Фан Клуб: Интер

Коа го продадовме Балотели, со тие 30милиони да си го купевме Кун, ќе си свиркавме сега. :свиркам:
Samo sto kako sto gledas od denesna perspekitva, klubot po tripleteto nastojuvase da gi namaluva zagubite a so toa i platite da gi ogranici na 4.5m evra ko i Sekoj klub vo Italija taka da investicii ko Kun malomorgen, posledni Milan trosea za Ibra pa gledas posle sto se desi na toj plan i so niv, u edno leto Ibra i Silva kaput. Samo sto Inter i vo takvi uslovi nemaa sens za kupuvanje na kvalitetni igraci, Macari dojde i u limitiran transfer period ti nosi igrac ko Taider, platen duplo pomalce od Pereira. A i Kampanjaro garant e dojden po negova naracaka, za nula evra. Mozeme samo da pretpostavime kako ke postapese Mazzari ako rabotata so sopstvenosta bese sredena i nemase limitacii pri transferite, odnosno, si imase odreden budzet za da kupuva novi igraci.

прашај го Ио што го прашав прво на фејс после финалето. :)
Ме праша: Ио, што ќе правиме сега?
Јас реков: не знам за тебе, ама јас одам во Дизниленд!
Тогаш непознат човек ми тропна на врата и ми даде 50 000 долари.

Just a dream I had... :(

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Не, сериозно, што ви има згрешено beneamata?
Не знам ни јас... Не сериозно, Рафа и за Занети беше крив што се повреди... Шта речи, коју поруку послати :D Него, како времето кај тебе?

И ја погодив за Паласио дека ќе биде играчиште (рецимо) :coffee:

P.S.
Forrest Gump, ако? :)

13218_4905819318062_772871501_n.jpg

p.s celsea!

Одговор #12 пратена : Фев 09, 2010, 23:30:17 »
Цитирај
Најголема моја желба е: Мурињо да не си заминет летово.
Иако има договор до 2012 година, се е можно кога е во прашање фудбалот.
Што ако ги освои сите три натпреварувања: Серија А, Купот на Италија и ЛШ.
Серија А и Купот на Италија е голема веројатноста, а има надеж и за ЛШ.
Што тогаш?
Ќе испадне дека му се оддолжил на Интер и Морати, и ќе бара нов предизвик - ќе се врати во „НБА“ - Премиер Лигата ( Манчестер Сити а ништо чудно пак да се врати кај Абрамовиќ ).
Ова е најцрното сценарио што може да ни се случи.
Во таков случај ќе ни треба две децении да се опоравиме.

Изгледа некој несака да го погледне датумот кога сум дал мислење за Мурињо
(3-4 месеци пред НАЈГОЛЕМИОТ УСПЕХ).
Дали имаше критики кон Мурињо?
Да, имаше мислеќи дека во Интер има играчи кој ќе прикажаат игра за око.
Мурињо во Интер направи голем резултат, а дали успеа да направет препознатлива игра? Одговорот е НЕ.
Покасно сватив дека Мурињо од Интер направил ТИМ, и ниту еден играч немаше статус на „ЅВЕЗДА“, сите играа за тимот, така и дојде успехот.
Две години наназад многу малку го следев Интер, после 20 години, фудбалот замене беше неинтересен, најдов поинтересни нешта во слободното време одколку да ги следам фудбалските натпревари.

После долги 2 години следев комплетен натпревар, а тоа беше натпреварот Интер - Јувентус 1:1, морам да признаам повеќе од пола екипа замене беше непозната, прв пат слушнав за неколку сегашни првотимци.

Немам намера да пишувам со цел некого да го навредам, искраен да бидам вчера само сакав да видам кој се вашите размислувања за моменталната состојба на Интер. одвреме - навреме ќе навраќам на форумот, понекогаш ќе пробам и да напишам по некој пост. Има многу големи фанови на Интер, па затоа понекогаш и се претерува со лични навреди, големината е да читаш и провокации од другите фанови на кој Интер им е омразен клуб.

Јас стварно не разбирам што сакаш да постигнеш со твоиве постови. Сакаш да ни докажеш дека си добар предвидувач, Баба Ванѓа? Сите ние знаевме дека не може да освоиме две Триплета по ред, сите знаевме дека не може да имаме до толку добра сезона како таа 2010, нормално некои мислеа на подобро, некои на полошо(читај Џони) ама никој од нас не предвидуваше дека Интер прошлата сезона ќе има 16 порази, дека тренерот ќе ни биде помлад од пола играчи, дека Скелото ќе ни биде главна аквизиција на трансфер пазарот.
А тоа што ти не си го следел Интер две години покажува колку голем фан си и колку го сакаш клубов. Затоа те молам поштеди од тие Баба Ванѓа муабети, ова е форум, секој си дава свои прогнози и нормално е да се погодува и промашува. А за тоа што пишуваше за Мурињо кога дојде во тимов, па дури и во сезоната 2009/2010, кога Интер на полусезона бегаше 15 бода од конкурентите, и самиот си знаеш, циган бил, ваков бил онаков бил, ми кукаше тука по Манчини, бедотијата гнасна, со која не гледавме повеќе од 1/8 финале во ЛШ па макар во тимот ги имал Меси и Роналдо. Затоа ќути си и не рипај ко прле пред магаре.

Алварез се повредил, се очекува да се врати за 2недели, така да против Торино нема да го имаме Рики на располагање.

Aјде не се расправајте за глупости..што било како било во минатото каде и воопшто не е битно бидејќи веќе помина..ние не сме некаков борд на директори на клубот па да дискутираме толку длабоко во овој поглед небаре ќе решиме нешто..тие што треба да го прават ова не се доволни кадарни па затоа го доведоа Интер до ова тереџе...сега имаме прилично млад неквалитетен тим со многу просечни играчи каде треба да се докажува во оваа сезона ... битно е да се форсираат Ковачич и Таидер заедно со Алварез и Икарди за да можат во иднина подобро да фукнционираат помеѓу себе и ако можи во јануарскиот преоден рок да се доведи некое надежно засилување во поглед на офанзивата или пак да ги вратат Бота и Лахтат па нека ротираат таму..доста беше веќе од стари играчи, време е да се направи нов тим..

Mацари од Тохир го сакал Марек Хамшик. Излеа Тохир е дедо мраз....посакајте си и вие некоја желба од Дедо Тохир. Нова година и не е многу далеку. :pos: :tapp:

Mацари од Тохир го сакал Марек Хамшик. Излеа Тохир е дедо мраз....посакајте си и вие некоја желба од Дедо Тохир. Нова година и не е многу далеку. :pos: :tapp:

Дај боже да е ова вистина - пошо Хамшик ко шо знам премногу добро стои со Мацари ....а Тохир мора да се покаже пред навивачите дека е сериозен во врска со Интер, т.д ...

Кај прочита ? линк?

Дај боже да е ова вистина - пошо Хамшик ко шо знам премногу добро стои со Мацари ....а Тохир мора да се покаже пред навивачите дека е сериозен во врска со Интер, т.д ...

Кај прочита ? линк?

Панче Малдини.com

Алварез и Милито се повредиле? Почао је Самуилова клетва ...

Samo sto kako sto gledas od denesna perspekitva, klubot po tripleteto nastojuvase da gi namaluva zagubite a so toa i platite da gi ogranici na 4.5m evra ko i Sekoj klub vo Italija taka da investicii ko Kun malomorgen, posledni Milan trosea za Ibra pa gledas posle sto se desi na toj plan i so niv, u edno leto Ibra i Silva kaput. Samo sto Inter i vo takvi uslovi nemaa sens za kupuvanje na kvalitetni igraci, Macari dojde i u limitiran transfer period ti nosi igrac ko Taider, platen duplo pomalce od Pereira. A i Kampanjaro garant e dojden po negova naracaka, za nula evra. Mozeme samo da pretpostavime kako ke postapese Mazzari ako rabotata so sopstvenosta bese sredena i nemase limitacii pri transferite, odnosno, si imase odreden budzet za da kupuva novi igraci.

Јас стварно не разбирам што сакаш да постигнеш со твоиве постови. Сакаш да ни докажеш дека си добар предвидувач, Баба Ванѓа? Сите ние знаевме дека не може да освоиме две Триплета по ред, сите знаевме дека не може да имаме до толку добра сезона како таа 2010, нормално некои мислеа на подобро, некои на полошо(читај Џони) ама никој од нас не предвидуваше дека Интер прошлата сезона ќе има 16 порази, дека тренерот ќе ни биде помлад од пола играчи, дека Скелото ќе ни биде главна аквизиција на трансфер пазарот.
А тоа што ти не си го следел Интер две години покажува колку голем фан си и колку го сакаш клубов. Затоа те молам поштеди од тие Баба Ванѓа муабети, ова е форум, секој си дава свои прогнози и нормално е да се погодува и промашува. А за тоа што пишуваше за Мурињо кога дојде во тимов, па дури и во сезоната 2009/2010, кога Интер на полусезона бегаше 15 бода од конкурентите, и самиот си знаеш, циган бил, ваков бил онаков бил, ми кукаше тука по Манчини, бедотијата гнасна, со која не гледавме повеќе од 1/8 финале во ЛШ па макар во тимот ги имал Меси и Роналдо. Затоа ќути си и не рипај ко прле пред магаре.

Ај не се правите дека се знаете и дека многу се разбирате во фудбал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom