Фан Клуб: Интер

Добро де прават трик за да го поминат меркатото без поголеми потешкотии и трошоци. Ако соопштат сега дека е променета сопственоста и дека нови средства ќе влезат во клубот одма преговорите за нови играчи ќе ни станат поскапи и покомплицирани. Башка што фановите ќе го подујат со wish list Меси, Роналдо, Бејл, Фејл итн...

Јас мислам дека склучиле договор и од сенка ќе раководи дур не се официјализира таму пред септември. И реално треба неколку години да поминат пред да вроди со плод зделкава. Ќе ми недостасува Морати но мора малце бизнис фаца за да не оправи.

Ако он го купи игнетр ке го сака и ибрахимович да го донесе и мислам треба

Nema nisto smesno tuka, ocigledno idele na toa da se shitne Ranokija za da dojde Dragovic, koga veke bi birale pretpostavuvam poveketo na prviot bi se odlucile, ja iskreno nikad go neam gledano Dragovic kako igra taka da sveedno, samo problem e sto mediumive teshki utki praat i apla ja iskrivuvaat realnosta. Nikoj vishe ne e relevanten izvor.

Nego Kivu izglea ke ostane, Samuel ke e tuka, na klupa ke ima dvajca staklenovci, sega i nema rezon davanjeto na Caldirola, inace odbranata ke bese komplentna uste sega i nemase da imaat potreba da ja menjaat. Vaka mislam deka ke se ispazari nekoe ime, dobro ke bese da dojdese Dragovic zasto e mlad so prostor da napreduva i da bide standarden prvotimec, mada vo vakva situacija ja sum za stavanje na eden od mladincite na klupa sezonava, samo ne gi sledam bas naj naj, neznam momentalno koj bi bil dobar za defanziva u seniorski tim.

:cuc::cuc:

Konecno , fala mu na Moratti i negovata familija , no dosta bese . Pravilen poteg , koga veke ne si sposoben da go finansiras klubot predaj go na drug . Mislam deka ja fativme poslednata sansa za izbeguvanje na toa Inter da stane vtoroligaski klub po kvalitet.

Ќе биде, како и да е ...
И Леонардо е најавен дека ќе дојде, од старт се поврзува за позицијата спортски директор со новиот газда, а и пред неколку месеци кога сеуште немаше никакви најави за продажба на акции, се поклопија работите и со неговото заминување од Париз.

Ќе биде кога ќе биде. Подобро да не се прават планови, најсвеж пример ти е Исла.

Ако дојде нов газда во Интер. Сакам три работи
1.Сакам да остане Морати прецедател.
2.Да донесеме нов спортски директор (Бранка клоците)..Може Леонардо(Во ПСЖ донесе добри играчи,а не ко другиве клубови што имаат Газди арапи) или др.
3.Да се купат Лавеци, Зунига, Наинголан или(Фернандо Порто),Таидер и некој во одбрана пр - Отаменди, Астори. (Силвестре и Киву треба да се продадат)

Ќе биде кога ќе биде. Подобро да не се прават планови, најсвеж пример ти е Исла.
Па си Исла све беше договорено, и со него, и со Јувентус, Конте пресече од веќе познати причини. Едно е купување на играч, друго е ова.
Факт е дека Морати ги шитка акциите, сега процентот само ако е погрешен, али дил ќе има летоска, тоа е сигурно, од проста причина што друга опција не постои за клубот.

MLADICUU

Eden I edinstven el capitano

zaneti-hugo-bosd.jpg

Forza Inter Forever

ај не ме зезајте,ако она околу Драговиќ не е за смеење,не знам што е.Дојде време клуб ко Динамо Киев да има поише пари од Интер и да му краде играчи пред нос.

Па и управана бе,сака да го продаде Ранко,а не гледа какви мртваци се сеуште дел од Интер.Мртваци ко Киву со пола мозок,ко Скелото,НЕчовек со две леви нозе,Џони кој што абер си нема од ништо,ама битно пари си лапа.Силвестре,токмак од играч кој што не знае од носот подалеку.

И не е за смеење...па и не е,за плачење.

Ај нека го земе Интер оној Тихомир,да живне малку финансиски,па после да се носат звезди од типот на Ројс и останати.
За тие 150 милиони што наводно ги спремал Тихо за засилувања,да се потрошат едно 60 милиони ќе иаме состав конкурентен за скудето.
Исла,Наинголан,Велингтон и Сисе,доволно се.

ај не ме зезајте,ако она околу Драговиќ не е за смеење,не знам што е.Дојде време клуб ко Динамо Киев да има поише пари од Интер и да му краде играчи пред нос.

Па и управана бе,сака да го продаде Ранко,а не гледа какви мртваци се сеуште дел од Интер.Мртваци ко Киву со пола мозок,ко Скелото,НЕчовек со две леви нозе,Џони кој што абер си нема од ништо,ама битно пари си лапа.Силвестре,токмак од играч кој што не знае од носот подалеку.

И не е за смеење...па и не е,за плачење.

Ај нека го земе Интер оној Тихомир,да живне малку финансиски,па после да се носат звезди од типот на Ројс и останати.
За тие 150 милиони што наводно ги спремал Тихо за засилувања,да се потрошат едно 60 милиони ќе иаме состав конкурентен за скудето.
Исла,Наинголан,Велингтон и Сисе,доволно се.
И Белханда ви го украдоа. Пред 5-6 месеци и него го сакавте, ама овој го има последниот збор. :гик:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom