Фан Клуб: Интер

Треба да се исчисти пола екипа почнувајќи од него..тој е голем хендикеп во нашиот тим,тој неможи да истрча 5 километри и го претрчува кој ќе стигне дури потпросечни играчи од Џенова и Сампдорија, неможи повеќе дуел да добиеа и плус игра на најклучната позиција за еден тим на 30 и кусуро години..па и не е некој квалитет и не постигнал ништо посебно во Интер што дотолку го чуваат и го почитуваат..марш таму нека се гони и не ни е потребен...години тимот страда заради него и Занети но веќе е предоцна да се исправат грешките
Ако добро се сеќавам само јас и ти го криткувавме Камби уште пред 2 години. Него, не е он крив за ова дереџе, он игра зашто некој го ставил да игра и му дозволил. Тохир е прв пат во фудбалот, како Самсоненко во Вардар, само што тој му дојде преку глава и стана тренер, Тохир не верувам дека ќе направи некои радикални промени веднаш, ќе видиме...

Јас го критикував Камби уште во 2010 кога бевме со Мурињо но тогаш Syn,Iosono и останатите ме направија ретардиран ..како и да е неможиме да очекуваме чуда од Тохир бидејќи тука има цел стручен штаб и директори курци палци..тие подобро си ја знаат работата од Тохир кога е во поглед прашањето на тимот, но не знам како досега не гледаат дека Интер ништо не игра и дека Занети и Камбиасо ја попречуваат цела игра и дека се непотребни во овој тим?..мислам слеп да си тоа ќе го увудиш а овие договорите му ги продолжуваа:facepalm:..сериозен клуб не работи на таков начин ама сами со тоа си избраа да не играат ЛШ

Поради интер изгубив 3500 денари
Tnx alot inter
Не го мразам клубот ама многу сум лут :mad:

Денес бар создаваме шанси ама тој Перин ко дрогиран бранеше и плус некои од шансите ги упропастија Паласио и Џонатан себична игра и лоша завршницаж

Неможеше да се склопи асална акција на ваков терен па пробуваа нешто со долги топки, нормално загубена топка од старт. Бота пак во 90. Јебеш, ќе тепаме наредната.

Forza Inter!

со играчи ко Џонатан,Нагатомо,остарен Милито и немоќен Паласио толку е силата.

Него и со измените денеска усра џигерицата,го става Бота во 85 минута,ако не губевме ако останеше 0-0 немаше ни да го пушти во игра.

Жива брука сме. Кој стигна од нас бодови си зеде еееееј киево, џенова цццц до каде вака срамота

Морати сам ги покриваше тие загуби а Тихо не знам дали ќе го прави истото. Ние сме тим без стадион и реално таквите тимови се лимитирани со приходи. Искрено и Тихо нека се однесува како плавуша со кредитна картичка без лимит ама тешко да го видиме тоа . Организационо тимот ќе застане со свој стадион , добра менаџерска политика и маркетинг.

Сам ги покриваше, зошто сам ги правеше. Морати влезе во дупка поради неговата лична и некомпетентноста на неговите пријателчиња во клубот. Клубот воопшто не беше управуван како бизнис и ја сум убеден дека тоа е причината не само за нашиот голем пад во овие неколку години, туку е причината за општиот пад на квалитетот на целата италијанска лига. Сами си се криви.
Нас најмалку ни треба нов таков сопственик да добиеме. Тоа е за мене најлошата опција. Ја се слагам со последната реченица, ама еден преоден рок е кратко време за било што да се промени. Затоа треба малку време да се види во кој правец ќе се движи клубот па после да се носат заклучоци.

Пак ли изгубивме денес. Ова и полоша сезона од лани ќе испадне ако продолжиме вака. Серијата ја затеравме ко лани. Среќа што Милан и Лацио се срање иначе уште сеа ќе се најдевме на убава позиција на табела.

И по Морати, Морати..
A ova po sto go zakluci, bas me interesira :D, ili od tepka, nema koj sea, pa aj tiho :D

Citam na netov u kakva situacija bile inter, da gi nacekas tie tekstovi ke se zaprasas zasto voopsto se nafatil ovoj da gi zima sega.

Tiho, potoa i Macari, se najmalku krivi za toa sto se deshava sega, ovaa steta vo Inter e pravena od momentot koga Murinjo zamina, znaci 2010, Maj, pa se do ovoj Januari, ti, i bilo koj drug, ako ocekuva preku nok deka nestata ke se promenat gadno ste se zaebale, i Anjeli koga dojde vo Juve sega, prvata sezona so Del Neri znaete i sami kako pomina. Na Tiho moze da pocne da mu se sudi od letovo, pocnuvajki od smenata vo tehnickiot kadar i onie sto ke gi dovede po niv ( ja licno na Macari bi mu dal uste edna sansa, vo situacija uslovite da se idealni i za nego ). Do togas :свиркам:

Za denes, dobro igraa, bolji bea, so ogled na okolnostite i vremenskite uslovi i super, ali sebicnosta na Palasio, pa i Johny, Perin, sudijata, gi kostaa poraz, bese eden od onie denovi, jebiga. Macari prv pat sezonava ja igra svojata formacija, od Napoli, steta za nego sto rezultatot e takov kakov sto e, vo igrata ima golem napredok, ali ovoj poteg sto denes go povlece trebase da go napravi pred 3 meseci.

Ако добро се сеќавам само јас и ти го криткувавме Камби уште пред 2 години. Него, не е он крив за ова дереџе, он игра зашто некој го ставил да игра и му дозволил. Тохир е прв пат во фудбалот, како Самсоненко во Вардар, само што тој му дојде преку глава и стана тренер, Тохир не верувам дека ќе направи некои радикални промени веднаш, ќе видиме...
Ne e prv pat, ima 2 fudbalski kluba. :) Nisto poarni od Inter, rezultatski gledano : ))))

Поради интер изгубив 3500 денари
Tnx alot inter
Не го мразам клубот ама многу сум лут :mad:

А мене што ме исчури Ливерпул за многу повеќе, со мала уплата што да кажам?
Иначе слаба игра, жал ми е да го гледам Интер ваков 3 години по ред, 4та почнува. Ако не се засилат (не само да купуваат рандом играчи колку само да се рече) ништо не прават.

Добро биваше ли да се волку ретардирани... го даваат Гуарин во замена за Вучиниќ :tapp:

Се шпекулира на големо дека ќе има трампа Гуарин за Вучиниќ.Јувентус ќе доплати од 4.5 до 5 милиони евра. :pos:
Ајде за убаво нека е, ако е ова вистина останавме без Гуарин, во средина Камбиасо ќе царува :pos:

Исто се очекува понуда од Борусија Дортмунд за Ранокија, нашиве бараат околку 12милиони евра.
Интер испрати нова понуда за Данило Д'Амброзио.
Переира во Сао Паоло :vozbud: :icon_lol:

Со ваков Интер нема ни да ме чуди Занети на позјмица во Милан да отиде,али Гуарин за Вучинич...Најдобриот играч то даваат на најголемиот ривал. абе имаат ли памет овие бе ?

Јас го критикував Камби уште во 2010 кога бевме со Мурињо но тогаш Syn,Iosono и останатите ме направија ретардиран ..како и да е неможиме да очекуваме чуда од Тохир бидејќи тука има цел стручен штаб и директори курци палци..тие подобро си ја знаат работата од Тохир кога е во поглед прашањето на тимот, но не знам како досега не гледаат дека Интер ништо не игра и дека Занети и Камбиасо ја попречуваат цела игра и дека се непотребни во овој тим?..мислам слеп да си тоа ќе го увудиш а овие договорите му ги продолжуваа:facepalm:..сериозен клуб не работи на таков начин ама сами со тоа си избраа да не играат ЛШ

Еве прифаќам дека Камбијасо и Занети во одредени утакмици наебуваат, но кој на нивно место?
Треба добри трансфери да се направат, да се земат добри фудбалери од 24-27 годинчина. Значи зборов ме е да не бидат премлади, пошо гледам повеќето од вас се радувате на ебеното подмладување на тимот, тим од пионери ли ќе правиме? Не момци, треба и искусни фудбалери во тимот, сите добри клубови имаат ветерани во првиот тим, многу се потребни верувајте.

Значи, Камбијасо, Занети - промена = ДА, но прво бурјум на подобри. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom