Фан Клуб: Интер

Затоа нашиот најскап трансфер го јаде вашиот најскап трансфер за 10 милиони евра. Али остај тоа, не дојдов тука за Интер вс Арсенал расправија.
Знае некој дали индонезиецов се разбира воопшто во фудбал? Знам дека е сопственик на DC United, им купува нов стадион и завршиле на последно место на табела.
И да не се разбира во фудбал, ќе ја продолжи традицијата на купување скапи аргентинци и продавање талентирани италијански таленти за ич пари.

За тоа дали се разбира у фудбал не знам баш.. Ама знам дека е добар во менаџирање,нешто што очајно ни треба.

Затоа нашиот најскап трансфер го јаде вашиот најскап трансфер за 10 милиони евра. Али остај тоа, не дојдов тука за Интер вс Арсенал расправија.
Знае некој дали индонезиецов се разбира воопшто во фудбал? Знам дека е сопственик на DC United, им купува нов стадион и завршиле на последно место на табела.
И да не се разбира во фудбал, ќе ја продолжи традицијата на купување скапи аргентинци и продавање талентирани италијански таленти за ич пари.

Се заебавав друже, no hard feelings.

U Amerika ne funkionira fudbalot ko u Evropa, si imaat tamu slicni pravila ko i u basket, ne mora da znaci deka ako imas mn pari i uspesi ke imas, i plejof igraat na kraj ako ne se lazam a ne na tabela koj e prv toj osvojuva i titula.

Inaku dali se razbira ili ne, sveedno, ke nosi tehnicki direktor nov, najverojatno Leonardo mada ovoj izjavi deka sakal pak da bide trener na nekoj tim, seedno koj i da dojde, Mazzari i tehnickiot direktor ke bidat odgovorni za toj del od politikata na klubot, Tohir ke bide finansiskata podloga i ke se raboti na izgradbata na nov stadion, marketing i slicno, novi Siti ili PSG nema da bidat toa sigurno, nema ni potreba klubov od tolkavo trosenje. Samo do Januar ako izdrzat so ovoj sostav na igraci visoko na tabela, moze da se nadevame i na Skudeto, do togas mora da se iskoristi periodov sto sledi zasto imaat lesni utakmici, sto poveke bodovi osvojat do duelite so Napoli i Milan tolku podobro.

Јас мислам, не само шо нема да станиме нови Сити или ПСЖ, туку нема да имаме ни некој трансфери како шо си прават некој овде бајрам со умо како Лавеци и слично.
Зимава МАКСИМУМ шо очекувам е Наинголан, и то само заради шо е Индонезиец. (додуша ако дојди овај ја три дена че дркам). А се надевам, дека уште во Јануари ќе го дадат Гуарин, оти не можам да го поднесам. За да в лето конечно имаме добар ростер, и со едно две асолни и искусни засилувања да станиме сериозен конкурент за скудетото.
Од овај појче очекувам на друг начин да го накрени Интер. Нешто за што резултати би имало по неколку години.

U Amerika ne funkionira fudbalot ko u Evropa, si imaat tamu slicni pravila ko i u basket, ne mora da znaci deka ako imas mn pari i uspesi ke imas, i plejof igraat na kraj ako ne se lazam a ne na tabela koj e prv toj osvojuva i titula.

Inaku dali se razbira ili ne, sveedno, ke nosi tehnicki direktor nov, najverojatno Leonardo mada ovoj izjavi deka sakal pak da bide trener na nekoj tim, seedno koj i da dojde, Mazzari i tehnickiot direktor ke bidat odgovorni za toj del od politikata na klubot, Tohir ke bide finansiskata podloga i ke se raboti na izgradbata na nov stadion, marketing i slicno, novi Siti ili PSG nema da bidat toa sigurno, nema ni potreba klubov od tolkavo trosenje. Samo do Januar ako izdrzat so ovoj sostav na igraci visoko na tabela, moze da se nadevame i na Skudeto, do togas mora da se iskoristi periodov sto sledi zasto imaat lesni utakmici, sto poveke bodovi osvojat do duelite so Napoli i Milan tolku podobro.

Леонардо е спортски директор, а кај нас Аусилио го работи тоа, сеа едино ако се согласи Леонарди да работи како технички место Бранка океј.

Кој и да дојде место Бранка,нема да биде полош.

Јас размислувам во оваа ситуација пак околу Мусачо,играч,спортски директор,лекар,швалер на миланските теткици.
Нешто налик ко аргентинецот у Харчестер Јунајтед,има да газиме.

Кој и да дојде место Бранка,нема да биде полош.

Јас размислувам во оваа ситуација пак околу Мусачо,играч,спортски директор,лекар,швалер на миланските теткици.
Нешто налик ко аргентинецот у Харчестер Јунајтед,има да газиме.

Диего :))? Така беше ?

Хаха, иначе ме потсети на Лекар,Пекар,Апотекаааааар :) тоа е тој мусачо :)

пс: Syn, избричи тоа хомо брадичето бе ? :pos: :pos::pos::pos::pos::pos:

Зашо бе не бев со Рома, слушам опасно брадиче се вртело у Мондано. :icon_lol:

е тој е тој,алфа и омега беше таму :pos:

Него,што е муабетот со хомо брадичето на Syn,кога се запознавме на добар дечко личеше,не знам што го спотерало на лоши рабојќе ко хомо брадичиња :pos:

има да ја куцам со тебе нареден пат коа ќе доеш у Мондано на тоа кошот позади, цепелини ќе праиме со остали, and1 финтици и тројки од пола терен.

земал го поти.

и сеа фул ќе пуштам, а не го твоето педерско брадиче, трчи трчи влакненце, не го бричи, пушта фен на најако и му летаат влакна у вц, до душа 8 педерски ванаби влакна се у прашање, ОСУМ, ја сум земал го преценуем, зимно време не му ни расте дека ветровито е доста, сум видел девојки со погуст брк од твојот ванаби.

Он земал за брада ќе збори, не си кадарен бре, клошар еден.

има да ја куцам со тебе нареден пат коа ќе доеш у Мондано на тоа кошот позади, цепелини ќе праиме со остали, and1 финтици и тројки од пола терен.

земал го поти.

и сеа фул ќе пуштам, а не го твоето педерско брадиче, трчи трчи влакненце, не го бричи, пушта фен на најако и му летаат влакна у вц, до душа 8 педерски ванаби влакна се у прашање, ОСУМ, ја сум земал го преценуем, зимно време не му ни расте дека ветровито е доста, сум видел девојки со погуст брк од твојот ванаби.

Дечко извини да не се навреди нешто? :pos::pos::pos:

земал го поти.

Васиљ најјако те истрола на ФБ, мислел дека тоа ти било бемка а не брада. :pos::pos:

Васиљ најјако те истрола на ФБ, мислел дека тоа ти било бемка а не брада. :pos::pos:
тој нашол да ме трола, со тоа џинџер бркот, али бар го има, за разлика од Деко, од 8 одделение го пушта, сеуште е невидлив за човековото око.

Syn, доста плачеш ко курвиче некое од 2ра за 3та средно бе - само јадеш гомна, а те чепнат одма плачеш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom