- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.076
- Поени од реакции
- 16.654
^^Sabota u 7.
Kako ne te mrzese da prasas
Kako ne te mrzese da prasas

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^^Sabota u 7.
Kako ne te mrzese da prasas![]()
Роландо можел да си го откупи договорот во износ на платата добиена изминатата година.http://www.fcinter1908.it/primo-pia...escissione-dal-porto-con-legge-webster-120036
@beneamata преведувај за овие “неписмениве“![]()
Medel ke go ora terenot, videte mu ja konstitucijata samo klasicen pitbul.
Tireless zadnji vezni igrac a po moznost i stoper vo odbrana so trojca, toa i igrase na sveckoto, najbolji igrac na cile i opsto eden od top 10 igraci na mundijalot.
Za takva bagatelna cena od 7 mil dobivame izvonreden igrac za koj nema zaguben duel.
Dzovinkovci, Zervinjovci, onie lepicanerite od milan i napoli ima da se odbivaat og nego.
Сигурен си за ова задњово?
![]()
Најбољи играч на Чиле, и топ 10 на турнирот, јес да и ја ги фалим малце тие што треба да го засилат Милан, али малце си претерал..
Дечкото е добар играч, го гледав у Кардиф, борбен е, сакам такви играчи многу ја, и таман си му е цената и све тоа , али ти го напрае Јаја Туре![]()
Медел >>>>> Јаја Туре, Mедел >>>>>>>>>>>>> all
Малце Барса и Реал тип на коментари, не ме сфаќај озбилно. Иначе, ја го неам Медел гледано многу - многу ама фали во Интер еден таков играч, да иде без страв во секој дуел. Таков играч немало во Интер од времето Симеоне, Ди Биаџо и остала багра. Зборам за во средина, иначе си го имавме Матераци за назад
![]()
Роландо можел да си го откупи договорот во износ на платата добиена изминатата година.