Фан Клуб: Интер

рубен бота се подобар и подобар...супер игра на хернанес и на хесус и роландо, кузманович исто така добра партија..време е да го одмори паласио, двата со милито се надвор од форма :)
п.с. капитенски гол на самуел во негов стил

Мислам дека ова е прв пат да победи Интер а да не се радувам, пак сме бедни и самите го знаете тоа, да направивме некоја шанса плус против Сасуоло ама незнам кој кур му е на Мацари со лузерскиве измени. Икарди , па да сум у твоја кожа дете у фаца има да го плукнам тоа тренерот наш што потцети на Раниери утакмицава. Кај се оние контри 4 против 2 ко што ги имаше на почеток на првенство?! Кај се оние 0-0 гестови а водиме со 1-0 , се соцел да им се каже да не се опуштаат?!?

Фиорентина има да не силува другата недела.

sto vi e be Guarin bese ok vecerva,sekade niz terenot go imase,se borese za sekoja topka i trcase.
Botta mi se dopaga kako igra,malo i brzo covece so nepredvidlivi driblinzi,treba pocesto da mu se dava sansa,dodeka pak Milito veke ne e onoj od porano i mislam deka treba da se zakova na klupa.
Rolando,Samuel i Isus stubovi vecerva nazad,Nagasan kako za cudo imase svoja vecer,na momenti izgledase kako Cafu u najdobri godini :icon_lol:

Ми се гади од овој Гуарин што си игра курот
Гуарин беше најдобар играч во првото а во второто се изгуби малку...

Џонатан, Паласио и Милито катастрофа другите беа просечни.

Одма се приметува разлика кога ќе заигра некој поасален фудбалер во тимот, се знае на кого алудирам. Знае да проигра, да се загради, да задржи топка, да пројде играч, да изведува прекини... Гуарин е камен, во многу лоша форма, мора уште многу да работи за да ја оправда довербата на Мацари.

Што знам, не сум многу задоволен, али гледам подобрување во однос на дуелите со Катанија, Јуве и претходните неколку пред нив, каде не можевме два паса да сврземе. Следно кај Фиорентина, ако успееме бод да извадиме исто ко Скудето да сме освоиле.

Добро бе луѓе, дали на некој му е јасно зошто се форсира Кузманович?

Па било кој од Таидер, Камбијасо и Ковачич е подобра опција во моментов, зошто побогу Кузманович?

Секој можен пас го згреши.:)

ne,vo prvo si bese najokej,vo vtoro bese nesto poslab,pa proba da se izvadi so bomba sutot vo 90+
kako i da e,sekogas e podobro vo timot koga se ima borec kako nego.

Nego da prasam,koja bese ulogata na Kuzmanovic vecerva ?

centralno smetalo ?

Добро бе луѓе, дали на некој му е јасно зошто се форсира Кузманович?

Па било кој од Таидер, Камбијасо и Ковачич е подобра опција во моментов, зошто побогу Кузманович?

Мацари увек играл со таков играч во тимот, само што во Наполи го имаше Инлер, а тука го има ретардот Кузмановиќ, е тоа е разликата. Не знам дали може Таидер да игра таму, ама ако може тоа би била најидеална опција затоа што Таидер е побрз, поподвижен и подобро додава од Здравко.

Овие заслужуваат еден гол само ради севнтис фризурата на тренерот им.
А бекембардата му ја виде?

Колку не не бива за контра тоа чудо нешто, цела одбрана им се враќа дур Нагатомо и Паласио дриблаат по страните.

Тепавме важно, макар и со 1 гол и тоа на одбрамбен играч. И минатата утакмица исто гол на Роландо. Напаѓачите повторно потфрлија а имавме шанси за поголемо водство.

Бота и Хернанес се супер. Во прво полувреме Гуарин беше најдобар, второ малку го снема. Замисли ќе го трампавме за истрошен напаѓач...

Да го замени Крилин.:D

podobro da bese centralno smetalo,aka drvo baobab,bar taka ke imavme pogolema korist
--- надополнето: 9 февруари 2014 во 22:53 ---
Milito kolku e vo ocajna forma leleleleleeeee :facepalm:

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom