Фан Клуб: Интер

Се гледа дека Мацари е класа тренер. Многу искусно им ги најде позициите на играчиве. Фалат играчи во средина, треба бар уште еден да земат.
Кампањаро ми делува многу искусно и цврсто, изгледа дека ќе го биде :cool:
Кое време дојде ејјј, Џони и Јуто да ни се главни играчи, носители на игра :pos:

Мацари :cuc:

И вие пак жалете се. Сезонава за ЛШ ќе се борите :D

Него Џонатан ептен јако почна, прашање е Валас дали ќе изигра некоја минутка кај вас :cautious:

Мислев на некој меч да започне од прв тим, ама ако Џонатан играл вака вие како што викате, нема ни потреба да игра.

Ме мрзи да го барам постот во кој пишав дека Алварез ќе треба да ја носи играта годинава, сега засега, одличен е :cuc:
Кога ќе ми текне дека сакаа да го трампаат за Ночерино :facepalm:
Камбиасо да седне на клупа би било најпаметно.

За д'жабе ги навредувавте Џонатан и Нагасаки а они да ти биле таленти невидени.

Паласио, Кампањаро, Ранокија :cuc:
Џонатан стварно си игра, може гомна до утре да јадеме. Алварез денеска нешто као просечен ми беше, али се извади со голот.

Утакмицава ја доби Мацари, Интер откако се ослободи од притисокот во првите неколку минути, наметна свое темпо и истото темпо го држевме до крај, затоа ги искршивме овие. Да не се збунеше Нагасаки во таа контрата, и Белфодил да не промашеше чист зицер, можда и петарда ќе им пукневме, ама и вака сум задоволен. Уствари презадоволен.

Аиии што им се случува на овие бе ? На шо хемија се да земам и ја :pos: ,, Прв сериозен тест им е јувентус за 2 недели така да доколку бидеме добитни и таму ке се кренат апетитите за скудето , само нормално да нема повреди како последниве 3 сезони.

ГГ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom