Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.039
- Поени од реакции
- 62.027
Се знае, Мусачо!
loophole, I missed you bro!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се знае, Мусачо!
Мн. ми е смешно што како *Трошаџии* се спомињаат само Реал, Челзи и Шити а никој не ги спомиња Барса со 60м + за НЕјмар, Баерн со 50м за Мартинез и уште х други играчи што се преплатени ....
Никој и не треба да ги спомнува, никаде.Мн. ми е смешно што како *Трошаџии* се спомињаат само Реал, Челзи и Шити а никој не ги спомиња Барса со 60м + за НЕјмар, Баерн со 50м за Мартинез и уште х други играчи што се преплатени ....
I'm here and forever vigilant.Се знае, Мусачо!
Мн. ми е смешно што како *Трошаџии* се спомињаат само Реал, Челзи и Шити а никој не ги спомиња Барса со 60м + за НЕјмар, Баерн со 50м за Мартинез и уште х други играчи што се преплатени ....
Барса, Баерн и Реал трошат пари што ги имаат, а Челзи, Шити, ПСЖ трошат пари што ги ‘немаат‘.
Барса, Баерн и Реал трошат пари што ги имаат, а Челзи, Шити, ПСЖ трошат пари што ги ‘немаат‘.
А Арсенал не троши воопшто.![]()
Ko da na primer ?Затоа нашиот најскап трансфер го јаде вашиот најскап трансфер за 10 милиони евра. Али остај тоа, не дојдов тука за Интер вс Арсенал расправија.
Знае некој дали индонезиецов се разбира воопшто во фудбал? Знам дека е сопственик на DC United, им купува нов стадион и завршиле на последно место на табела.
И да не се разбира во фудбал, ќе ја продолжи традицијата на купување скапи аргентинци и продавање талентирани италијански таленти за ич пари.