Фан Клуб: Интер

Земајте го од кај нас Дани Алвез за да после си го купиме Квадрадо :cool:

Ио веруј ми ни ја ни Деко не може да измалерисаме оваа сезона и да бидеме позади Милан. Камења се, срам на векот ќе е да сме позади нив.
П.с. Сериозно некој на Јоветиќ се надева? Не си прајте филмови, теорија не постои да дојде Јојо кај нас.

по јојо сите сме тргнати цела Сериа А, на крајот во Шпанија ќе заврши :facepalm:

по јојо сите сме тргнати цела Сериа А, на крајот во Шпанија ќе заврши :facepalm:
Нема нигде да заврши, ќе си остане во Сити. Види го што прави на пријателскиве, дере дечкото. Плус Негредо им се повреди така да Јојо ќе е прва опција во нападот, заедно со Агуеро.

Ти како Интераш треба да ги знаеш двете правила за кладење:
- „Интер и се е можно“ и,
- „Интер никогаш“.

Јоветиќ е занимација, исто како што изминативе години беа Санчез, Лавеци итн... подобрите играчи од Сериа А се купуваат додека се тука и додека не им рипне цената. Ако чекаш ќе заминат надвор и после треба да чекаш да пуштат стомак за да ги купиш.

А исто прочитав и шпекулација дека сме биле заинтересирани за Дани Алвеш. Оштетата би била околу 15 милиони евра, само проблем била платата. Мајката ќе им ја ебам ако донесат вакво гомно во нашиот тим. На глумците местото им е во театар, не во Интер.

Да Освалдо е стигнат во Милано, денес ќе ги направи медицинските прегледи.
Агентот на Алвеш изјави дека нема никакви контакти со Интер до овој момент.

1910634_705301536223946_5266389469690018268_n.jpg

Ти како Интераш треба да ги знаеш двете правила за кладење:
- „Интер и се е можно“ и,
- „Интер никогаш“.

Јоветиќ е занимација, исто како што изминативе години беа Санчез, Лавеци итн... подобрите играчи од Сериа А се купуваат додека се тука и додека не им рипне цената. Ако чекаш ќе заминат надвор и после треба да чекаш да пуштат стомак за да ги купиш.
Greska si za Jovetic,deka mi e omilen fudbaler, jedina spekulacija koja ja pratev asalno.
Ke go zemea garant, odnosno ke otidea i ke pregovaraa za nego zasto City bea podgotveni da go prodavaat, pogodeni se i oni od FFP a za defanzivec sega dadoa nad 30m evra, problemot e sto onoj papakon Negredo na instagram stavi slika od negovata skapana noga u gips, a toa bese bas pred podgotovkite, podgotovki na koi Jovetic dobi shansa zasto nit Dzeko nit Aguero se tuka radi SP i normalno, ja iskoristi maksimalno, izgazi ..

Jebiga, bad luck, apla se poklopija rabotive za negovo ostanuvanje tamu, pa odma se dogovori Oslvado i najverojatno sega Chicharito, Pato ke bide golemo iznenaduvanje za mene.

p.s. Ima li bolja slika

10553580_847632808582369_1055295467601299612_n.jpg
[DOUBLEPOST=1407178078][/DOUBLEPOST]I Medel na pat za Milano :свиркам:

Последно уредено:
Све јебачи во тимот ги собравме. I like that :LOL:

Дечки уште пред 5 дена е започната регистрацијата во Армата, истата ќе трае до крајот на месецов.
За подетални информации прочитајте на фан страната на фејсбук https://www.facebook.com/fcinterfansmacedonia?ref_type=bookmark

Има некои членови кои по брза постапка треба да се регистрираат,
@Stefan-kobe @Деко reloaded! @Io Sono Interista @beneamata видете со @Syn тоа, он рече ќе се погрижи за вас.

:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom