- Член од
- 24 февруари 2014
- Мислења
- 736
- Поени од реакции
- 1.172
Суарез, ти си?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со право на откуп е мислам на крај на сезона за нешто ситно 7-8М. Ако се покаже нормално дека ќе го откупат.А оти грабеж кога ви е само на позајмица колку што знам? Или го земавте?
so pravo na otkup, ne e nesto golema sumata, i toa ako ne se lazam 2 godisna e pozajmicata.А оти грабеж кога ви е само на позајмица колку што знам? Или го земавте?
2 годишна позајмица со право на откуп за околу 8 милиони евра.А оти грабеж кога ви е само на позајмица колку што знам? Или го земавте?
да...доколку е со право на откуп тимот во кој е позајмен играчот прв има право да го купи за таа сума...E мене ова правото на откуп малце не ми е јасно. Тоа фактички значи ако понудиш 8м евра автоматски се прифаќа (како откупните клаузули) или?
In: Видиќ, Додо, Медел, М'вила, Освалдо (плус се вратија од позајмица Оби, Крхин. Ги пишувам пошто изгледа ќе останат во тимот наредна сезона).koi gi zemavte, koi vi otidoa?
2 години позајмица - 1.2 м евра, плус 7.8 м евра за откуп доколку изигра една утакмица. Значи вкупно 9 м евра.Иначе Додо е на двегодишна позајмница со право на откуп од 8 милиони така ?