Фан Клуб: Интер

Мене повеке на Хесус ми личи, ке го видиме деновиве Таидер на тренинг.

Иначе Мееех трансфер , со ова Ковачич ке се зацементира на клупа предпоставувам неговата позиција ке ја игра.Требаше Наинголан, дојде Таидер, требаше Освалдо а сега кој ? Инзаги?

Таидер - ФАЛА ИНТЕР !

Кај нас на балканов имаше една песна од фанки џи мислам.
Јаааа биџу познатааа, знам бичу познатааа....
Те запусти тоа музиката што ја слушаш... :)

Шо читам нешто Ето изгледа е договорен, само се очекува и официјално тоа да се деси?? Вистина е или пак некоја новинарска бљувотина?

Почнавме со Фабрегас, па Наинголан, Фернандо и завршивме со Таидер... Не деkа е лош играч ама нас ни треба некој проверен не може на секоја позиција да се оди на ризик.

За нападот не поврзуваа со Освалдо, Ето ама најверојатно ке биде Бориело...

Уште нека пропадне трансферот на Исла и не гледам како би биле подори од лани.
Ако сакаме 3то место мора класа шпиц и класа крило, ајде среден ред ке се молиме Ковачич и Гуарин да не се повредат и Алварез да продолжи со добрите игри како на подготовките, во спротивно ке биде уште една промаршена сезона.

Јас се надевав дека Тохир ке дојде побрзо па ке фрли некое милионче ама тешко и тоа.

Мене повеке на Хесус ми личи, ке го видиме деновиве Таидер на тренинг.

Иначе Мееех трансфер , со ова Ковачич ке се зацементира на клупа предпоставувам неговата позиција ке ја игра.Требаше Наинголан, дојде Таидер, требаше Освалдо а сега кој ? Инзаги?

Не претпоставувај многу, Таидер и Ковачич немаат ништо заедничко, Кова е плеј а Таидер е деструктивец или нешто слично на тоа со добра визија за игра.
Ковачич во овој Интер ќе игра па макар дошле и Фабрегас и Бускец у пакет.

ццц Хуан е ова бе.

Сеа е на ред Мусачо !!

Ало Морати значи МУ-СА-ЧО и оди си од Интер !!

П.С Изгледа после 3 Септември ќе се случи официјалното влегување на Тихо во Интер.
Ако е вистина,шта речи осим чао Наинголан...

П.П.С Ето наводно изјавил дека ќе остане во Анжи.

Ишак Белфодил.
20100605030110!Squidward_profile.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom