Фан Клуб: Интер

A inter ne trosese ?
pereira 12m evra, guarin 15, kovacic 10, icardi mislam 10, oni mislam pred dve leta skoro 40m frlija ako dobro pamtam, taka da od kade toa deka i Inter ne trosele, i toa u sporedba so ostanatite kalco timovi ...
Samo minatoto leto Inter ne trosea zasto bea u faza na prevzemanje na klubot od drug sopstvenik, inaku prethodno voopsto ne otskoknuvaa vo trosenjeto od ostanatite, u stil, trosele mnogu pomalku, samo Juve moze potrosija poveke, i toa ne mnogu, od Fiorentina i Milan poveke davaa.

Ne e do toa deka ne trosele be coek, tuku do izborot na igraci e za koj se trosea pari, ko Pereira, Handanovic ( a go imas cesar ), i red drugi pogresni izbori koi padnaa pri toa trosenje na pari. Eve ne prethodnovo leto, ona koga dojde Handa, taa godina, bea doneseni Guarin, Handanovic, Pereira, samo za niv Inter dade 30m evra. Stvarno neznam od kade ti e toj podatok deka ne trosele koga se utepaa od trosenje za Kalco standardi, samo Juve poveke od niv trosea.
Aбе другар ти тие 40 милиони што Интер ги потрошил на 4 играчи,некој ги даде за Родригез без око да му трепне.Коа треба 4 дупки да пополниш со некој смешен буџет кои играчи сакаш да ти ги донесат?(Додај на тоа и неспособноста на Бранка)Плус знаеш и сам дека ханда го донесоа само ради огромната плата на цезар,значи само за пак да се заштеди.Искрено ме мрзи да се објаснувам,ама верувам дека си интелегентен дечко и сам полека увидуваш дека ффп беше класично мачкање очи.Јас верував дека овој тихо ке биде малку поамбициозен,ама и он исти кур бил.Само барем морати си го оствари сонот и после му беше ладич.Овој стварно незнам што си мисли.Дека ја купил Џенова или сл?Поразителни се информациите што вртат низ италија во однос на трансферите на Интер.Бјабјани,врсаљко,продавање на Ханда и Икарди за да се земел Манџо...Абе ми иде да заплачам верувај!

Тихо најверојатно има 80 милиони за трансфери. :cenzura:

Какво тимче би напраил со тие 80. :нинџ:
Откачи ги Гуарин и Рики прво и основно.

Искеширај си 20 милиони за Манџукиќ, 15 за Итурбе, 10 за Черчи, 5-7 за Медел, 7-10 за еден од Јанмат, Блинд, Родригез, сеедно, 15 за Џака и Бехрами гратис нека го довлечкаат ако сакаат. :D

Хандановиќ на гол, у одбрана штоперски тандем Видара-Жуан, по боковима што би рекле србите Нагатомо било каде во зависност од другиот бек, ја го преферирам Родригез.
У средина задњи везни Питбулот Медел, пред него двајца креативци Хернанес-Ковачиќ.
У напад по страните Итурбе и Паласио(Черчи) и у шпиц супер Марио Манџукиќ (Икарди).

Или Џигимон ако сака да игра со еден дефанзивен бек тогаш Жуан лево а Ранокија како партнер на Видиќ.
Хандановиќ​
Нагатомо - Видиќ - Жуан - Родригез
Медел (Бехрами)​
Ковачиќ - Хернанес (Џака)​
Итурбе - Манџукиќ (Икарди) - Паласио (Черчи)​
:cool:

*не замарајте за нагатомо, како и да е ќе игра.

Aбе другар ти тие 40 милиони што Интер ги потрошил на 4 играчи,некој ги даде за Родригез без око да му трепне.Коа треба 4 дупки да пополниш со некој смешен буџет кои играчи сакаш да ти ги донесат?(Додај на тоа и неспособноста на Бранка)Плус знаеш и сам дека ханда го донесоа само ради огромната плата на цезар,значи само за пак да се заштеди.Искрено ме мрзи да се објаснувам,ама верувам дека си интелегентен дечко и сам полека увидуваш дека ффп беше класично мачкање очи.Јас верував дека овој тихо ке биде малку поамбициозен,ама и он исти кур бил.Само барем морати си го оствари сонот и после му беше ладич.Овој стварно незнам што си мисли.Дека ја купил Џенова или сл?Поразителни се информациите што вртат низ италија во однос на трансферите на Интер.Бјабјани,врсаљко,продавање на Ханда и Икарди за да се земел Манџо...Абе ми иде да заплачам верувај!
toa e veke drugo, znaci inter, a i ostanatite vo italija, trosat na igraci koi nemaat golemi plati, znaci vo toj segment inter ne e isklucok, site gledaat da go balansiraat toa, bukvalno site, vklucuvajki gi i juve, oni primer ako davaat golema plata gledaat jak igrac, primer tevez, da go zemat za bagatelna suma i toa im uspea.

pak ke ti kazam, Se e do izborot na igraci, vidal 12m evra vo Juve, nemase golema plata togas, Inter za Pereira tolku dava, sega vaka cisto kako primer go zimam ova, ima i niza drugi ali da ne navlagam u tie muabeti.

FFP ne e mackanje oci, FFP e stapeno na sila i site se drzat za toa, Juve, Milan, Inter, site, no sekoj razlicno funkcionira, nekoj ima pogolemi zagubi, nekoj pomalku, ama Inter u sekoj slucaj ne trpi mnogu zasto pak dava dosta pari za igraci samo pravi pogresni izbori i toa e toa, Fiorentina nacekuvaat penal za Borja Valero, go zimaat za smesna suma od Viljareal koi taa godina ispagaat a tipot e igraciste, toa se tie potezi sto Inter ne gi pravese ...

Sezonava ke vidime, nestata drasticno se smeneti, so toa sto Macari e seuste tuka i smetam deka on e najgolemiot problem za Inter vo momentov, a on e donesen od prethodnata uprava, ne od ovaa sega, ama gledam mozno e da nasednat za nov dogovor :facepalm: sto realno ke e greska, osven ako vo istiot ne se udri na klauzula slicna na onaa na Mojs vo United, vo slucaj na neuspeh i nerealiziranje na zacrtanata cel, da leta za 0 evra.

Торес да направи разлика на теренот :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Види се само колку си ретардиран!!! :facepalm:

Е не Икарди прави разлика, се разбира дека Торес можи да направи разлика имаќи ги предвид италијанскине клубови. Торес можи добро да се вклопи во Италија, само вакви идиотизирани маси од очајни луѓе како тебе не можат да го разберат тоа и се понашаат како куртони. позз

url
popcorn_homemade-004-768x1024.jpg

Не верувам дека Мацари би добил нов договор.Тихо неколку пати изјави дека ќе се разговара со него и ми се чини дека ја критикуваше и играта негова (формацијата)
Не е глуп жуткото како Морати и неговото понашање на Мајка Тереза,се гледа дека ги разбира работите и сака да го направи Интер стабилен и јак калчолигаш кој ќе се бори за титули.

Е сега што подвратена панталона бара одвратни играчи ко Бехрами,тоа е сосема друга работа.
Направија одличен потег со доведувањето на Видиќ,се надевам дека ќе донесат некого на местото на Џони кој рака на срце не е материјал за прва постава на Интер.Типувам на швајцарецот Родригез,ќе биде играчиште.
Исто така и Јаанмат може да се собере,нема да бара многу Феенорд за него.
Во средниот ред ни фали копач кој знае да одземе топка и да повлече напред,кој знае да дава одлични пасови до напаѓачите.Таков играч гледам во М’вила кој најверојатно е договорен веќе,само прашање на време е кога ќе биде јавно објавено.
Ако случајно се изјалови работата околу него,во што не верувам,ни случајно следна мета да не биде Бехрами.Или Џемаили.Боље Инлер да се проба да се земе него овие пациентиве.

На крилата треба да се земе некоја трансфер бомба.Па да му ебам матер,за оваков Интер и Нани би бил трансфер бомба,но јас тука типувам на Ламела :D

Черчи на спротивната страна,а у напад Манџо да разара.Е по вакви играчи треба да се тргне,да покаже Тихомир дека има визија за Интер и дека сака да го направи јак клуб,а не да читам шпекулации за Бехрами секој ден.Ебати.[DOUBLEPOST=1404141424][/DOUBLEPOST]
Види се само колку си ретардиран!!! :facepalm:

Е не Икарди прави разлика, се разбира дека Торес можи да направи разлика имаќи ги предвид италијанскине клубови. Торес можи добро да се вклопи во Италија, само вакви идиотизирани маси од очајни луѓе како тебе не можат да го разберат тоа и се понашаат како куртони. позз

не ме умарај бе коњ еден коњосан.

Не верувам дека Мацари би добил нов договор.Тихо неколку пати изјави дека ќе се разговара со него и ми се чини дека ја критикуваше и играта негова (формацијата)
Не е глуп жуткото како Морати и неговото понашање на Мајка Тереза,се гледа дека ги разбира работите и сака да го направи Интер стабилен и јак калчолигаш кој ќе се бори за титули.

Е сега што подвратена панталона бара одвратни играчи ко Бехрами,тоа е сосема друга работа.
Направија одличен потег со доведувањето на Видиќ,се надевам дека ќе донесат некого на местото на Џони кој рака на срце не е материјал за прва постава на Интер.Типувам на швајцарецот Родригез,ќе биде играчиште.
Исто така и Јаанмат може да се собере,нема да бара многу Феенорд за него.
Во средниот ред ни фали копач кој знае да одземе топка и да повлече напред,кој знае да дава одлични пасови до напаѓачите.Таков играч гледам во М’вила кој најверојатно е договорен веќе,само прашање на време е кога ќе биде јавно објавено.
Ако случајно се изјалови работата околу него,во што не верувам,ни случајно следна мета да не биде Бехрами.Или Џемаили.Боље Инлер да се проба да се земе него овие пациентиве.

На крилата треба да се земе некоја трансфер бомба.Па да му ебам матер,за оваков Интер и Нани би бил трансфер бомба,но јас тука типувам на Ламела :D

Черчи на спротивната страна,а у напад Манџо да разара.Е по вакви играчи треба да се тргне,да покаже Тихомир дека има визија за Интер и дека сака да го направи јак клуб,а не да читам шпекулации за Бехрами секој ден.Ебати.

И ја ова истово го кажав погоре, џабе ја трошеше тастатурата. #hehe

И ја ова истово го кажав погоре, џабе ја трошеше тастатурата. #hehe

само кај мене ги нема Медел и Бехрами :rolleyes:

него дали знаете каква разлика би направил Торес ако НЕ ДАЈ БОЖЕ дојде во Интер ?

Би играле со 10 играчи секоја утакмица. :tapp:

Добро, не ви е мака што на светсково немаме ебан играч да покаже нешто? И тие малку што се (беа) таму се комплетно небитни. Ни една ѕвезда ни некој да го сврти вниманието на себе да кажат “браво за дечково од Интер“. Залутани туристи.

Не ги кривам јас нив, толку можат, туку само ја констатирам бедотијата во која се наоѓаме. А какви играчи имавме...

^И ние исто со Челзи до сега сме немале ваков играч. :(

Добро, не ви е мака што на светсково немаме ебан играч да покаже нешто? И тие малку што се (беа) таму се комплетно небитни. Ни една ѕвезда ни некој да го сврти вниманието на себе да кажат “браво за дечково од Интер“. Залутани туристи.

Не ги кривам јас нив, толку можат, туку само ја констатирам бедотијата во која се наоѓаме. А какви играчи имавме...
Еве го бе Тајдер баш во моментов растура за Алџезеира.

Затоа и го продаваат.....:)
Плус прати го утре дечко му на Мацари за Швајцарија, сеа е во Наполи, ама да не се лажеме, наскоро ќе биде ѕвезда на Интер.

Кој нема да се исшатира кога ќе потпише за Интер е педер. There i said it.

Taider za Behrani e doktor po nauki baska sto tek doprva vlaga vo najdobriot del od karierata za eden fudbaler i uste mnogu moze da napreduva. Od svajcarcite samo toj xhaka vredi za toj del od terenot i shakiri za napad, ama neee NEEEEEE, behrani e covekot. Taider, 22 godini, veke e kvaliteten fudbaler, ti go brkas nego za da dojde behrani, m'vila neka doe uz taider tuka, toa go opravduvam, ama da se trgne Taider a da dojde Behrani, toa e toa kompliciranje na ednostavna stvar koja ja pravi macari u slucajov.

Ja bi atakuval na uste eden klasicen plej ala hamsik vo timov, Alvarez neka se prodade, apla ne shtima vo timov, napred e potreba ubica sto ke ti garantira bar 15 gola vo sezona i sekako bekovskite pozicii, Macari e picka inace ke recev, veke ako forsira formacija so 3 nazad, na onie pozicii bocno da ima ofanzivni fudbaleri ala van gal i holandija, ama luzerskiot karakter na macari toa nema da go dozvoli, iako se poglasni se najavite za 433 format, odnosno za formacija cija osnova ke bide so 4ca nazad, a ne trojca. Ja vo vakov slucaj Juan bi go igral lev bek, a centralno Ranokija i Vidic, desno ili nekoj nov igrac ili Nagatomo, seedno.

Taider za Behrani e doktor po nauki baska sto tek doprva vlaga vo najdobriot del od karierata za eden fudbaler i uste mnogu moze da napreduva. Od svajcarcite samo toj xhaka vredi za toj del od terenot i shakiri za napad, ama neee NEEEEEE, behrani e covekot. Taider, 22 godini, veke e kvaliteten fudbaler, ti go brkas nego za da dojde behrani, m'vila neka doe uz taider tuka, toa go opravduvam, ama da se trgne Taider a da dojde Behrani, toa e toa kompliciranje na ednostavna stvar koja ja pravi macari u slucajov.

Ja bi atakuval na uste eden klasicen plej ala hamsik vo timov, Alvarez neka se prodade, apla ne shtima vo timov, napred e potreba ubica sto ke ti garantira bar 15 gola vo sezona i sekako bekovskite pozicii, Macari e picka inace ke recev, veke ako forsira formacija so 3 nazad, na onie pozicii bocno da ima ofanzivni fudbaleri ala van gal i holandija, ama luzerskiot karakter na macari toa nema da go dozvoli, iako se poglasni se najavite za 433 format, odnosno za formacija cija osnova ke bide so 4ca nazad, a ne trojca. Ja vo vakov slucaj Juan bi go igral lev bek, a centralno Ranokija i Vidic, desno ili nekoj nov igrac ili Nagatomo, seedno.
Мацари е луд. Само ние не гледаме потенцијал во вакви играчи. Глупаво е да си го избркаме од тимот ради фетишите на виртуозот Валтер. Али тоа е.
До сега, се освен евентуалното продолжување на неговиот договор е добро сработено. I like it.
Ама прво да видиме што ќе испадне од трансфер периодот, па после ќе може да се даде било каква оцена на овој "нов" Интер.

Ја би атакувал на Фејгули. Детето е играчиште, растура. Можда сум под импресии од како игра против Германија, ама ја одма би дал пари за него. Исто и за Гризман.
Ја мислам дека треба да се фокусираат на крилни напаѓачи за во напад. Централен ја не би купувал, нека му остават простор на Икарди и нека си го остават Паласио да игра на таа позиција каде што е најефективен. Затоа ме радува ако е стварно дека гледаат играчи како Јоветич и Ламела.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom