Фан Клуб: Интер

Реално гледано и доколку би имало некоја спорна ситуација греота е на нас да ни досудат пенал, џабе само ќе дадеме гол и ќе се израдуваме. Боље што не ни свират ништо, за кур не не бива.

Извинете што ви се мешам, црвен веројатно бараат кога Дијас го собори Гуарин мислам беше, во прво полувреме. Малце го повлече за рамо, овој малце и театрално падна, и бараа црвен, а доби жолт. Мада мислам тогаш повеќе фаул направи Каванда отколку Дијас.

Извинете што ви се мешам, црвен веројатно бараат кога Дијас го собори Гуарин мислам беше, во прво полувреме. Малце го повлече за рамо, овој малце и театрално падна, и бараа црвен, а доби жолт. Мада мислам тогаш повеќе фаул направи Каванда отколку Дијас.

Ја мислам дека и немаше некој посебен фаул зашо му избега топката на Гуарин, ама кога веќе свирна фаул мислам дека требаше црвен да даде затоа што Гуарин ќе излезеше сам пред голманот на Лацио, фактички беше фаулиран од последниот играч во одбраната на Лацио.

Aуу ми текна, нема тука никаква основа за црвен бе, хахаха Гуарин падна и негираше со рацете и се бунеше мислеше дека изеде картон заради глума, после виде дека на Дијас му даде.. :pos:

Наиголан во Рома,наводно не му требал на Мацари добри сме биле со Камбиасо. Ковачич, ако поред некоја космична случајност го прочиташ ова , ти препорачувам само едно. Бегај дете док е време.

Aуу ми текна, нема тука никаква основа за црвен бе, хахаха Гуарин падна и негираше со рацете и се бунеше мислеше дека изеде картон заради глума, после виде дека на Дијас му даде.. :pos:
ne negirase on nisto, crven barase direkten tuka, imase nekoja mala osnova za toa, toj dijas kakov degen e sto napravi takov rizicen bezpotreben faul so ogled deka veke go stigaa so uste eden soigrac a ovoj bese daleku od gol ...

Degen, ali u sekoj slucaj ne e nekoja presedanska odluka toj zut.

Не ми се верува , планираат овие да купат нешто или составов ни е топ :facepalm:

Бота официјално играч на Интер, ќе ја носи 20ката на Рекоба.
Белфодил пред позајмица во Вест Хем.
Переира пред трансфер во Марсеј.
Валас ќе го враќаат во Челси.
За Д`Амбросио уште се ценкаат за 500 евра.

Најголемо засилување ќе ни виде останувањето на Гуарин и враќањето на Милито.

Ако вака планира Тихо да вложува пари,подобро Цитадела да си ја купеше.Ама и он не е крив,Морати не остави на страшно цедило.Дај шта даш изгледа беше,џабе мачкаа очи со планови,проекти и сл. срања :mad:

Абе рано е да се критикува Тихо што ви е на вас, у кој филм живеете. Што сакате вие 200 милиони да потроши у јануари? Да бидеме ПСЖ, Сити?
Или само да се изеде нешто гомна ради реда.

Абе рано е да се критикува Тихо што ви е на вас, у кој филм живеете. Што сакате вие 200 милиони да потроши у јануари? Да бидеме ПСЖ, Сити?
Или само да се изеде нешто гомна ради реда.

Тоа јадење гомна за по дома да си го чуваш.Друго - Никој не спомна 200 мил еура да фрли во Јануар,но да го продаде најдобриот играч од средината како прв потег во зимски преоден рок - е во најмала рака СРАМНО!Кога сите очекуваат некаков напредок,он во старт прави катастрофален потег.И после тоа јас каков впечаток да имам?

Тоа јадење гомна за по дома да си го чуваш.Друго - Никој не спомна 200 мил еура да фрли во Јануар,но да го продаде најдобриот играч од средината како прв потег во зимски преоден рок - е во најмала рака СРАМНО!Кога сите очекуваат некаков напредок,он во старт прави катастрофален потег.И после тоа јас каков впечаток да имам?

А го продаде?

А го продаде?

90 % е продаден.А и да не е,самите изјави од типот на "Мораме да продадеме играч,за да купиме друг",платата на Мата била преголема за Интер (4 милиони еура по сезона)и слични циганчења,ме потсетува на прошливе 2 години,кои реално сите сакаме да ги заборавиме

Значи не треба да се очекува од магаломански имиња во овој Јануарски преоден рок ама сепак треба да се земат играчи кој имаат квалитет да го догураат Интер до 3то место.Па Тохир пред се како бизнисмен јасно му е дека само влез во ЛШ значи сериозен прилив на пари.Шанса живота беше Наиголан ама ете се издркаа, сега поврзуваат имиња како Мората а ние веке имаме таков сличен калибар на играч грее клупа (Икарди) ,Бота ми мириса на нов Лаксалт што значи дека ке му дадат да изигра 2-3 утакмици и ке го пратат во Парма или некој тим што има потенцијал да не биде пред нас на табела на позајмица.

Најавив долга зима и не очекувам трансфери до 20 јануари, после ако евентуалнои изненадиме со нешто, а сега за сега лајтарица.

Бота е готов играч веќе, 23 годишен, или ќе го биде или не. Не е дете па да се кали по позајмици. Ќе си добива шанси, тип на играч каков што поштува Мацари, брз, силен, со добар дриблинг и добар асистент пред се. Нешто као Лавеци што му беше у Наполи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom