Фан Клуб: Интер

Поздрав и со новиот газда попаметни трансфери во јануари да направите. :)

Фала, еве се поврзуваме со Душан Баста, Паоло де Чеље и сензационалниот кам-бек на Џонатан Бијабијани.
Не се исклучува и можноста за ангажман на Давиде Бјондини од Џенова и Бошко Јанковиќ од Верона. :D

Може, но се откажувам од дискусија. Нема што да гњавам тука со Кутињо. Доста е.
--- надополнето: 31 декември 2013 во 00:19 ---

Се зезаш а? :sneaky:

Ливерпул ми е најсимпатичен тим од Англија и покрај Баерн ги пратам и нив затоа се вклучив во дискусија за него. Се случува и за други играчи од останатите тимови да се вклучувам во разговор де, шо не значи дека го сакам тимот. Поздрав и со новиот газда попаметни трансфери во јануари да направите. :)
Им пуштам водичка на другиве, знаеме дека си интераш since 2010 ;)

Им пуштам водичка на другиве, знаеме дека си интераш since 2010 ;)

Мора да го споменеш тоа :D , си ја креваш самодовербата како фан на Интер со тоа бидејќи многу е падната по лошите резултати на Интер во последните сезони.

Фала, еве се поврзуваме со Душан Баста, Паоло де Чеље и сензационалниот кам-бек на Џонатан Бијабијани.
Не се исклучува и можноста за ангажман на Давиде Бјондини од Џенова и Бошко Јанковиќ од Верона. :D

И со Красич.

а со Мусачо никако :(

Мора да го споменеш тоа :D , си ја креваш самодовербата како фан на Интер со тоа бидејќи многу е падната по лошите резултати на Интер во последните сезони.
Ај ние, али ти како фан на Баерн по 2010 да си фан на Интер, ептен ме чуди, али стварно браво, :)

Убав помин вечер Интеристи. Среќна нова.
1545828_10153692213570077_845592959_n.jpg

многу среќа и успех во новата 2014 година
да имаме многу победи без нервози
да се пласираме во лига шампиони

пс. не ми се глеа фудбал само преку викенд

Епа ај да не пишуам многу

СРЕЌНА НОВА ГОДИНА

Читам со какви имиња сме поврзани и не ми се верува .... еден да успеат да земат од Мата/Ламела/Џеко или Лавеци и гарантирам дека идеме во ЛШ ! :)

Среќна Нова 2014 година на цел фан клуб Интер, многу здравје, среќа и успех на сите. Годинава да си прославите многу победи и титула! :)

Среќна Нова 2014 година на цел фан клуб Интер, многу здравје, среќа и успех на сите. Годинава да си прославите многу победи и титула! :)

Што праи алкохолот од Нова Година еј... :icon_mrgr:

Се повредил Тајдер нешто мускулот, ќе отсуствува за со Лацио.

Таман шанса за Кова од прва минута заедно со Гуарин, Алварез.
Само заебано немаме замена, па може Кова да биде замена на Мудингаи :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom