Фан Клуб: Интер

домашните дресови за оваа сезона..
207230-387.jpg

Наводно и Гери Медел е договорен, позајмица со право на откуп за 8 милиони. Се очекува деновиве да се официјализира трансферот

Сите на позајмица , ова само во Италија го има , штета ги исклучија дропките за сопственост. :D

Ќе купиме некогаш некого како целосен трансфер? Онака да не е слободен играч, позајмен играч, 50% сопственост, ко сопственост, пола академија и 20% од костобраните на тројца играчи...

Баш се добри бе вакви трансфери, незнам зашто се буните :) . Ако се покаже играчот наредна година само ќе биде откупен. Да не се фрлаат џабе пари поготово со таква финансиска состојба во каква што е клубот. Да го земеа Зарате на целосен трансфер пред некоја сезона ќе банкротираше клубот досега, 17м бараа лацио. Ние го земавме на ваков трансфер што се покажа одлично зошто тапа беше зарате кај нас

5 милиони за овој, 8 за оној... истата приказна, ама буквално истата. И дресовите се срање невидено, како пижами се. Темава по се изгледа ќе ми служи за празнење...

А да, и дресовите, срање. Ич не ми се свиѓаат, особено оној домашниот, премногу црна боја преовладува. (n)

Наводно и Гери Медел е договорен, позајмица со право на откуп за 8 милиони. Се очекува деновиве да се официјализира трансферот

@Џонтра Волта

и за Баланта сме биле заинтересирани,наводно имало и понуда.

Тихо почнал менаџер да игра :pos:

Последно уредено:
Рома во оваа нели никаква лига си го купи Квадрадо...
Сигурно и они го земале на позајмица со право на откуп од 6-8 милиони еура :cautious:

Очајно ни треба едно напаѓачиште ...
Ќе дојде и тоа, али никако Мвила да го официјализира трансферот. Рубин прави проблеми со документите. Се уште ги нема пратено за реализација на трансферот.

Што ви е бе лудаци, трансфер пазарот супер се одвива ... сега за сега, уште не е ни средина на Јули нит пак почнале асално подготовките, конкретни се, не скаутираат за други тимови играчи, медел е супер опција ама мислам дека се покриени на тој дел од теренот, е сега добро за него е што може и стопер да игра покрај задњи везни, на светсково стопер беше у одбрана со 3, за десен бек не сум сигурен, али класична касапаана е, ко што им се намерачени у италија ќе лапа црвени.

Главен проблем е Мацари и никој друг, М'Вила е супер играч, карактерот му е мал проблем ама милион такви ги има за кои важел истиот муабет па се средиле, ќе сака да се врати у репрезентација така да нема избор освен да игра добро и да има сериозен пристап во и вон терен, за Додо сум ол ин али пичкава Мацари ми е страв да не го ебе у здрав мозок.

Meдел 26, го глеавте на светсково каков материјал е, мвила 24, додо 22, једино Видич квари просек али кој не беше за негово носење, реално да гледаме.
Се ослободија од кланот, се ослободија и од Бранка, реално нештата различно се одвиваат, и остајте да видите малце за какви играчи станува збор, после нек се збори, лани еден факинг Џонатан изненади, сезоната Ибра кога си отиде дојде факинг Мота и Милито кој до 30та година никад не играл во голем клуб. Само овој со јога тренерката што ни е тренер, тој мрсул треба пријатно да изненади иначе и Меси да дојде џаба, ако тренерот е пичкетина.

Сеа треба да се средува нападот, евентуално уште еден бек плус, и офанзивен играч во средина, долго е летово, веќе 60% од работата на трансфер пазарот е завршена.

Само овој со јога тренерката што ни е тренер, тој мрсул треба пријатно да изненади иначе и Меси да дојде џаба, ако тренерот е пичкетина.

:pos:

207088-800.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom