Фан Клуб: Интер

Sut vo ramki na gol eden i toa upaten vo 40 minuta od Hernanes, inaku ke nemavme ni shut.
Ikardi, dete si vlegol vo golem film.
Osvaldo mi ostavi dobar vpecatok.
Igrata sto da se komentira, zasluzuva li?

Macari ako ostane do polusezona trener neka bide sreken.

hiks na zeskoto gostuvanje vo Solun e odlicno, plus bez primen gol (y)
nego shala na strana, vtora godina mu e ova na macari vo inter, seuste nema izgradeno sistem i stil na igra so koj bi atakuval na visok plasman, sto dovolno govori kolku e takticki limitiran. Pristapot ( onoj pickarskiot i luzerskiot ) vo natprevarite mu e uvek ist bez razlika na protivnikot, namesto da sozdade napagacki sistem pogotovo protiv pomali ekipi koi ke bidat vo 85 do 90% od slucaite rutina, i ke se izgradi eden fear faktor koj i te kako e potreben za klub ko Inter, on brate si go tera svoeto, im dozvoluva da igraat oni nekoj svoj fudbal, ako voopsto i go imaat, ali uvek se pogoduva po eden German Denis koj na kraj ke mu go spopika nemien, zasto taka funkcionira fudbalskiot univerzum, kazna mora da sleduva i toa e toa.

bez sistem, pisi propalo na transferi i igraci, mn retko sudam pri podgotovki zasto standard bile ocobol i mrtvilo togas so site negovi prethodnici, ama vpecatokot mi e toj, deka Macari ednostavno ne e kadaren da go ima onoj potreben napredok u negovata fudbalska filozofija i konecno ke bide vo moznost da dostavi nesto golemo. Ostanuva samo na odlicnite trening metodi i dobar tim okolu nego koj go prati, i toa e toa, sega za sega, so nadez deka vo idnina ke se popravi.

Остајте го Икарди жити се, дечкото ама ич не е крив што во последниве 4 утакмици има 3 пати ПРИМЕНО топка. Со 7 бека позади него и 0 креативци не може да се очекува ништо.

Од кад теееебе неееема, ја не бројим године...

Бене бе, златна папучо, цела година те барам по темите за палачинки правење. Од тебе поисчезнати се само Дезмонд од ЛОСТ и оној дезертерот Јонзе.

Туку ај малце оф топик: кога почнува сезоната? Планирам да им дадам шанса 3-4 утакмици.

Ооо почнува калчото.Малку по малку сите се прибираме.Утре играме со ова акробативе од Исланд.[DOUBLEPOST=1408476997][/DOUBLEPOST]Ооо почнува калчото.Малку по малку сите се прибираме.Утре играме со ова акробативе од Исланд.

Бене бе, златна папучо, цела година те барам по темите за палачинки правење. Од тебе поисчезнати се само Дезмонд од ЛОСТ и оној дезертерот Јонзе.

Туку ај малце оф топик: кога почнува сезоната? Планирам да им дадам шанса 3-4 утакмици.
Добар потпис (y)[DOUBLEPOST=1408479570][/DOUBLEPOST]

Добар потпис (y)

15201_794254143958060_3232490923937336786_n.jpg

Ако се стегнат ко на Џиги трењерицата, ништо чудно и да тепаат утре (y)

Бонус :

1900065_794254153958059_3096764328844792581_n.jpg

Вечер е вистинскиот тест на дрим тимот. Конечно почнуваме со официјални натпревари.

0-2 точен резултат. Ајмо!

Вечер е вистинскиот тест на дрим тимот. Конечно почнуваме со официјални натпревари.

0-2 точен резултат. Ајмо!

епа оние аматери ако ги тепаме само со 2-0 одма нека си отидат од Интер.Сите до еден,најкасно до два.

Не верувам да излеземе во најдобар можен состав, затоа мислам дека пореално е помал резултат. Дај Боже ти да си во право па да ги искинеме. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom