Фан Клуб: Интер

Здраво Хејтери :icon_lol:

1557441_600130786741022_1700594079_n.jpg

И онај Мајкон нека се гони упичку матер..се сметаше за легенда на Интер за сите прикажани партии во овој дрес каде гинеше на теренот за сега откако игра за Рома да изјави дека би ја менвал триплетата за светско првенство:facepalm:..мислам кој кур фактор е тој да ја смени триплетата?..сам да не ја освои што си зема такво право да коментира?..нека одат упичку матер и тој и Лусио, и Занети и Камбиасо...сите у курац нека фатат

Добро бре дали се токму овие или на тешка дрога се.
Која е добивката од оваа трампа,го губиме најдобриот играч во средина за Вучиниќ.
Срамота е ова више,со сила да го уништуваш тимот ,па да му ебам мајката.
Ни следат тешки времиња,иако потешко од сега не ми се верува дека може.
Беда.:гомце::facepalm:

Ако го продадат Гуарин за Вучко плус печес милиони, го продадат Кузманович за печес милиони, додадат уште печес милиони и купат САГЛАМ среден играч, имаат лајк од мене.
Ако го трампаат Гуарин за Вучко и тука заврши приказната, ќе им ебам печес мајки на Бране, Тихо, Мацарот, Аусилио и Камби.

Абе гледајте малце реално..можеби си направиа некои математики за оваа трампа и сигурен сум дека знаат што прават..не се дотолку ретардирани за туку така да го трампаат Гуарин за мрзливиот Вучинич..сигурно имаат некоја математика напраено со платите,приходи,расходи, итаканатаму..

Ние тука си правиме математика само за играчкиот кадар што е нормално, но едно е да се биди навивач и фан(supporter) на клуб а друго е да се води клуб односно фирма каде си одговорен за се што се случува внатре..можеби имаа испланирано да доведат друг среден играч за помалце пари и со тоа ќе заштедат нешто...јас скоро сигурен сум дека ова го направија со план иако потврдија многу пати дека се неспособни ..

Јас сум најголем хејтер на раководството и политиката на клубот но не треба само да се критикува, треба малце да се гледа реалната слика на клубот, а тоа е дека Интер не е повеќе голем клуб и дека не е финансиски доволно моќен да се носи со Јувентус а камоли со другите европски клубови

Ако го продадат Гуарин за Вучко плус печес милиони, го продадат Кузманович за печес милиони, додадат уште печес милиони и купат САГЛАМ среден играч, имаат лајк од мене.
Ако го трампаат Гуарин за Вучко и тука заврши приказната, ќе им ебам печес мајки на Бране, Тихо, Мацарот, Аусилио и Камби.

се надевам не си сериозен,па Кузма ни дома не го сакаат бе,камоли некој да го купи од нас.

Џони не заебавај,која е финансиската придобивка од оваа трампа 5 мил ,да не го извадат клубот од минусот.
Или пак платата на Гуарин беше преголема.
Нека го земат Вучиниќ ама без продавање на Гуарин,еве Ранокија ќе го продаваат ете им пари.
Сироти ние се крпиме со купопродажба.

Абе гледајте малце реално..можеби си направиа некои математики за оваа трампа и сигурен сум дека знаат што прават..не се дотолку ретардирани за туку така да го трампаат Гуарин за мрзливиот Вучинич..сигурно имаат некоја математика напраено со платите,приходи,расходи, итаканатаму..

Ние тука си правиме математика само за играчкиот кадар што е нормално, но едно е да се биди навивач и фан(supporter) на клуб а друго е да се води клуб односно фирма каде си одговорен за се што се случува внатре..можеби имаа испланирано да доведат друг среден играч за помалце пари и со тоа ќе заштедат нешто...јас скоро сигурен сум дека ова го направија со план иако потврдија многу пати дека се неспособни ..

Јас сум најголем хејтер на раководството и политиката на клубот но не треба само да се критикува, треба малце да се гледа реалната слика на клубот, а тоа е дека Интер не е повеќе голем клуб и дека не е финансиски доволно моќен да се носи со Јувентус а камоли со другите европски клубови

Не викај два пати,видовме колку математики направија и кои играчи ги доведоа после триплетата,никаде логика.
Поретардирани се верувај,да им се јави Берлускони и да им рече ај праиме замена Бонера-Ковавиќ одма ќе прифатат.

Сироти ние се крпиме со купопродажба.

Таа е реалната слика нема што тука ние да дискутираме или да бараме влакно во јајцето..

Како што напоменав едно е да си фан,друго е да водиш фирма..тие си имаат свои математики и не се дотолку ретардирани да не знаат дека губиме со оваа трампа...па таму работата со милионски суми и мора да внимаваат на расходите пред се бидејќи поради прекумерните суми ние стигнавме на такво ниво како што сме денес и исплаќање на кредитите на банките ќе има со години..

5-6 милиони не се малце,мене искрено и 10.000 денари ми се гледаат многу а камоли 5-6 милиони,шала на страна не ги гледајте рекордните трансфери на Сити,ПСЖ и Мадрид по 60-70 милиони кога ние неможием да се носиме со Саутептон а камоли со нив..

Интер финансиски е закржлавен и Тохир мора да го среди тоа,а 5-6 милиони и тоа како се добредојдени за пополнување на дупките и тоа не се малце пари ,плус сигурно на Мирко ќе му дадат помала плата за разлика од Гуарин со што ќе ќарат уште некое милионче за да можат да купат некој друг играч...Камбиасо со 4 милиони годишно сигурно ќе си замини оваа лета,исто така и Милито,Самуел и уште некој со голема плата..

Станкович веќе го напушти бродот што тоне и сите други кои сркаа големи плати...не се будали Тохир и компанија,сигурно знаат што прават
--- надополнето: 20 јануари 2014 во 16:04 ---
Не викај два пати,видовме колку математики направија и кои играчи ги доведоа после триплетата,никаде логика.
Поретардирани се верувај,да им се јави Берлускони и да им рече ај праиме замена Бонера-Ковавиќ одма ќе прифатат.

остај тоа...после триплетата сериозно правеа ретардирани грешки но сепак во првичен план беше финансиската ситуација а кога се работи за нејзе знаат што прават..како што реков едно е да водиш фирма, а друго е да се зборва од страна...вас да ве стават таму уште поретардирани потези ќе прајте :D

Со срека нека им е гуарин на лоповите,нас со срека нека ни е мрзата неподвижна.Се надевам дека поколенија ке му страдаат на тој што ја договори оваа трампа,бел ден да не види ни тој ни комплетната управа на Интер.Сега ке има повеке простор за ковачич,ке може младичот слободно да ја врака до ханданович или до првиот најблизок играч(често и противнички).Сва срека го имаме кузмановик,и он ке растура низ средината,исто како вчера.За келавиот да не зборам,го имам замрзено од дно на душа.То је то,што би рекол Катанец,туку сеа за крај кажете како се менува јузер нејм на форумов,да немам ништо заедничко со џубрињата :D

остај тоа...после триплетата сериозно правеа ретардирани грешки но сепак во првичен план беше финансиската ситуација а кога се работи за нејзе знаат што прават..како што реков едно е да водиш фирма, а друго е да се зборва од страна...вас да ве стават таму уште поретардирани потези ќе прајте :D

Одма после триплетата Морати им ги покачи договорите на половина тим,не знаејќи дека пола тим ни е веќе 30+ години и дека треба да се рекоунстрира тимот со помлади и квалитетни играчи.Морати знаел дека тој самиот е во дебел минус поради Интер,ама го занемарил тоа збогатувајќи ги одговорите на повеќето играчи.А можел комотно да им купи по еден џип,поевтино ќе го фатело.
Е сега заради него и неговите нерезонски потези Интер мора да ги продава играчите што се на цена и што највеќе вредат.еве почнаа од Гуарин,има уште десетина дена до крајот на преодниот рок,ќе се продаде уште некој,а најблиску до тоа е Ранко.
Па на местото на Гуарин ќе игра Кузмановиќ или Мудоњата,а на местото на Ранко ќе игра веќе прастариот Самуел и така ќе го примаме од кого стигнеме,ќе им градиме кариери на пропаднати играчи како Палоски кога ќе ни трпаат голови.

Ova so trampava e gotova rabota?

Ako e gotova, ova go moze samo Inter i nikoj drug.
Koj ja napravil ovaa trampa bl den da ne vidi be, podobro prodaj go vo Celzi nego na lopovine da im go dades.

Ova e veke strasno.

Ojde klubot u picku mater ne vredi poveke da se nervira coek, 20 godini navivam za inter vo loso i dobro ama ova poveke ne se trpi.

16:40 - A FcInterNews shows that Guarin will have a contract for a period of 3 ½ years. There should also be a balance in favor of the Nerazzurri at around 3 million Euros and it would have been to push for the Colombian target for Juventus.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom