Фан Клуб: Интер

Ke go vrakame atleticarot a?
Strav mi e da prokomentiram nesto,valda i ova ke e nekoj masterpiece na ausilio u kombinacija so djigimon :D
Сеуште не се знае.. прво треба да биде продаден Гуарин за да се обезбедат пари за Бљњањањеасдс и Роландо... а само како се залетавме со Јоветич :d

Биабиани катастрофа беше кога играше во Интер, само 1 гол постигна, не ни треба тој играч.
Нека го откупат Роландо + уште еден напаѓач и готово, Черчи не е лош.

Играва ни вришти. Со Ајнтрахт изморени биле, сега ќе излезат со изјава многу топло било :tapp:.

Како да немаме средина, Хернанес и Кова нигде ги нема, Икарди исто, добро што Ханда е добар па одбрани 2-3 добри ситуации.

Му го напунија тимот со квалитетни мидфилдери, он реши да го игра Џонатан во среден ред. :facepalm:
Не е многу битна трансфер политиката кога имаш ваков морон на клупа. Тренер во ранг на Раниери, ништо повеќе.

Најлош потег летово е продолжувањето на договорот на Мацари. Кажав и претходно, dead weight е. Само губиме време со него. Ризикуваме уште една сезона што ќе ја завршиме на места далеку од ЛШ.
Ние мора да ја намалуваме разликата помеѓу нас и топ тимовите во светот од година во година, ако стоиме во место само ја зголемуваме. Тренерот во таква ситуација е многу битен. Многу непромислена одлука донесе Тохир и кој и да работи со него, во овој случај.

И да играта уште ни е катастрофа. Не знам ни од каде да почнам да критикувам.

Еден шут во рамките на голот имаме против факинг Паок.А таман мислев дека го допревме дното со Франкфурт,имало полошо.ех мој чудесен Интер,срека што не играме лига шампиони,генерации ке се смееа со нас

Зошто им даваме толку шутеви на бековите, нема никогаш да разберам. Во кој свет БЕКОВИТЕ се тие со најдобра техника на шут и реализација во екипата, за да имаат толку слобода да шутираат и уште пострашно, цел тим да игра за да создава позиции за нив.
Зашто немаат игри за двајцата напаѓачи, за Хернанес. Колкав аутпут реално можат Нагатомо и Џонатан (или кој и да ќе ни игра на бек) да имаат. Нонсенс

Овој Икарди е ужас за сега во пријателскиве.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom