga gi redese centar sutevite so desna, u gol aut, sto e mnogu mnogu e, aj guarin ok uste ima osnova da sedi tuka ama Riki ? No can do, do koga ke go cekame, 2018 li ?[DOUBLEPOST=1409233110][/DOUBLEPOST]
Guarin i Riki out, lista na zelbi in. :cool:
ja mislam deka timot ima odredena zamislaama ne ja pokazuva javno, zasto do sega sve sto zemaa im bese odnapred isplanirano, a ne veruvam deka na kraj ke se oslobodat od igraci a nikoj nema da dojde. E sega kako ke postapat ostanuva da vidime denovive, da pocekame, moze i prijatno ke ne iznenadat pa site srekni zadovolni ke sme dur ne ni tekne deka Macari e uste trener.

Со Бонавентура се преговарало денеска и многу веројатно е да дојде кај нас.

Зенит испратиле понуда висока 12 милиони еура за Гуарин,а овој ја одбил и чекал понуда од јуве.

Ова е преземено од Интер фанс Маседониа и не сакам таму да навлегувам во дискусии бидејќи ептен многу,премногу дебили коментираат работи без основа,а немаат гледано ниту една утакмица на Аталанта и да видат како игра Бонавентура или Шакири,или Кагава.

Трансфер периодов е одработен коска,губрето се подзачисти (уште Куз,Севиља биле заинтересирани).Да го дадеме уште тој,Рики е пред идење во Сандерленд,а Гуарин сеедно ми е дали ќе иде или остане.Го бранев претходната сезона многу,но не покажа ништо со што би заслужил да остане,а во тим веќе имаме два питбули,М’вила и Медел.
Средниот ред е тип топ среден,уште еден или двајца од Лавеци/Инсиње/Кагава/Шакири да се земат и можам да кажам дека преодниов рок е одработен на најдобар можен начин.

Типувам прво на Инсиње,раскаран е со навивачите на Наполи,пред заминувањето во Билбао на аеродром го отерале у три лепе и го нарекувале “прљав интериста,оди си од Наполи“.
Можна била и трампа Гуарин-Инсиње.Поддржувам ова.
Лавеци има веќе 29 години и во него има максимум две сезони.Платата е проблем,а и мислам дека годишно барал 4 милиони што и не е така високо.Но платата му е проблем,во ПСЖ зема голема пара.
Кагава мислам дека ќе си се врати во Дортмунд,клубот кој го направи играчиште во обид да си ја спаси кариерата.
За Шакири се интересираат доста клубови,но ништо посебно не направи во Баерн,дали од недоволно добивање шанса или толку му е капацитетот,не знам.Но кај нас би се вклопил добро,пошо неаме крила,класични крила :D

П.С Роландо под итно да го вратиме назад !!

Ако земаат нешто до 31ви и треба да е однапред испланирано, иначе продаваат играчи без разлика на тоа дали некој ќе дојде или не. Мислам дека на сите ни е јасно дека клупата е тенка, а дали на неа ќе биде Крхин или чистачот на соблекувалните мање-више исто е. Не мислам после толку деца од примавера да станувам емотивен за Крхин кој нити кај нас, нити на позајмица не покажа ништо.

Се согласувам дека Рики потфрли но имаше и добри натпревари во серија и во секој случај за Крхиновци е Меси. Само на него и на Гуарин имаме повеќе причини да бидеме испиздени пошто не нервираа, а на овие собирачите на топки нема зошто да им се лути човек.

Jas milsam deka ke gi dadat i Alavrez i Guarin a nema nisto da donesat, i po zavrsuvanje na transfer periodot site ke vikate deka bil tapa, kako sto sega vikate deka e koska.

Inaku ovoj Medel ima da gi stroi vo Italija, kakva budala od chovek.

Io не заебавај сеа и ти,од Гуарин и Рики се очекуваше многу,да бидат носители на играта и главни играчи.Од Крхин,Куз и останатите не се очекуваше и не се очекува ништо посебно,тука е разликата.

Зошто ми се играчи како Крхин воопшто? Зошто да не ги имаме Рики и Гуарин на клупа?

пошо не се умислени звезди ко гореспоменатите,кога се на терен даваат се од себе и не се глупираат.И не изиграваат балерини.

Пак ќе кажам,лани Гуарин го бранев многу,по секоја лоша партија,ама не покажа подобрување во ниту еден сегмент од неговата игра.

Одговорот на Џонтра појќе ми се свиѓа :)

Шо дека даваат се од себе кога се аматери? Еве и Деко дава се од себе да фати пари во кладилница ама не му иде во последниве 6-7 години.

Одговорот на Џонтра појќе ми се свиѓа :)

Шо дека даваат се од себе кога се аматери? Еве и Деко дава се од себе да фати пари во кладилница ама не му иде во последниве 6-7 години.

за вакво мислење требаше да го тагнеш членот Деко :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom