Фан Клуб: Интер

Андерсон нема играно три месеца пред да дое у Фиорентина,сигурно од старт нема 90 да игеа. У дискусија која лига е пофизичка ти ми даваш линкови у кои Тевез рекол дека припремите со Јуве биле најтешки а Ламела од другата страна вика дека Серие А е лазење у споредба со ПЛ. И ај сеа?

Али океј што си пишал вака ко за самопотврда за дупли јузер, ќе се видиме на друг форум. Позз4е.

значи 1-1 било и сега со овој факт 2-1 за мене сакаш да кажеш ок поз4е

Толку од Бранка и Интер, Тохир го отпушти Бранка.

marco-branca_12581785_980x980.jpg

The club and Mr Marco Branca have agreed to end their working relationship. Inter thanks the former technical director for his valuable contribution

MILAN - FC Internazionale wishes to announce that the club and Mr Marco Branca have reached an agreement to end their working relationship.

FC Internazionale hands the reins of the club's Technical Area to sporting director Piero Ausilio, who will report directly to managing director Marco Fassone.

The club thanks Marco Branca for the valuable contribution he has made, first as a player and then as a director, and wishes him the best of luck with the next stage of his career.

Mr Marco Branca also thanks the club for the opportunities it has offered him and for the prestigious results achieved together. He wishes Inter a highly successful future.

Is this really happening? :vozbud::vozbud:
Конечно и од гомново да се откачиме. 2 години прекасно, ама бидна на крај.

Сега нека земат некој асален директор на негово место и конечно да почне да се мења нешто во клубов. Ако го направат тоа и го избркат Мацари на крај на сезона, ја сум задоволен.

(y) за Видиќ. Ако успеат преку Босман да го земат, за разумна плата, со разумно долг договор, мислам дека е супер потег. Ако е здрав е две класи подобар од било кој дефанзивец кој го имаме во клубот.
Се надевам и дека Самуел, Киву, Милито, Камбијасо ќе летаат на крај на сезона, а Занети во пензија, па да тргне работава малку во прав правец.

За мене ова е еднаква радост како скудето да сме освоиле :vozbud:
Поздрав до шеширџијата :

FC Inter Fans - Macedonia
Како што јавуваат италијанските медиуми, Ерик Тохир на 20 февруари ќе пристигне во Италија, и истиот тој ден се очекува да го комплетира трансферот на Немања Видиќ во Интер.

Мурињо го најави враќањето на Ето на крајот на сезонава...

Политиката на Тохир требаше да биде подмладивање на тимот и купување на млади талентирани играчи но клучот на успехот е комбинација на младоста и искуството па ако се реализира, најавеното ке видиме многу подобри денови.

За ова сезона мислам дека приказната е завршена, за жал ова е уште една пропуштена сезона, повторно ја пропуштаме лигата на шампионите и сега само ке се надеваме дека наредната сезона ке биде подобро :)

Честитки за отказот на Бранка. :D

Сега мора да го лапнете оној директор на Саутемптон што беше, ги направи екипиште, им донесе предобри фудбалери, и углавном направи фанстастична работа со цела еипа, заедно со назначување на Покетино за менаџер. Италијанец е, плус слободен е, топ аквизиција ќе биде за вашата управа.
И се што ќе мењате ќе вроди со плод, ама ако го остават Мацари за трењер пак ништо нема да се смени во играта на тимот, едноставно човекот не е за клуб како Интер кој сака да се развива, тврдоглав и со застарени методи. Уште игра со 3 дефанизвци, катастрофа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom