Фан Клуб: Интер

^ Абе се е тоа океј само проблемот е што Мацари сака тркачи у екипата, нема он да го чека Касано да си дреме пред противнични шеснаесетник да си оди по терен да се шета.

^ Абе се е тоа океј само проблемот е што Мацари сака тркачи у екипата, нема он да го чека Касано да си дреме пред противнични шеснаесетник да си оди по терен да се шета.

На тенок мраз му е целава формација на Трендо ама ај да почекаме да видиме, сеуште е многу рано за заклучоци. Штом остава моментално втор тим во Серија-А за тим што е на 9то место или е некаков сериозен проект во прашање или е слатка парица, нема трето.

Јас сум оптимист со младиве напаѓачи баш дека се недокажани има да гинат на терен за клубот. Единствено нешто што ме плаши е да не не заредат повреди па да мора да играме со Скелото и компанија.

Напад и одбрана средено сега се чека да видиме што среден ред ќе склопиме. :)

Абе видовте што предложило прасето Раиола?

Super agent Mino Raiola has outrageously suggested that AC Milan and Inter should merge in order to become more successful.

Both Milan clubs have cut costs significantly and have found it difficult to compete for the world’s very best players recently, thus Raiola suggested they pool their resources.

You could unite the two Milan teams, Inter and Milan, who currently find themselves in difficulties.,” Raiola is reported as saying by Sky Sport Italia.

By combining forces could break down Real, Barcelona and the other giants.”

Јас само се изнасмеав :icon_lol::icon_lol:

Па дај и со Јувентус да се фузираме и со Французите, па да и објавиме војна на Англија.

Кој ретард... :)

него не знам дали приметивте имаме убедливо најслаб напад НА ХАРТИЈА од сите тимови кои што ни се конкуренти за 2 и трето место ? дури и дел од оние за опстанок што се борат имаа појак напад од нашиот ? (Принцот не го рачунам тука зошто тек февруари или март ќе може да заигра во нормален ритам)

него не знам дали приметивте имаме убедливо најслаб напад НА ХАРТИЈА од сите тимови кои што ни се конкуренти за 2 и трето место ? дури и дел од оние за опстанок што се борат имаа појак напад од нашиот ? (Принцот не го рачунам тука зошто тек февруари или март ќе може да заигра во нормален ритам)

Не ли купат еден од санчез/лавеци/јоветич/освалдо или некој сличен докажан напаѓач,воопшто нека не ни помислуваат на лш догодина.Некој од децава гарант ке се усере,ако не и двајцата.Ова у случај да цел терет го префрлат на нивни грб уште од старт на сезоната.Курва норд има да ги прегори после 2-3 лоши утакмици

него не знам дали приметивте имаме убедливо најслаб напад НА ХАРТИЈА од сите тимови кои што ни се конкуренти за 2 и трето место ? дури и дел од оние за опстанок што се борат имаа појак напад од нашиот ?
Поправено.

I'm leaving?? U MAD BRO
185889-800.jpg

Официјално: Кампањаро, Андреоли, Карицо, Белфодил се нови играчи на Интер, и Икарди ке биде деновиве...

Преговорите за Исла се во напредна фаза, најверојатно и тоа ке биде за скоро, а според најновите шпекулации и Наинголан и Драгович се многу блиску до трансфер во Интер. (и се надевам тоа нема да значи заминување на Ранокиа, Гуарин)

Замина Касано, се очекува да заминат и Силвестре, Киву, Переира, Станкович, Кузманович...

Ако останат Ранокиа и Гуарин, составот на Интер би требало да изгледа вака:

--------------Ханданович(Карицо)-----------------
Кампањаро(драгович)-Ранокиа(самуел)-Хуан(андреоли)
Исла(џони)-Ковачич(мудингаи)Наинголан(камби)Јуто(занети,лахалт)
--------------Гуарин(рики)---------Паласио(????)
--------------------------Икарди(белфодил, милито)

Не знам што ке биде со влегувањето на Тохир во клубот, но ако испадне нешто може да се надеваме на уште едно засулување во шпицот. ВО наполи игра Лавеци(Пандев, Џемаили) и Хамшик позади шпицот, сигурно дека Мацари ке очекува уште еден квалитетен офанзивен игра, или ке го игра ковачич тука....

I'm leaving?? U MAD BRO
185889-800.jpg

Кога го видов лепотанов ми дојде идеја.Некој од модераториве Syn да направи некоја си анкета тука во нашиов фан клуб.Пошто за најдобар играч нема потреба - сите беа камења сем Ханда и мојов :cool:,би било интересно да биде анкетата за најлош фудбалер во Интер за минатата сезона,и ние да може да гласаме за својот "фаворит'' .Jako би било,мислам дека ке биде мртва трка меѓу лепотанов,Скелото инвалидот и мачорот :D

За најлош играч мислам дека е мртва трка меѓу Скелото и Силвестре. Џонатан е маскота на тимот, него не го мешај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom