Фан Клуб: Интер

Новите дресови за 2013/14 официјално претставени.
185945-800.jpg

http://www.inter.it/en/news/43084
http://www.fcinternews.it/in-primo-...o-dettagli-e-curiosita-e-l-ispirazione-120002

Сезонава уште не е започната ама веке почна да ми се допаѓа Мацари. Уште при селектирање на тимот донесе вистинска одлука,а тоа е не ги повикал Силвестре и Скелото. Со тоа дава до знаење дека слободно можат да бараат чаре на друго место.
Еден Роки подобро се снајде од Двајцата.

Со нивна продажба можат да се обезбедат 11мил. (Скелото 5мил и Силвестре 6мил).
Таман пари за Коларов. ;)

Сезонава уште не е започната ама веке почна да ми се допаѓа Мацари. Уште при селектирање на тимот донесе вистинска одлука,а тоа е не ги повикал Силвестре и Скелото. Со тоа дава до знаење дека слободно можат да бараат чаре на друго место.

плус да се продадат гуарин , ханда и ранокија и тама може и платата да му ја покриеме 5 играчи од кои 3 стандардни првотимци за еден играч.

Не пребарувајте многу , ова е период кога Интер го подмладува составот , и не очекувајте некои ѕвезди да дојдат кај нас . Со новиве засилувања дефинитивно Интер е еден од тимовите со најмлад состав . Интер не игра во ЛШ . За некои 2 години ќе се вратиме на сцена . Ерата на Камбиасо , Занети , Самуел , Милито завршува , ова е нормална ситуација .
Keep-Calm-and-Forza-Inter-White.jpg

Ако не земат едно звучно и БАР две полу-звучни имиња летово, иста ситуација ќе ги чека и оваа година, овие до сега што ги земаа не се ни полузвучни.

Ако не земат едно звучно и БАР две полу-звучни имиња летово, иста ситуација ќе ги чека и оваа година, овие до сега што ги земаа не се ни полузвучни.

А што ако на пример земеме звучно име, како што сте запнале, и испадне Форлан ситуација? А?

Според Кориете и ГДС , завршена работа меѓу Интер и Наинголан.Се сретнале со шеширот во сардинија и ги договориле условите, уште Каљари да даде амин и конечно едно асално засилување.

Добро, кога ќе разберете дека не функционираат на овој начин работите? Значи, ако ги продадат Силвестре и Скелото, со тие пари нема да купат друг играч, аман. Не е ова зелен пазар па продај три кила краставици а со тие пари купи си два леба и кило јогурт.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom