Здраво Хејтери 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако го продадат Гуарин за Вучко плус печес милиони, го продадат Кузманович за печес милиони, додадат уште печес милиони и купат САГЛАМ среден играч, имаат лајк од мене.
Ако го трампаат Гуарин за Вучко и тука заврши приказната, ќе им ебам печес мајки на Бране, Тихо, Мацарот, Аусилио и Камби.
Абе гледајте малце реално..можеби си направиа некои математики за оваа трампа и сигурен сум дека знаат што прават..не се дотолку ретардирани за туку така да го трампаат Гуарин за мрзливиот Вучинич..сигурно имаат некоја математика напраено со платите,приходи,расходи, итаканатаму..
Ние тука си правиме математика само за играчкиот кадар што е нормално, но едно е да се биди навивач и фан(supporter) на клуб а друго е да се води клуб односно фирма каде си одговорен за се што се случува внатре..можеби имаа испланирано да доведат друг среден играч за помалце пари и со тоа ќе заштедат нешто...јас скоро сигурен сум дека ова го направија со план иако потврдија многу пати дека се неспособни ..
Јас сум најголем хејтер на раководството и политиката на клубот но не треба само да се критикува, треба малце да се гледа реалната слика на клубот, а тоа е дека Интер не е повеќе голем клуб и дека не е финансиски доволно моќен да се носи со Јувентус а камоли со другите европски клубови
Ваљда и некои други клубови имаат свој Бранка...се надевам не си сериозен,па Кузма ни дома не го сакаат бе,камоли некој да го купи од нас.
Сироти ние се крпиме со купопродажба.
Не викај два пати,видовме колку математики направија и кои играчи ги доведоа после триплетата,никаде логика.
Поретардирани се верувај,да им се јави Берлускони и да им рече ај праиме замена Бонера-Ковавиќ одма ќе прифатат.
остај тоа...после триплетата сериозно правеа ретардирани грешки но сепак во првичен план беше финансиската ситуација а кога се работи за нејзе знаат што прават..како што реков едно е да водиш фирма, а друго е да се зборва од страна...вас да ве стават таму уште поретардирани потези ќе прајте![]()